Ενεργά ηχεία

melina

Cargo 200
Reaction score
43.280
Χωρις sub σε σαλόνι θα χαθούνε .Και θελω κάτι να γεμίζει τον χωρο .
Δεν μιλάω ουτε για sweet spot ουτε για "ακρόαση" .Για μουσικη που ακούει μια παρέα πίνοντας ενα κρασί
οποτε ανέβεις αθήνα πέρνα να πάρεις μια γεύση :wink:

Reaction score
5.827

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.044
Δεν ειναι κακο με αυτα τα χαρακτηριστηκα ομως σε αυτα χρηματα,απο το να παρεις στα ιδια χρηματα φασοναδικα ηχεια.
Εμένα μου αρέσουν πάντως. Τίμια προσφορά χαρακτηριστικών.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.163
Με 400€ δεν παίρνεις ούτε τα καλώδιά μου!

Και σου δίνει ενισχυτές, προ με τηλεκοντρόλ, φόνο στειτζ, ηχεία, και μπλου τουθ για να παίζεις στριμινγκ από το κινητό σου και έξοδο για σαμπ για να γεμίσεις όλο το δωμάτιο, και μιλάς ρε;

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.163
Παίδες, νομίζω ότι έχετε ξεφύγει.

Εντάξει, είπαμε πεταμένα λεφτά τα 135.000 € της παραμορφωσιομηχανής του λαμ με τα 7 βατ στα 16 ωμ με νταμπινκ φακτορ 0.2 και στο 3% παραμόρφωσης, τα φύκια του χάλι έντ.

Αλλά να θες με 200 και 400€ τον σούπερ τέλειο ήχο επειδή είναι ενεργά; Έλεος..

Νταξ, δε χρειάζονται πολλές δεκάδες χιλιάδων ευρώ για να τερματίσετε το σπορ του ήχου και να κοροϊδεύετε όλο το σύμπαν. Και δικαίως. ;)

Αλλά 5-6 χιλιάρικα χρειάζονται. Μη τρέφετε αυταπάτες.

Αν θέλετε αληθινά κορυφαίο ήχο, κοντά σε 10" είστε κάπου δω ή εδώ μίνιμουμ, ή εδώ ή ακόμα καλύτερα εδώ στο κόστος, και πάλι είναι στά μίνιμουμ. Και δες για σαμπ.

Ή πας σε πιο μεγάλο γουφερ, όπως εδώ ή εδώ, με λογικά SPL.

Μη μου το παίζετε κριτές στουντιακού επιπέδου με ηχεία των 200€, είπαμε, αλλά νταξ, λίγη λογική..:p

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.835
Παίδες, νομίζω ότι έχετε ξεφύγει.

Εντάξει, είπαμε πεταμένα λεφτά τα 135.000 € της παραμορφωσιομηχανής του λαμ με τα 7 βατ στα 16 ωμ με νταμπινκ φακτορ 0.2 και στο 3% παραμόρφωσης, τα φύκια του χάλι έντ.

Αλλά να θες με 200 και 400€ τον σούπερ τέλειο ήχο επειδή είναι ενεργά; Έλεος..

Νταξ, δε χρειάζονται πολλές δεκάδες χιλιάδων ευρώ για να τερματίσετε το σπορ του ήχου και να κοροϊδεύετε όλο το σύμπαν. Και δικαίως. ;)

Αν θέλετε αληθινά κορυφαίο ήχο, κοντά σε 10" είστε κάπου δω ή εδώ μίνιμουμ, ή εδώ ή ακόμα καλύτερα εδώ στο κόστος, και πάλι είναι στά μίνιμουμ. Και δες για σαμπ.

Ή πας σε πιο μεγάλο γουφερ, όπως εδώ ή εδώ, με λογικά SPL.

Μη μου το παίζετε κριτές στουντιακού επιπέδου με ηχεία των 200€, είπαμε, αλλά νταξ, λίγη λογική..:p
Συμφωνούμε, για αυτά που προσφέρουν τζάμπα είναι.
Ενεργά δεν είναι όμως, αν ήταν ενεργά θα ηταν και άσχημα :p:p:biggrin:

Reaction score
2.135

Πολυ θα ηθελα να δω ενα συγκριτικο για μεσαιους χωρους (15-30τ.μ.) και αποστασεις ακροασης 2-3 μετρα σε αυτα:
1) JBL LSR305 + 2Χ Presonus Templor 10 (~ €1100)
2) Yamaha HS8 + 2X Presonus Templor 10 (~ €1300)
3) Presonus Sceptre 8 + 2X Presonus Templor 10 (~ €2000)
VS αυτα:
4) Neumann KH310 (€3200)
5) Adam S3X-V (€4000)
6) Neumann KH420 (€7800)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88