- Reaction score
- 76.311
Δε λάδωσα και δεν λάδωνε όποιος ήξερε και είχε διαβάσει. Υπήρχε η δυνατότητα φυσικά.
Ετσι, βέβαια τότε είχα και τον αέρα του τσαμπουκά του πιτσιρικά πως έτσι και με κόβανε θα τα έκανα putain ola.Δε λάδωσα και δεν λάδωνε όποιος ήξερε και είχε διαβάσει. Υπήρχε η δυνατότητα φυσικά.
Βασίλη τι αυτοκίνητο θέλεις ?Είναι κανένα δικό μας παιδί σε rent a car να μου δώσει καλό αμάξι και καλή τιμή που θέλω;
Αυτά με pm.Βασίλη τι αυτοκίνητο θέλεις ?
Γερμανοτσολιά...Μόνο γερμανικά.
9θεσιο μινιβανΒασίλη τι αυτοκίνητο θέλεις ?
Σειρά 7 long με οδηγό έχω κρατήσει για τον γάμο του Zizik.Αυτά με pm.
Μόνο γερμανικά. BMW 7 series, Merc S series, κάτι μικρό και βολικό.
Για κάνε μια ερώτηση εκεί , έχουν καλές τιμές!9θεσιο μινιβαν
έχω κυττάξει, οι τιμές τους είναι ακριβότερες από όλες τις άλλες εταιρείες στην κατηγορία που ψάχνω, τουλάχιστον στο site τους.Για κάνε μια ερώτηση εκεί , έχουν καλές τιμές!
https://www.avance.gr/
Πάρε ένα τηλέφωνο και ζήτα κάτι καλύτερο σίγουρα θα σου κάνουν.έχω κυττάξει, οι τιμές τους είναι ακριβότερες από όλες τις άλλες εταιρείες στην κατηγορία που ψάχνω, τουλάχιστον στο site τους.
Eχει όμως πάνω από 140 gr CO2 οπότε δεν μπαίνει δακτύλιο κάθε μέρα, άρα πρέπει να πάρεις δύο για να πηγαίνεις στη δουλειά σου στο κέντρο. Εχεις χώρο στο parking? Οφείλω να στο επισημάνω μην την πατήσεις και σιχτιρίζεις μετά...Meet the Bugatti Chiron
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΒΑΤΖΩΝΕΙ ΤΑ 500ΧΛΜ/ΩΡΑ.Meet the Bugatti Chiron