- Reaction score
- 80.556
κομπλεξάρα...Απαγορεύεται το chat!
δεν φτάνει που σου κάνει τη χάρη και γράφει εκτός ''επόμενης μέρας''...
δυο φορές το κοίταξα να σιγουρευτώ... μην είμαι σε λάθος νήμα
κομπλεξάρα...Απαγορεύεται το chat!
Μπα?! γράφεις και σε άλλα θέματα εσύ εκτός του ''πάμε για καφεδάκι''?Βρε Νταχάρη, κάνε μας τη χάρη!
Πού μένεις, Δήμο Αλεξανδρούπολης ή Αλεξανδρούπολη;
Σαν τον Γιάνη είσαι κι εσύ!
Χμ χμ, να την μετρήσουμε! Που'σαι αβουγουδουυυυυ...Την έχεις πιο μεγάλη από του αβγδ?
Δε μπορεί..την χτενίζει τώρα..Χμ χμ, να την μετρήσουμε! Που'σαι αβουγουδουυυυυ...
Εκεί που 'σαι 'σύ!Που'σαι αβουγουδουυυυυ...
προσοχή με το βρυσάκι ...μη πέσει καμιά σταγόνα στο δρόμοΈλα να το πιούμε, το συνάντησα στο δρόμο και το μάζεψα:
View attachment 69521
Μοναδικό θέαμα στην ελληνική ύπαιθρο... Σα μονάχους μονάχους
Τι να μας κάνει ένα!Έλα να το πιούμε, το συνάντησα στο δρόμο και το μάζεψα...
..πάρτε το από πίσω σαν τους χαρχαρίες να βρείτε και τάλλα..Τι να μας κάνει ένα!
έχει κλειδί..γι'αυτό το λες...αν είχε σφυροδρέπανο τα καλύτερα θα έλεγεςΠάντα πίστευα πως δεν υπάρχει χειρότερο κρασί από τη "Ρετσίνα Κουρτάκη"...μέχρι που δοκίμασα Μαλαματίνα...
Τώρα μου θύμισες τα χρόνια που υπηρετούσα στο Λαγκαδά,καθότι Αθηναίος εκεί την πρωτοείπια.Πάντα πίστευα πως δεν υπάρχει χειρότερο κρασί από τη "Ρετσίνα Κουρτάκη"...μέχρι που δοκίμασα Μαλαματίνα...
Kαι τωρα ειναι !!Βάλσαμο ήταν τότε!
Τώρα μου θύμισες τα χρόνια που υπηρετούσα στο Λαγκαδά,καθότι Αθηναίος εκεί την πρωτοείπια.
Βάλσαμο ήταν τότε!
Kαι τωρα ειναι !!
Μονο Μαλαματινα πινω.
Μα δεν ε'ιπα πως δεν την πίνω...απλά ε'ιπα πως είναι χάλια...αλλά ο καλός ο μύλος...Πάντα πίστευα πως δεν υπάρχει χειρότερο κρασί από τη "Ρετσίνα Κουρτάκη"...μέχρι που δοκίμασα Μαλαματίνα...