Audio People Fan Club

Reaction score
3.746
Διατι εταραχθεις;;
Ο Χερ Ντοκτορ ηταν πολυ ψηλα στην ιεραρχια των χαιενταδων ;)
Και τωρα επισης πολυ ψηλα στους ΧΑΙΕΝΤΣΙΝΕΜΑΤΖΙΔΕΣ;)πολυκαναλους με ολα τα ΚΟΑΛΑ
Νταξ, εγώ δεν έχω για την ώρα σινεματζίδικο σετάπιον υψηλού επιπεδου.
Κατά τα κοάλα όμως δεν μπορείς να πεις τίποτα. Δεν είσαι εις θέσιν. :lol:

Reaction score
1.238
Σήμερα σε θυμήθηκα @Π.Α.Η. Μου είχαν περισσέψει δύο wedges αντικραδασμικά από τα acoustic foam των βάσεων που πήρα για τα ηχεία μου επειδή πατάνε σε μπουφέ και τα έβαλα κάτω από το Wiim Pro Plus για μείωση κραδασμών.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.270
Τπτ. Απλώς χιουμοριστική παραφθορά ρήσεων σοφών γερόντων υπό τον γενικό τίτλο: "θα έχετε και θα είναι σαν να μην έχετε" :biggrin:

Reaction score
19.159
Γιατί ο μαλμπορος δεν είναι; Εγω ομως νομιζα πως ηταν μοναχα χαιεντας, δεν ηξερα πως ειναι και βίντεο πιπολ. (@thva γράφε, δεύτερο τεύχος!!!!!)
Τι ; Και οι video people τα ίδια προβλήματα και συμπτώματα παρουσιάζουν ; Ε, τοτε δεν τίθεται ζήτημα, θα πλουτίσουμε σίγουρα, - θα αλλάξουμε παντού εκεί που γράφει audio people με video people, - θα το πουλάμε δήθεν σαν διαφορετικό βιβλίο, - δεν θα μας καταλάβει κανένας. :D

Reaction score
1.478
Σήμερα σε θυμήθηκα @Π.Α.Η. Μου είχαν περισσέψει δύο wedges αντικραδασμικά από τα acoustic foam των βάσεων που πήρα για τα ηχεία μου επειδή πατάνε σε μπουφέ και τα έβαλα κάτω από το Wiim Pro Plus για μείωση κραδασμών.

Attachments

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.671
Ως φαίνεται, οι νεότεροι δεν θα γίνουν αδειοπίπολες :biggrin:

Το άρθρο αυτό περιγράφει τη σύγχρονη υποκατηγορία Audio People without a Cause - κατά το Rebel without a Cause. :sneaky:

Άλλο ένα χαρακτηριστικό στην κλασική συνομοταξία ακατονόμαστων που αναγνωρίζω και στον εαυτό μου είναι η τάση να κρατούν στο νου τους τη σύνθεση όχι μόνο όσων setup διατηρούσαν στο δικό τους χώρο αλλά και απ'όσα setup είχαν ακούσει δοκιμαστικά σε πλαίσιο επίδειξης ακόμα και δεκαετίες πριν.

Reaction score
3.746
Το άρθρο αυτό περιγράφει τη σύγχρονη υποκατηγορία Audio People without a Cause - κατά το Rebel without a Cause. :sneaky:

Άλλο ένα χαρακτηριστικό στην κλασική συνομοταξία ακατονόμαστων που αναγνωρίζω και στον εαυτό μου είναι η τάση να κρατούν στο νου τους τη σύνθεση όχι μόνο όσων setup διατηρούσαν στο δικό τους χώρο αλλά και απ'όσα setup είχαν ακούσει δοκιμαστικά σε πλαίσιο επίδειξης ακόμα και δεκαετίες πριν.
+1 για εμένα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.661
Members
38.219
Νεότερο μέλος
Θοδωρής Μαδεσης