ZYX Ultimate 100

Reaction score
1.220
Πρωτη εντυπωση?
Έχει παίξει τρεις ώρες μόνο....
Διατηρεί τα χαρακτηριστικά της παλιάς ZYX100 που είχε Boron cantilever, αμεσότητα και καθαρές υψηλές. Αυτές οι ultimate έχουν cantilever από ανθρακονήματα και υποτίθεται ότι είναι καλύτερες...
Πολύ καλή στο σαξόφωνο, δεν τονίζει ατέλειες του δίσκου, αλλά είναι πολύ νωρίς για την ανάρτηση της να αποδώσει τα μέγιστα. Εκτιμώ ότι μετά τις 40 ώρες θα σχηματίσω άποψη....
Ξεκάθαρη βελτίωση σε σχέση με την ΜΜ που είχα προσωρινά στο βραχίονα, αν και πρόκειται για αξιοπρεπή ΜΜ. Μη ρωτήσεις ποια είναι MM κουμπάρε ;-)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ξερω για τις νεες ΖΥΧ ,απο βδομαδας να διασταυρωσουμε τις εντυπωσεις μας :)
Οχι δεν θα ρωτησω για την ΜΜ , εξ'αλλου δεν μπορω να φανταστω μια που να φτανει τα επιπεδα της ultimate 100 ;) ακομη και της bloom 3 .....

Reaction score
1.220
Αν επιτρέπεται, με τι phonostage/ρυθμίσεις την έχεις στο σύστημά σου?
Με Leema Agena. Ο βραχίονας δίνει balanced XLR στο phono με 100 Ohm και 100 Pf.
[DOUBLEPOST=1487198030][/DOUBLEPOST]
Καλοακουστη!
Περιμένουμε νέα!

Από φράγκα???
Ευχαριστώ!
Έχω διακυμάνσεις στα πρίμα που δείχνουν να έπεσαν και στα μπάσα που ανέβηκαν. Στάνταρ συμπεριφορά ZYX στο στρώσιμο!
Για τα λεφτά που ρωτάς, έδωσα πίσω μία ZYX100R και άλλα χίλια διακόσια κάτι.

Reaction score
98
Για τα λεφτά που ρωτάς, έδωσα πίσω μία ZYX100R και άλλα χίλια διακόσια κάτι.
Δηλαδή άν κατάλαβα καλά μιλάμε για σημαντική ανατίμηση (η παλιά κατοστάρα που έχω είχε 1200 καινούρια) υπάρχει πουθενά neow τιμοκατάλογος; Δεν λέω μου αρέσει η δικιά μου αλλα όταν έρθει η ώρα (δεν πολυ ακούω πικάπ πιά) δύσκολα θα τα δώσω και με βαριά καρδιά. Μάλλον με βλέπω για καμια καινούρια μπλούμ ή για αλλαγή μάρκας..

Reaction score
1.220
Αν ειναι ευκολο, δοκιμασε να την ακουσεις τελειως ανοικτα στα 47Κ
Δεν μου είναι πολύ εύκολο γιατί στις επιλογές του phono μου για κεφαλή MC μου δίνει αντιστάσεις από 20-1000 Ohm.
Την παίζω στα 500 Ohm γιατί εκαί μου ακούγεται πιο ισορροπημένη.
[DOUBLEPOST=1491154578][/DOUBLEPOST]
Δηλαδή άν κατάλαβα καλά μιλάμε για σημαντική ανατίμηση (η παλιά κατοστάρα που έχω είχε 1200 καινούρια) υπάρχει πουθενά neow τιμοκατάλογος; Δεν λέω μου αρέσει η δικιά μου αλλα όταν έρθει η ώρα (δεν πολυ ακούω πικάπ πιά) δύσκολα θα τα δώσω και με βαριά καρδιά. Μάλλον με βλέπω για καμια καινούρια μπλούμ ή για αλλαγή μάρκας..
Ναι, είναι σημαντικά ακριβότερη, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Σε άλλες χώρες η τιμές της είναι παρίπου ίδιες με εδώ, σε άλλες χώρες όπως στη Γαλλία είναι αρκετά πιο φθηνή, αξίζει να το ψάξετε νομίζω. Υπάρχει σε κατάστημα online σε τιμή 1200 ευρώ.

Παίζει όμως πολύ καλύτερα. Τώρα που έστρωσε, παρατηρώ αισθητή διαφορά σε σχέση με πριν. Για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι η ιδέα μου, είχα γράψει κάποια τραγούδια σε flac 24/96 με την παλιά R100 και μπορώ να συγκρίνω πως ακούγεται η καινούργια σε σχέση με την παλιά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.968
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89