- Reaction score
- 131
Τα εχω βρει λιγο σκουρα με το foobar (latest edition) που εχω εγκαταστησει σε laptop dell inspiron 3537 (με win 10 home updated) και dac το cambridge audio dacmagic plus.οι drivers του dac ειναι οι σωστοι για win 10 και ενω το αναγνωριζει σαν συσκευη στο foobar οταν επιλεγω
1. τον component ASIO support 2.1.2 (foo_out_asio) περνω το εξης error: Unrecoverable playback error: Could not create ASIO buffers
2. οταν επιλεγω wasapi περνω το εξης error: Unrecoverable playback error: Unknown error (800700AA)
3. οταν επιλεγω asio4all παιζει απο τα ηχεια του laptop ενω στις ρυθμισεις του ηχου επιλεγω το dac
πραγματικα εχω κολλησει....και απο το google δεν βρισκω ακρη.
εν το μεταξυ με laptop με win 7 παιζει κανονικα και με asio και wasapi. αλλα θελω να το κανω να παιζει με τα win 10.
παρακαλω τα φωτα σας.
εχετε καμια ιδεα....τι του φταιει??
1. τον component ASIO support 2.1.2 (foo_out_asio) περνω το εξης error: Unrecoverable playback error: Could not create ASIO buffers
2. οταν επιλεγω wasapi περνω το εξης error: Unrecoverable playback error: Unknown error (800700AA)
3. οταν επιλεγω asio4all παιζει απο τα ηχεια του laptop ενω στις ρυθμισεις του ηχου επιλεγω το dac
πραγματικα εχω κολλησει....και απο το google δεν βρισκω ακρη.
εν το μεταξυ με laptop με win 7 παιζει κανονικα και με asio και wasapi. αλλα θελω να το κανω να παιζει με τα win 10.
παρακαλω τα φωτα σας.
εχετε καμια ιδεα....τι του φταιει??