Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Αγαπητέ alexis διάβασα με ενδιαφέρον όσα παραθέτεις και απλά θα ήθελα αναφέρω ότι δεν υπερασπίστηκα κάτι που δεν υπάρχει ούτε ήθελα να το πάω το θέμα κάπου αλλού. Αντιθέτως μάλιστα στο post μου αναφέρω επί λέξει τα εξής:Όταν όμως έρχεσαι και υπερασπίζεσαι κάτι που δεν υπάρχει, σύμφωνα με τον τρόπο που το παρουσιάζεις και σύμφωνα με τις γνώσεις και τα πιστεύω σου, τότε το θέμα πάει αλλού.
Σκουπίδια.Οι SET ενισχυτές λοιπόν με όρους τέχνης είναι
Το τι "συγκινεί", είναι μετρήσιμο και μετρημένο.Ως εκ τούτου το μόνο που υπερασπίστηκα είναι το δικαίωμα μου να ακούω τη μουσική με τον όποιο ¨σωστό" ή "εσφαλμένο" τρόπο που με συγκινεί
Με την ευκαιρία,ας τεθεί κι ένα μικρό quiz:
Σε ποια περίπτωση θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ένας class-D ενισχυτής λειτουργεί σε ψηφιακό πεδίο;
Η απάντηση είναι απλή...Όταν το ίδιο το σήμα εισόδου είναι ήδη κβαντισμένο.Τώρα μου βάζεις δύσκολα, έκανα αναλογικά ηλεκτρονικά στο πανεπιστήμιο αλλά όχι ψηφιακά.
Να τολμήσω να απαντήσω "όταν παρουσιάζει κβαντισμένη συμπεριφορά τόσο στο πλάτος όσο και στον χρόνο". Η τυπική class-D συμπεριφορά έχει σταθερό πλάτος σήματος (δύο επίπεδα) οπότε μπορεί να θεωρηθεί κβαντισμένη στο πλάτος, αλλά οι εναλλαγές των δύο καταστάσεων δεν είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα, άρα δεν είναι κβαντισμένες στον χρόνο.
...Οι SET ενισχυτές λοιπόν με όρους τέχνης είναι οι μαγευτικές σειρήνες, που μαγεύουν και παγιδεύουν όλους εμάς τους ρομαντικούς και ανυποψίαστους θνητούς. Μαγεύουν διότι ουσιαστικά παράγουν εξωραϊσμένες διασκευές κάθε κομματιού. Είναι ο ορισμός του ανα-καλύπτω τις μουσικές μου. Είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο... Και αυτό προκαλεί απερίγραπτα συναισθήματα. Για να γίνει το ταξίδι αυτό θάβουν σημαντικό μέρος της πληροφορίας, αλλοιώνουν το υπόλοιπο αυτής, καθυστερούν, μπερδεύουν, αλλά και εμφανίζουν από το πουθενά χροιές και ήχους από άλλη διάσταση που λες: Πω ρε μ........κα τί ήταν αυτό τώρα!!!...
Εκτός και αν φοβούνται εκείνοι τους...κλόουν.Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω σχηματίσει τη γνώμη
Ότι αυτό το νήμα με την τόσο μεγάλη πολωση στις απόψεις...
Δεν θα μπορούσε να σταθεί πουθενά στον κόσμο
Και θα έκανε μεγάλους και γνωστούς κατασκευαστές να απορούν και να χαμογελάνε....
Πολύ περιορισμένο το ρεπερτόριό σου. Δυστυχώς για σένα, δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλών ειδών άνθρωποι. Κι επειδή ακριβώς ξεκινάς λάθος, συνεχίζεις και λάθος... Τες πα, δεν είναι φόρουμ ψυχανάλυσης εδώ, οντιο βίντεο φόρουμ είναι...Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι
Δε ξέρω ποιος έδωσε τέτοιο ορισμό στη λαμπάτη ενίσχυση. Η λάμπα σα στοιχείο κατασκευαστικό, δεν δικαιολογεί συμπεράσματα. Υπάρχουν καλές, μέτριες και κακές υλοποιήσεις. Υπάρχουν μετρήσεις για αυτή τη δουλειά. Αυτή η παιδιάστικη κατηγοριοποίηση του να βγαίνουν "όλα τα λαμπάτα" δεξερωγωτι, δείχνει απλώς άγνοια, το οποίο είναι χαριτωμένο.Πιστεύεις αλήθεια ότι ένας λαμπάτος ενισχυτής αποδίδει την πραγματικότητα τόσο γελοία όπως μας έδωσες να καταλάβουμε;
Πιο σημαντικό, έχω ακούσει ελέφαντα να κλάνει.Έχεις ακούσει ποτέ λαμπάτο ενισχυτή;
Ή μήπως η μύτη σου ηλεκτρική σκούπα; Ή μήπως το πουλί σου, κολώνα της ΔΕΗ;Το αυτί σου είναι μικρόφωνο ή μήπως ο εγκέφαλός σου cpu;
Ένας "απλός φίλος της μουσικής" δεν ασχολείται με λάμπες και παπαρούνες, ακούει τη μουσική του από το λάπτοπ, από ένα av ενισχυτή της σειράς, δεν ασχολείται με το γρεζι. Αυτή την καραμέλα του απλού φίλου της μουσικής, φτύστε την επιτέλους... Τη λιωσατε στο γλυψιμο, φτάνει..ως ένας απλός φίλος της μουσικής.
Όχι μόνο, και για να ενισχύσω την θεωρία σου, θα πω ότι η αναπαραγωγή της μουσικής είναι υψηλότερη τέχνη από την πρωτότυπη. Δηλαδή τεχνη είναι κυρίως το στέρεο που παίζει Μότσαρτ κι ο ντιμιφουτ τη βρίσκει, ο ίδιος ο Μότσαρτ σιγά την τέχνη που έκανε!Αν η αναπαραγωγή της μουσικής είναι άρτια αισθητικά, ναι υπό μία έννοια μπορεί να θεωρηθεί και Τέχνη, όπως και η πρωτότυπη παραγωγή της από ένα μουσικό όργανο κατασκευασμένο από ανθρώπινο χέρι.
+1Ένας "απλός φίλος της μουσικής" δεν ασχολείται με λάμπες και παπαρούνες, ακούει τη μουσική του από το λάπτοπ, από ένα av ενισχυτή της σειράς, δεν ασχολείται με το γρεζι. Αυτή την καραμέλα του απλού φίλου της μουσικής, φτύστε την επιτέλους... Τη λιωσατε στο γλυψιμο, φτάνει..
Ώπα ρε χίπι με την πλούσια κόμητρίχες οι λιγοστές του ντιμιφουτ..
Σιγά που θα προλάβουν...Θα τους πλακώσει ο Ear στα ψηφιακά...γρέζια (τα μικροσκοπικά) και αυτοί απηυδησμένοι θα κόψουν λάσπη σε χρόνο dt.Άρε Κώτσο ear θα μαζευτούνε όλοι οι "λαμπάκηδες" καμιά μέρα και θα σκάσουν μύτη θεσσαλονίκη και θα σου την πέσουν από παντού λέμε.....
Κομφούκιος (Κουνγκ-Φου-Τζου):Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση..
Μαο Τσε Τουγκ
Σε πλήγωσε ο caraKariolis ε?Ώπα ρε χίπι με την πλούσια κόμη
Εεεερε τι έχει να πάθει ο συμπαθής Bruno φέτος από τον ανταγωνισμό των καταναλωτικών εταιριών!Σταματήστε τον παραλογισμό.
Κι αν ένα μηχάνημα, λόγω εμφάνισης είναι πραγματικά τόσο καλαίσθητο, όντως η εξωτερική σχεδίαση του μηχανηματος μπορεί να θεωρηθεί ως μορφή μοντέρνας τέχνης....