Alex_Zapantis
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 3.369
Ακόμα κι αν πω pretty please with sugar on top?
....Είσαι πολύ caracariolis.
Aφού ξέρεις ότι δεν σβήνουμε αφού!
Και ο πάρις απαντά:
( Με άλλα λόγια, αν εγώ ισχυρίζομαι ότι υπάρχουν ροζ ιπτάμενοι ελέφαντες που καπνίζουν ναργιλέδες ),
"... Μέχρι ΕΣΥ να αποδείξεις ότι αυτά που λέω είναι λάθος, δεν έχεις κανένα λογικό δικαίωμα να μην τα σέβεσαι! "
Φάτε τη σκόνη του πιντιεφάκηδες...
Για να προλάβουμε θερμοκρασιακή αύξηση στο ρεύμα πόλωσης και φαινόμενα...thermal runway, επισημαίνεται ότι η αξιοπιστία του ΠΚ είναι αμφισβητήσιμη όχι τόσο εξαιτίας των θεσφάτων που κατά καιρούς διατυπώνει,αλλά επειδή ο ίδιος δεν μένει σταθερός και συνηθίζει ν'αλλάζει άρδην τις προτεινόμενες αρχιτεκτονικές συσκευών που υποτίθεται τον συγκινούν.Αυτος το λεει και δεν χρειαζεται ναναι κ κατι παραπανω απο απλος χομπιστας για να ισχυριζεται οτι ισχυριζεται,ποσο μαλλον δοκιμαστης συσκευων στην ψωροκωσταινα εστω ,που σημαινει οτι "ασχολειται" με ακουστικες εκτιμησεις με αισθητηρια που υπάρχουν και εχουν να κανουν με ζευξη ακουστικου ερεθισματος -συναισθηματος -που προκυπτει απο καποιο equalization σε συστηματα με πλουσιες μεσαιες μικρο η μεγαλο φουσκωμα στις χαμηλες με το μπλουμ της 2ης και ελειψη ακρατων δυναμικων που φινετσαρουν το ακουσμα.ΣΑΣ φαινονται λιγα ολα αυτα για να σηκωθει τριχα ??ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΩΝΕΙ ΜΕ FLAT ΑΠΟΚΡΙΣΗ Κ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ κ εχετε κεντραρει τον συμπαθη παθιαρη (κ με καλο αυτι κ περιγραφικη δεινοτητα κατ εμε) επειδη γκουρουδιζει?ΓΚΟΥΡΟΥ ΡΕ Παρης ,και περιμεντε να σας σηκωθει κιολας,τεχνοκρατες ε τεχνοκρατες με pdfαυτια
Σωστά, αλλά αυτό προφανώς δεν είναι "τυχαίο", και προσωπικά με βρίσκει αδιάφορο...η αξιοπιστία του ΠΚ είναι αμφισβητήσιμη επειδή ο ίδιος δεν μένει σταθερός και συνηθίζει ν'αλλάζει άρδην τις προτεινόμενες αρχιτεκτονικές συσκευών που υποτίθεται τον συγκινούν.
Να, αυτό δε με βρίσκει αδιάφορο.εξαιτίας των θεσφάτων που κατά καιρούς διατυπώνει
Δεν έχεις άδικο, άλλωστε ένα ευχάριστο ανάγνωσμα έχει πάντα μία Α χρησιμότητα.Τι άλλο να ζητήσει κανείς για ευχαριστο ανάγνωσμα...
Κ που να διαβάσεις κ το review του contour 20 dynaudio at stereophile...View attachment 72195
Βρίσκω πολύ διασκεδαστικά ακόμα και για το ηχείο που έχω, τα όσα γράφουν.
Δε χορταινω να τους διαβάζω σου λέω!
αυτό είναι, απογείωση, και αμώ τα γέλια μιλάμε...Bus Class!
Ξύνονται στη γκλίτσα οι ριβγιούερς..Ε, αν δε μπορείς και με τίποτε να συγκρατηθείς.... ρίξε και κάνα σχόλιο.
Χμμμμ..... ως απόλυτα εφιαλτικό σενάριο μου φαίνεται το να είσαι δεμένος και να σε αναγκάζουν να ακροάζεσαι τη γειτόνισα του Πιούρτονα να άδει (καταραμένε άδη) ρεπερτόριο κυμαινόμενο από Μαντάμα Μπατερφλάϊ έως Δεν Πάω Εγώ στο Μέγαρο... Brutal Cruelty.Το χηνειο δερμα σχετιζεται με τον μηχανισμο fight or flight («αγώνας ή φυγή») αρα θα μπορουσαμε να το παρατηρησουμε και σε δυσαρεστα ακουσματα ,εκει που θελεις να τρεξεις μακρια να σωσεις τα ακουστικα οσταρια πχ απο ηχεια με κορνες
Το απολυτα εφιαλτικο σεναριο θα ηταν κομουνιστικα ενεργα ηχεια με κορνες ,αλλα σε αυτη την περιπτωση η ανακοπη θα ηταν αμεση και δεν θα υπηρχε ωφελιμος χρονος παρατηρησης του φαινομενου...!
Οντως απολυτα εφιαλτικο σεναριο.Το τραγικο σεναριο ειναι να μου πουνε καποιοι οτι εχω και την χαρα να ακουω σε high resolution,ακομη και liveΧμμμμ..... ως απόλυτα εφιαλτικό σενάριο μου φαίνεται το να είσαι δεμένος και να σε αναγκάζουν να ακροάζεσαι τη γειτόνισα του Πιούρτονα να άδει (καταραμένε άδη) ρεπερτόριο κυμαινόμενο από Μαντάμα Μπατερφλάϊ έως Δεν Πάω Εγώ στο Μέγαρο... Brutal Cruelty.
Είναι σκληρό ρε συ το ιλλουστρασιόν χαρτί....δε σου ερεθίζει το πωπουδάκι???Προσωπικά λόγου χάριν, στην τουαλέτα προτιμώ το TAS.