Test drive off topics

Reaction score
2.427

Τον ιαβερη πολύ τον γουστάρω, και "όλως τυχαίως" δεν είναι "απλός" οδηγός που λέει εξυπνάδες, για τα αυτονόητα. Έχει φάει τις πίστες με το κουτάλι:
Tο μονο που δεν γουσταρω στον Ιαβερη ειναι που χρησημοποιει την τεχνικη της υπερβολης για να περασει αυτα που θελει να πει και αυτο κατα τη γνωμη μου μειωνει το impact των λεγομενων του.
Μου θυμιζει τοτε που ημουν παιδακι του δημοτικου που μια μερα ηρθαν στο σχολειο να μας μιλησουν για την σημασια που εχει το βουρτσισμα των δοντων και μας ειπε ο πανηλιθιος που μας μιλησε οτι για καθε μερα που δεν πλενουμε τα δοντια μας θα χανουμε και ενα δοντι.
Εγω λοιπον που τοτε ημουν δεν ημουν 7-8 χρονων σκεφτηκα "δεν τα εχω πλυνει πανω απο 30 φορες και δεν εχω χασει κανενα δοντι, αρα αυτος λεει μπουρδες".
Αντι να μας πει την αληθεια οπως ειναι προσπαθησε να μας τρομοκρατησει με μια καταφανη μπουρδα και πετυχε το αντιθετο απο αυτο που ηθελε.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Καλως ή κακως ομως, στην πλειοψηφια, θελουμε το βουρδουλα η το φοβο μπας και ταρακουνηθουμε.

Η υπερβολη ειναι ενα μεσο να κανει μεγαλυτερο impact στους αμετανοητα ανοητους.

Το αν θα "χασει" εσενα απο κοινο, δεν λεει κατι. Εσυ -μαλλον- ουτως η αλλως εχεις μαθει να σκεφτεσαι/φιλτραρεις.
Τους "αλλους" εχει κυριως target group.

Reaction score
62
Σας ρωτησα προχθες πως μπορω να ανεβασω βιντεο αν το εχω στον υπολογιστη κ με γραψατε γιατι ????
Τελος παντων.....
[DOUBLEPOST=1487694230][/DOUBLEPOST]Αυτο ειναι το χρωστουμενο!!!!!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.919
Aν το δεις, σου ανεβαινει η .....διαθεση:D(αυτο ανεβηκε ηδη:headbang:)
Να μου ανέβει η διάθεση επειδή βλέπω κάποιον να κατεβαίνει την Κηφισίας "κομμάτια" εν ώρα όχι και τόσο πυκνής τροχαίας κίνησης, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγει πεζούς κι αυτοκίνητα, έτσι, επειδή μπορεί;

Thanks but, no, thanks.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
KTMBill ηλικια ??? (αν επιτρεπεται).

Εγω σε γουσταρω, εχω κανει σχεδον τα ιδια μεχρι τα 25 μου.
Απλα αν σου ανοιξει καμμια πορτα μην παραπονεθεις.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
45.050
...μπλαντι Μαιρη..μπλαντι χελ.. εγω τροω τα μουτρα μου κ χωρις οχημα.. θα μου πεις σιγα τα μουτρα θα σου πω.. μαιμουδοσουπα..
Τεσπα .. να προσεχετε διοτι ο υπολοιπος κοσμος δεν την παλευει μια ουτε στο δρομο ουτε στο πεζοδρομιο.
Τεσπα, ενα honda z50 suicide bike για μενα.. κ ξεμπερδεψατε με τον μαιμουδο.. θενκ γιου!!

Reaction score
26.152
στο 23 περνας απο δεξια οχημα που εχει βγαλει φλας για δεξια καπου 60 μ πριν το πλησιασεις και ενω ηδη κινειται προς τη μεσαια λωριδα - δε σε νοιαζει

λιγο παρακατω μερσεντικο που εχει ξεκινησει απο αριστερη λωριδα και αλλαζει σε μεσαια και προσπαθει να μπει δεξια ενω ηδη παταει διακεκομενη το περνας και αυτο απο δεξια - αδιαφορεις.

γενικα κινεισαι με 130+ μεσα σε κατοικημενη περιοχη ενω προς το τελος στη διαβαση του carrefour και ενω ηδη περναει κοσμος απο αριστερα σου τους γραφεις επιδεικτικα στα παπακια σου και περνας με 60+ απο μπροστα τους.

μετα απο αυτο θες να μας κανεις και μαθημα κυκλοφοριακης αγωγης , τι να σου πω ρε φιλε αν δεν εχεις καταλαβει σε κινδυνο εχεις βαλει τον εαυτο σου και τους υπολοιπους , εισαι το ιδιο επικινδυνος με αυτον που θα βρεθει μπροστα σου εχοντας περασει με κοκκινο - αντε λιγο λιγοτερο.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Υπαρχουν τα Μεγαρα, οι Σερρες, το Τυμπακι, το Ρυσιο, κατι θα βρεθει...
Και χωμα... Υπαρχει και το βουνο... εκει να δεις πλακες & αδρεναλινη!

Σε δημοσιο δρομο, γιατι;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.216
Σε διπλή διαχωριστική, γενικά κατακριτέο.

Έχεις ανέβει ποτέ την Πειραιώς από Ιερά οδό μέχρι Ομόνοια; Την Βασ. Σοφίας από Βουλή μέχρι Πολεμικό Μουσείο; Την Πατησίων από Πολυτεχνείο μέχρι Ομόνοια; Με 2 ή με 3 λωρίδες, με κίνηση ή όχι, η μία στις 2 μηχανές θα βρει στο αντίθετο ρεύμα για να γλυτώσει από ανύπαρκτα μποτιλιαρίσματα.
παω ομως σε ενα αλλο θεματακι πιο ευκολο.
οσοι κινουνται στο κεντρο της αθηνας, ασουμε βασ. σοφιας εξω απο τη βουλη και μεχρι πολεμικο μουσειο.
νησιδα δεν υπαρχει. κατα ποσο νομιμοποιειτε μια ορδη απο μηχανες να κινειται για εκατονταδες μετρα στο αντιθετο ρευμα και κατα ποσο πρεπει οι αντιθετα ερχομενοι να τους ανεχτουν - την ιδια στιγμη που στο δικου τους ρευμα ανεβουν ετερες μηχανες απο δεξι τους; σε ποιον δινουν προτεραιοτητα να περασει ;

χαρακτηριστικο παραδειγμα ο δρομος αυτος.
:thumbsup:

Reaction score
1.300
Άριος πάγος Rulezzzzzz
"Σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, μόνο οι οδηγοί των δικύκλων (μηχανάκια) που κινούνται μεταξύ των διακεκομμένων διαχωριστικών λωρίδων κυκλοφορίας ευθύνονται για πιθανό τροχαίο συμβάν και όχι τα αυτοκίνητα που κινούνται μέσα στο χώρο των λωρίδων κυκλοφορίας."

http://www.protothema.gr/greece/art...-stis-lorides-ftaine-se-periptosi-atuhimatos/

Reaction score
12.021
Σωστό μου ακούγεται, γιατί ο ΚΟΚ λέει ότι το 2κυκλο πρέπει να καταλαμβάνει χώρο μέσα στη λωρίδα κυκλοφορίας, σαν τετράτροχο, πίσω από το προπορευόμενο όχημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork