- Reaction score
- 98.689
Κανόνισε να φτιάξουν το ηχείο γρήγορα, γιατί αλλιώς δεν κατεβαίνω στο υπόγειο.Τρώτε παντόφλα 45 νούμερο και σας αρέσει...
Κανόνισε να φτιάξουν το ηχείο γρήγορα, γιατί αλλιώς δεν κατεβαίνω στο υπόγειο.Τρώτε παντόφλα 45 νούμερο και σας αρέσει...
i re , είχες και στο Λιανοκλάδι atmos?Κανόνισε να φτιάξουν το ηχείο γρήγορα, γιατί αλλιώς δεν κατεβαίνω στο υπόγειο.
Ρε φίλε , λύσε μου μια απορία.Κόμβος το Λειανοκλάδι, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Φτού σου ρε!εγω λεω να αρχισω να το βλεπω......
http://www.pronews.gr/portal/201703...o-survivor-apohorei-paiktria-logo-egkymosynis
Μονο κατι στιγμές διερχόμενος οταν ειναι οι κορες στο σπίτι ...ελπίζοντας να δω Σπαλιάρα να γ@...ει καμμια από τις 4000 που έχει δηλώσει
Δεν βλέπω γιατί μου είναι από αδιάφορα μέχρι αποκρουστικά τα βασικά στοιχεία τέτοιων παιχνιδιών.
Συναισθήματα, ίντριγκες, διαφωνίες και όλα γενικώς τα, απωθητικά για μένα, παρελκόμενα των κοινωνικών συναναστροφών.
ΑΥΤΟ που συνηθως "σερβιρει" ως τηλεοπτικο προιον ειναι σκουπιδακι συν το παθητικο της υποιθεσης και η ανυπαρξια καναλιων χωρις σκουπιδακια .....Ετσι στην υποβιβαζει θες κι αλλο?.Δε βλέπω (και δεν βλέπεται )γιατί υποβιβάζει το μυαλό μου και τη σκέψη μου αλλά είπαμε δημοκρατία ......όλοι συνυπάρχουν στην κοινωνία μας