Τηλεόραση για υπνοδωμάτιο 32"

Reaction score
11
Καλησπερα, ψαχνω μια τηλεοραση για υπνοδωματιο στις 32" λογω περιορισμου του χωρου τοποθετησης.
Με ενδιαφερει μονο η καλη εικονα οσο γινεται στο τηλεοπτικο σημα, και να εχει wi-fi.
Budget γυρω στα 250-300, αλλα αν αξιζει τον κοπο ανεβαινω.
Εχω μια προτιμηση στις Samsung, η τις LG.
Αξιζει να δω για μεταχειρισμενη;
Εχω δει αυτην ας πουμε https://www.sony.gr/support/el/content/cnt-specs/KDL-32W705B/list σε αγγελια στα 250, οπου ο κατοχος ισχυριζεται οτι οι Sony στο τηλεοπτικο υπερεχουν.
Εχετε καποια γνωμη;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.924
Καποιο δίκιο το έχεις. Όμως, αν το προσκέφαλο του κρεβατιού είναι προς την κατεύθυνση του τηλεοπτικού πομπού της Digea, δε χαλάνε οι ενεργειακές ροές feng-shui. :D

Reaction score
11
Δες και αυτή. Με την προσθήκη ενός Αccess point, όλες οι τηλεοράσεις που έχουν θύρα Ethernet συνδέονται σε Wi-Fi.
Σε ευχαριστώ αλλα θα προτιμούσα με ενσωματωμένο wi-fi.
Εκτός αν η τιμή είναι πολύ μεγαλύτερη από την τιμή ενός ΑΡ.
Αλήθεια πως συνδέεται έχουν όλες είσοδο με RJ45?
Κάποια άλλη πρόταση με καλή απόδοση στο τηλεοπτικό;

Reaction score
6.845
μεταχειρισμενη οχι,οι SONY ναι εχουν καλυτερη εικονα σε αυτη την κατηγορια (τιμης και μεγεθους). Υποθετω οτι μιλαμε για δευτερη τηλεοραση (στο καθιστικο θα εχεις καποια μεγαλυτερη). Οι samsung,lg ειναι μια χαρα για αυτη τη δουλεια (δευτερη τηλεοραση).Γνωμη μου,παρε ιδια εταιρεια με οτι εχεις στο καθιστικο για να εχεις περιπου τις ιδιες λειτουργιες στο τηλεχειριστηριο.

Reaction score
11
μεταχειρισμενη οχι,οι SONY ναι εχουν καλυτερη εικονα σε αυτη την κατηγορια (τιμης και μεγεθους). Υποθετω οτι μιλαμε για δευτερη τηλεοραση (στο καθιστικο θα εχεις καποια μεγαλυτερη). Οι samsung,lg ειναι μια χαρα για αυτη τη δουλεια (δευτερη τηλεοραση).Γνωμη μου,παρε ιδια εταιρεια με οτι εχεις στο καθιστικο για να εχεις περιπου τις ιδιες λειτουργιες στο τηλεχειριστηριο.
Είναι για εξοχικό που το ανακαινιζω και αυτήν την στιγμή μόνο το υπνοδωμάτιο είναι έτοιμο, οποτε προς το παρόν θα είναι η μονη.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.924
Σε ευχαριστώ αλλα θα προτιμούσα με ενσωματωμένο wi-fi.
Εκτός αν η τιμή είναι πολύ μεγαλύτερη από την τιμή ενός ΑΡ.
Αλήθεια πως συνδέεται έχουν όλες είσοδο με RJ45?
Κάποια άλλη πρόταση με καλή απόδοση στο τηλεοπτικό;
Έχεις δίκιο, εκ παραδρομής σου έβαλα στο λινκ μοντέλο που δεν έχει RJ-45...
Μια καλή επιλογή με ενσωματωμένο Wi-Fi είναι αυτή. Πάντως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην ποιότητα εικόνας από ψηφιακό σήμα, μεταξύ των τηλεοράσεων των μεγάλων κατασκευαστών, σε αυτή την κατηγορία τιμής. Οι δε μικροδιαφορές που μπορεί να υπάρχουν, μάλλον δε θα διακρίνονται καν από τα τρία (και πάνω) μέτρα, σε μια οθόνη 32".

Reaction score
6.845
αφου ειναι για το εξοχικο μην το πολυψαχνεις,παρε την πιο προσιτη samsung ή lg με τις προδιαγραφες που θελεις και εισαι μια χαρα.

Reaction score
11
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Κάτι τελευταίο, το wi-fi το θέλω για να στέλνω καμια φωτο η video από το κινητό και όχι τόσο για ίντερνετ.
Θα μπορώ να το κάνω αυτό; (είναι windows phone) αν παίζει κάποιο ρόλο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.072
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Κάτι τελευταίο, το wi-fi το θέλω για να στέλνω καμια φωτο η video από το κινητό και όχι τόσο για ίντερνετ.
Θα μπορώ να το κάνω αυτό; (είναι windows phone) αν παίζει κάποιο ρόλο.
Πού είσαι ρε Κοντολέτα...:D

Reaction score
11
Αναφορά στον επί των windows συντονιστή και λάτρη, που έχει σε απίστευτη εκτίμηση τα windows phones. Μην δίνεις σημασία.
Να υποθεσω οτι αυτο μπορει να γινει μονο απο android?

Reaction score
11
Φως πριν τον υπνο διαταρασσει τον κιρκαδιο ρυθμο και εχει συσχετιστει με προβληματα υγειας και διαταραχες συμπεριφορας . Υπαρχει πλουσια σχετικη βιβλιογραφια .
Εμενα παντως με βοηθαει να χαλαρωσω, και κοιμαμαι σαν πουλακι. :)
Kαι η συμπεριφορα μου μια χαρα ειναι. ;)

Reaction score
1.469
Φως πριν τον υπνο διαταρασσει τον κιρκαδιο ρυθμο και εχει συσχετιστει με προβληματα υγειας και διαταραχες συμπεριφορας . Υπαρχει πλουσια σχετικη βιβλιογραφια .
οταν λέμε φως εννοουμε φως τηλεορασης η κινητου και μονο?
ενα πορτατίφ διπλα μας πχ δεν παιζει ρολο?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan