A
AKARL
Guest
Τεχνοκράτης, θα έλεγα.
Τεχνοκράτης, θα έλεγα.
Υπάρχει απλή εξήγηση για την ανωτέρω διαπίστωση:Πρέπει να παραδεχτούμε πάντως ότι οι εμμονικοί με τις λάμπες, μπορεί να μην έχουν καλή σχέση με το τεχνικό μέρος της υπόθεσης αλλά έχουν ένα μεγάλο προσόν. Εκφράζουν με πολύ ωραίο τρόπο τις εμμονές τους. Βγάζουν συναίσθημα. Καμία σχέση με τον Κώστα τον Αυτιά και τον άλλον τον Μπούτια. Αυτοί είναι ξεροί, λιτοί. Δεν μας έχουν μιλήσει ποτέ για τα υγρά μεσαία, τις μαγικές χροιές, την μικροτονικότητα στα αέρινα πρίμα.. λες και δεν ακούνε μουσική.
Μια καλή ιδέα για τους λαμπάτους είναι να φτιάξουν μια θρησκεία. Με αριστερή κυβέρνηση θα πάρουν σίγουρα και μια καλή επιδότηση.
Στη βάρκα της ακροαματικοφιλίας είναι ωραία εκγύμναση η κωπηλασία,αρκεί να μην πληρώνουμε ανώφελα το...παλαμάρι του βαρκάρη....
Στην ίδγια βάρκα ήμασταν, απλά κρατούσαμε δγιαφορετικό κουπί.
Αυτά που αράδιασες παραπάνω είναι ασαφείς και ελλειπείς προδιαγραφές, όχι μετρήσεις. Έτσι δεν είναι;Φίλε μου Πετράν.
Ξέρω ότι είσαι "απόλυτα ενημερωμένος".
Η off axis απόκριση, οι περιθλάσεις, παραμορφώσεις, RMS ισχύ, είναι όλα μετρημένα ΑΠΟΛΥΤΑ και σύμφωνα με τα υψηλά standards μιας κορυφαίας εταιρίας με άρτιο τεχνολογικό υπόβαθρο και αμέτρητους μηχανικούς και σχεδιαστές.
Ηχητική ταυτότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Είναι απολύτως ΣΩΣΤΗ. (την αστυνομική ταυτότητα κράτα για τη φασαρία που κάνει)
Τα χαρακτηριστικά σου φαίνονται "τραβηγμένα"?
Τι να κάνουμε τώρα? Η τεχνολογία προχωράει και το κόστος πέφτει.
Θες κι εσύ ένα?
ΚΑΙ κουπόνι για δύο.
ΚΑΙ KARAOKE!
Κι'αν είναι δε και μεγάλο .... όφου όφου κουμπάρε άντε να ξετελέψεις.Στη βάρκα της ακροαματικοφιλίας είναι ωραία εκγύμναση η κωπηλασία,αρκεί να μην πληρώνουμε ανώφελα το...παλαμάρι του βαρκάρη.
Να συμπληρώσω ότι και η ποιότητα πέφτει και μάλιστα εκθετικά .... ότι αγοράζουμε τώρα εκτός από από τους πυκνωτές που θα πάνε περίπατο θα τα χτυπήσει αλύπητα και ο πολυμερισμός και αν πολυμερίζοταν μέχρι τώρα μόνο η καλωδίωση σε λίγο θα ψάχνουμε όλη τη συσκευή. Όσον αφορά τις καταπληκτικές κινέζικες συσκευές (οι κινέζοι τελευταία έχουν καβαλήσει καλάμι με τις τιμές) με τα αλουμινένια σασί δοκιμάστε να τρυπήσετε το καταπληκτικό τους αλουμίνιο με ένα τρυπάνι να μου πείτε αν θυμίζει τίποτα από αλουμίνιο ή είναι εκείνο το πέτρωμα που έβλεπα στο discovery... τεσπα πέρα από όλες τις μετρήσεις κλπ κάπου και η ποιότητα κατασκευής παίζει σημαντικό ρόλοΗ τεχνολογία προχωράει και το κόστος πέφτει.
Προς τι η ερώτηση?Αυτά που αράδιασες παραπάνω είναι ασαφείς και ελλειπείς προδιαγραφές, όχι μετρήσεις. Έτσι δεν είναι;
- καθώς επίσης και λαμπάτα ενεργά ηχεία . . .Μπορω να σου προτεινω καποιους λαμπατους monoblock και σου στελνω οσους θελεις.
Αραγε ειναι καλυτερα απο παθητικα οδηγουμενα απο class D ?
Προς τι η ερώτηση?
Για να μας αραδιάσεις το χαρακτηρισμό "ασαφείς και ελλειπείς"?
Είδες να έχω βάλει μετρήσεις?
Σαφέστατα και υπάρχουν τα πάντα!
Τα στοιχεία που δημοσιεύει επίσημα η εταιρία - αν δε σου φτάνουν - λυπάμαι αλλά δεν μου επιτρέπεται από το Research & Development να δώσω περισσότερα.
Αρκέσου σε ακριβότερες υλοποιήσεις που την έχουν μεγαλύτερη - τύπου Bruno και τα δημοσιεύουν στο κοινό τους μιας και πληρώνονται με χαιεντικά βαλάντια αιτιολογώντας τα προϊόντα τους.
Εμείς που την έχουμε μικρή (την εταιρία) δημοσιεύουμε μέχρι εκεί.
Eξ' άλλου φηφιακές σχεδιάσεις είναι.
Λίγο πολύ δε διαφέρουν οι σωστές μετρήσεις από προϊόν σε προϊόν σ' αυτήν τη ΣΩΣΤΗ τεχνολογία.
...
Η off axis απόκριση, οι περιθλάσεις, παραμορφώσεις, RMS ισχύ, είναι όλα μετρημένα ΑΠΟΛΥΤΑ και σύμφωνα με τα υψηλά standards μιας κορυφαίας εταιρίας με άρτιο τεχνολογικό υπόβαθρο και αμέτρητους μηχανικούς και σχεδιαστές.
Τρία πουλάκια κάθονταν......
Είδες να έχω βάλει μετρήσεις?
Σαφέστατα και υπάρχουν τα πάντα!
Τα στοιχεία που δημοσιεύει επίσημα η εταιρία - αν δε σου φτάνουν - λυπάμαι αλλά δεν μου επιτρέπεται από το Research & Development να δώσω περισσότερα.
και λιάζονταν παρέα...Τρία πουλάκια κάθονταν...
Άρε Κώτσο ear θα μαζευτούνε όλοι οι "λαμπάκηδες" καμιά μέρα και θα σκάσουν μύτη θεσσαλονίκη και θα σου την πέσουν από παντού λέμε.....
...και να έχουν βάλει λάμπες που μικροφωνίζουν λέει
Θες κι εσύ ένα κελεπούρι?
Αν τα αναβαθμίσω με λάμπες αλογόνου αντικαθιστούν τη σόμπα που μου βγάζει στάσιμα?
αυτές είναι οι γκόμενες που ρίχνουμε με τις λάμπες μας
Μακάρι. Μαζί σου.αυτές είναι οι γκόμενες που ρίχνουμε με τις λάμπες μας