- Reaction score
- 104.022
Δηλαδή έχει σφάλματα το Taxis;Δεν ειναι ολα οσα εμφανιζονται απληρωτα, πολλα ειναι πληρωμενα.
Οποιοι εχουν κρατησει το αποδεικτικο, δικαιωνονται.
Οι υπολοιποι, τι να πω, !@#$%^&*()_ ...
Δηλαδή έχει σφάλματα το Taxis;Δεν ειναι ολα οσα εμφανιζονται απληρωτα, πολλα ειναι πληρωμενα.
Οποιοι εχουν κρατησει το αποδεικτικο, δικαιωνονται.
Οι υπολοιποι, τι να πω, !@#$%^&*()_ ...
Ποδήλατο εδώ και 8 χρόνια,ούτε χοληστερίνες,ούτε ζάχαρα και χρήματα στην τσέπηΠαίζει και ποδήλατο !!!!!!
Γυμνάζεσαι,κανεις οικονομία ,καλό στο περιβάλον κτλπ.........
Μπορώ να δεχτώ οτι οι δρόμοι δεν ειναι οι καλύτεροι επίσης υπάρχει και έλειψη υποδομής ,ποδηλατόδρομοι κτλπ.
Αλλά πάνω από ολα υπάρχει απροθυμία .
Εγώ οδηγώ ποδήλατο για να πάω στη δουλειά μου συνολικά 12χιλιόμετρα την ημερα 6 + 6 Εάν βρεχει πολυ παω με το αυτοκίνητο.( Ολλανδία )
Εχω συναδελφους Ολλανδούς που οδηγάν 18 χιλιόμετρα μονο να ρθουνε στη δουλειά χειμωνα καλοκαίρι και με οποιοδήποτε καιρο......
Τι να πω ρε φούστη μου , εχω μείνει πάκης .
Αυτά τα ολίγα μάγκες για να μην νομίζεται οτι δεν υπάρχουν λυσεις !!
Αν δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα,έχεις μεγαλύτερο σπίτι από αυτό που έπρεπε...Το άλλο στρεβλό της ελληνικής πραγματικότητας είναι ότι έχουν βαφτιστεί ως απαραίτητα πράγματα που δεν είναι και που κανονικά είναι πολυτέλεια (αναλογικά με το εισόδημα του καθενός).
Αν δεν μπορείς να συντηρείς το αυτοκίνητό σου δύο είναι τα αίτια: Ή είναι ακριβότερο από αυτό που έπρεπε ή δεν είσαι σε θέση να έχεις αυτοκίνητο.
Το ίδιο ισχύει με τα σπίτια, τις διακοπές, τις εξόδους, τα χόμπι κλπ.
Το φαγητό, το ρεύμα, το νερό είναι στα πραγματικά αναγκαία. Το αυτοκίνητο δεν είναι. Άλλο η συνήθεια και η βολή κι άλλο η ανάγκη.Αν δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα,έχεις μεγαλύτερο σπίτι από αυτό που έπρεπε...
Αν δεν έχεις να ψωνίσεις στο σούπερ μάρκετ,έχεις μεγαλύτερο κορμί από αυτό που έπρεπε...
Το ότι δεν τους gaμας ακόμα,είναι ότι έχεις μικρότερο pouli από αυτό που έπρεπε...
Όχι,ένα τροχόσπιτο έχει πολύ μικρότερες ανάγκες και λίγο ρύζι ή αυτά που πετάνε στη λαική,είναι επίσης ικανά να σε κρατήσουν στη ζωή,επειδή κάποιοι άξαφνα σε κοστολόγησαν ως σκύλο...(που ο ear το ταίζει καλύτερα...)Το φαγητό, το ρεύμα, το νερό είναι στα πραγματικά αναγκαία. Το αυτοκίνητο δεν είναι. Άλλο η συνήθεια και η βολή κι άλλο η ανάγκη.
Έχεις εξελιχτεί στη χαρά του ακραίου λαϊκισμού!Όχι,ένα τροχόσπιτο έχει πολύ μικρότερες ανάγκες και λίγο ρύζι ή αυτά που πετάνε στη λαική,είναι επίσης ικανά να σε κρατήσουν στη ζωή,επειδή κάποιοι άξαφνα σε κοστολόγησαν ως σκύλο...(που ο ear το ταίζει καλύτερα...)
Σε δικαιολογώ ως ακραίο γαλαζοαίματο...Έχεις εξελιχτεί στη χαρά του ακραίου λαϊκισμού!
Το τι είναι αναγκαίο και το τι δεν είναι,οι δικής σου επιλογής πολιτικοί,το έχουν κάνει λάστιχο,οπότε δεν με πείθεις...Το φαγητό, το ρεύμα, το νερό είναι στα πραγματικά αναγκαία. Το αυτοκίνητο δεν είναι. Άλλο η συνήθεια και η βολή κι άλλο η ανάγκη.
Η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του αναγκαίου σήμερα, γίνεται με τα ίδια λαϊκίστικα κριτήρια του ορισμού της πολυτελείας πριν 10 χρόνια. Κοινό χαρακτηριστικό η υπερβολή.Το τι είναι αναγκαίο και το τι δεν είναι,οι δικής σου επιλογής πολιτικοί,το έχουν κάνει λάστιχο,οπότε δεν με πείθεις...
Μόνο όταν σφίγγουν οι πισινοί,επικρατούν λογικότερες δεύτερες σκέψεις...
Και τώρα μπαίνουμε σε αυτή την εποχή,αλλά η ζημιά πλέον έχει γίνει και δεν μαζεύεται...
Έγραψα γι' αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας, να περάσουν ΚΤΕΟ κλπ. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.Ποιό αυτοκίνητο είναι υπερβολή βρε Αλεξ?
Όταν αυτοί είναι ένα εκατομμύριο, θα πρέπει να το πάρεις αλλιώς!!!Έγραψα γι' αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας, να περάσουν ΚΤΕΟ κλπ. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.
Δεν καταστρέφονται πιά οι πινακίδες. Πληρώνεις τα τέλη απο το μήνα που το επαναφέρεις.Όταν θελήσεις να το βγάλεις πάλι στο δρόμο πληρώνεις μόνο τα τέλη του τρέχοντος έτους + τον νέο τσίγκο για τις νέες πινακίδες καθώς οι παλιές θα έχουν πιθανών καταστραφεί.
Και ποια είναι η λύση πέρα από την ηθική "νομιμοποίηση" λόγω μεγάλου αριθμού παραβατών; Να πληρώσουν οι υπόλοιποι γι' αυτούς; Να αυξηθούν τα ασφάλιστρα στους ήδη ασφαλισμένους για να καλύπτουν τα ατυχήματα που προκαλούν οι ανασφάλιστοι; Να γεμίσουν οι δρόμοι ασυντήρητα σαράβαλα γιατί προέχει η ανάγκη της ιδιωτικής μετακίνησης;Όταν αυτοί είναι ένα εκατομμύριο, θα πρέπει να το πάρεις αλλιώς!!!
Όταν σε ένα μήνα, ανέβηκαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη 4 επιπλέον δις, θα πρέπει να καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
Εσύ απλά δηλώνεις το αυτοκίνητο ως πολυτέλεια και εμένα λαϊκιστή...και καθάρισες!!!
Ωραία!!!![]()
Η λύση είναι να αρχίσετε τις μετάνοιες, τις νηστείες και τις προσευχές.Και ποια είναι η λύση πέρα από την ηθική "νομιμοποίηση" λόγω μεγάλου αριθμού παραβατών; Να πληρώσουν οι υπόλοιποι γι' αυτούς; Να αυξηθούν τα ασφάλιστρα στους ήδη ασφαλισμένους για να καλύπτουν τα ατυχήματα που προκαλούν οι ανασφάλιστοι; Να γεμίσουν οι δρόμοι ασυντήρητα σαράβαλα γιατί προέχει η ανάγκη της ιδιωτικής μετακίνησης;
Βλέπεις ότι οι ερωτήσεις μου είναι καθαρά λαϊκιστικές.![]()