- Reaction score
- 1.220
Έχει παίξει τρεις ώρες μόνο....Πρωτη εντυπωση?
Με Leema Agena. Ο βραχίονας δίνει balanced XLR στο phono με 100 Ohm και 100 Pf.Αν επιτρέπεται, με τι phonostage/ρυθμίσεις την έχεις στο σύστημά σου?
Ευχαριστώ!Καλοακουστη!
Περιμένουμε νέα!
Από φράγκα???
Αν ειναι ευκολο, δοκιμασε να την ακουσεις τελειως ανοικτα στα 47ΚΈχω διακυμάνσεις στα πρίμα που δείχνουν να έπεσαν
Δηλαδή άν κατάλαβα καλά μιλάμε για σημαντική ανατίμηση (η παλιά κατοστάρα που έχω είχε 1200 καινούρια) υπάρχει πουθενά neow τιμοκατάλογος; Δεν λέω μου αρέσει η δικιά μου αλλα όταν έρθει η ώρα (δεν πολυ ακούω πικάπ πιά) δύσκολα θα τα δώσω και με βαριά καρδιά. Μάλλον με βλέπω για καμια καινούρια μπλούμ ή για αλλαγή μάρκας..Για τα λεφτά που ρωτάς, έδωσα πίσω μία ZYX100R και άλλα χίλια διακόσια κάτι.
Δεν μου είναι πολύ εύκολο γιατί στις επιλογές του phono μου για κεφαλή MC μου δίνει αντιστάσεις από 20-1000 Ohm.Αν ειναι ευκολο, δοκιμασε να την ακουσεις τελειως ανοικτα στα 47Κ
Ναι, είναι σημαντικά ακριβότερη, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Σε άλλες χώρες η τιμές της είναι παρίπου ίδιες με εδώ, σε άλλες χώρες όπως στη Γαλλία είναι αρκετά πιο φθηνή, αξίζει να το ψάξετε νομίζω. Υπάρχει σε κατάστημα online σε τιμή 1200 ευρώ.Δηλαδή άν κατάλαβα καλά μιλάμε για σημαντική ανατίμηση (η παλιά κατοστάρα που έχω είχε 1200 καινούρια) υπάρχει πουθενά neow τιμοκατάλογος; Δεν λέω μου αρέσει η δικιά μου αλλα όταν έρθει η ώρα (δεν πολυ ακούω πικάπ πιά) δύσκολα θα τα δώσω και με βαριά καρδιά. Μάλλον με βλέπω για καμια καινούρια μπλούμ ή για αλλαγή μάρκας..