- Reaction score
- 11.420
I didn't see that coming...Στα λεγα Πέτρο
I didn't see that coming...Στα λεγα Πέτρο
Έψαξα, δεν βρήκα κατι. Ισως σε κανένα Gearslutz να το αναφέρουν. Και αυτο γιατι εκτός απο χρήση σε στούντιο δεν βρίσκω τον λόγο γιατι να αγοράσει κάποιος τέτοιο ηχείο και να το ακούει απο πολύ κοντά.Ποια είναι η ελάχιστη απόσταση ακρόασης του 801;
(Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση, σε όποιον απαντήσει.)
Εχουν τεράστια διαφορά σε maximum spl. Και αν προσθέσεις db με σαμπ στο ενα, θα πρέπει για να είσαι δίκαιος να προσθέσεις και στο άλλο. Και η διαφορά θα παραμένει.Αν κατάλαβα καλά, Θεωρείς το 310 κατάλληλο για nearfield ή άντε midfield ακροάσεις σε μικρούς χώρους, ενώ το 801 για farfield σε μεγάλους. Για αυτό τα λες μη συγκρίσιμα.
Και αντί να τα φάτε σε κανα χαρέμι θα τα φάτε στα ηχεία....
Πες ότι δε μας νοιάζουν τα λεφτά. Είμαστε Σαουδάραβες με πετρελαιοπηγές.
...
Ναι, τότε που ετοιμαζόμασταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.Ρε τι σου ειναι τα νιατα...
Εγω εχω ενα σωρο LP (Uriah Heep, John Mayal, Procol Harum, Van Der Graaf, ...) με 70δρχ απο δισκοπωλειο της γειτονιας. Τοτε που σε καθε τετραγωνο ειχε Δισκοι-Κασσετες
Κι αν δεν το ειχε, μου'λεγε: Nα στο γραψω σε κασσετα ?
Αλλα εγω ειχα ενα κασσετοφωνο που ηθελε μανταλακι στο Play για να στεκεται πατημενο ...
Πρεπει να'τανε το '75 οταν ηρθαν τα πρωτα εισαγωγης Lee, Levi's, Lois, Tiger, ...
Toτε ηταν που δοκιμασαμε για πρωτη φορα μπανανα !
Κι αν θυμαμαι καλα, η Coca-Cola, Pepsi, δεν εισαγονταν τοτε. Υπηρχε μονο η Sinalco Cola.
Τα άλλα ήταν τα δικηγορικά κόλπα, όχι τα οικονομικά.Το να ζητάει να είναι ίδιο, ή, έστω, παρεμφερές το κόστος, δεν είναι δικηγορικό τέχνασμα.
Ειδικά από τη στιγμή που κανένας μας δεν είναι πετρελαιάς.
Πάντως είστε θεοί και οι δύο και γουστάρω τρελά!
Ναι, το βρήκες!Αυτή τη βάση?
Ρε Άλεξ!Πάντως τείνω να εμπιστεύομαι αρκετά περισσότερο σοβαρά pdf απο αυτά των περιοδικών.
Θα ξεκινήσω απο αυτό το ερώτημα.γιατί ακριβώς είναι καλό ηχείο το 801
Γιατί κάπου κάποτε το άκουσες και σου άρεσε;
Περίπου 15db παραπάνω απο οσα πρέπει να περιμένεις απο το 310 στα 4 μέτρα.Και στα 4 μέτρα, τι ακριβώς μαξ SPL να περιμένω
Ίδιες μετρήσεις, χωρίς το πικ στους 27.http://www.stereophile.com/content/...-loudspeaker-measurements#gYy162q5UL6SQjDt.97
- Αν θέλεις να μιλήσεις για τρέχοντα μοντέλα στο stereophile, εχουμε το μικρότερο 802D3 εδω
Ναι αλλα με διαφορετικά συμπεράσματα.Κόλλησε το παιδί.
Ίδιες μετρήσεις, χωρίς το πικ στους 27.
Στα άλλα βαργιέμαι. Σε βαρέθηκα. Φύγε.
Θα σου'λεγα και σένα πόσο διαφέρουν, αλλά έχε χάρη που χεστηκα για τη μπιενταμπλεγιου και τα παθητικά της..Ναι αλλα με διαφορετικά συμπεράσματα.
Αν τολμάς έλα στο Cosmos στις 2 λογαριαστούμε.Θα σου'λεγα και σένα πόσο διαφέρουν, αλλά έχε χάρη που χεστηκα για τη μπιενταμπλεγιου και τα παθητικά της..