Ακούω λάθος αλλά μου αρέσει

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Πρέπει να παραδεχτούμε πάντως ότι οι εμμονικοί με τις λάμπες, μπορεί να μην έχουν καλή σχέση με το τεχνικό μέρος της υπόθεσης αλλά έχουν ένα μεγάλο προσόν. Εκφράζουν με πολύ ωραίο τρόπο τις εμμονές τους. Βγάζουν συναίσθημα. Καμία σχέση με τον Κώστα τον Αυτιά και τον άλλον τον Μπούτια. Αυτοί είναι ξεροί, λιτοί. Δεν μας έχουν μιλήσει ποτέ για τα υγρά μεσαία, τις μαγικές χροιές, την μικροτονικότητα στα αέρινα πρίμα.. λες και δεν ακούνε μουσική.
Μια καλή ιδέα για τους λαμπάτους είναι να φτιάξουν μια θρησκεία. Με αριστερή κυβέρνηση θα πάρουν σίγουρα και μια καλή επιδότηση.
Υπάρχει απλή εξήγηση για την ανωτέρω διαπίστωση:
Όσα αποφεύγουμε να εκθειάζουμε από τη δική μας μεριά,δεν είναι παρά...αιτιατά όλων εκείνων των αιτίων που τονίζουμε.:D

Διότι το πολύ το ΄΄κυρ ελέησον΄΄ σε ονειροπόλα στοιχεία τείνει ν'ανάγεται στις συνήθεις παρεΐστικες συζητήσεις περί sex...Όσο περισσότερο επικαλείται κάποιος τα στοιχεία που συνθέτουν την επιτόπια απόλαυση,τόσο λιγότερο τείνει να σημαίνει ότι το ευχαριστιέται ουσιαστικά ο ίδιος.:sneaky:

Ως εκ τούτου ανάλογα ζητήματα τείνουν να μην έχουν και τόσο...θρησκευτική βάση.;)

Η μόνη θρησκευτική παραπομπή που βρίσκω να αρμόζει με τις εδώ συζητήσεις περί ηχητικής αναπαραγωγής -σχετιζόμενη προς όλες τις πλευρές- αφορά στο γνωστό γνωμικό ΄΄Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο Θεός΄΄ -εξ ου και η λιτότητα του υποφαινομένου.
...
Στην ίδγια βάρκα ήμασταν, απλά κρατούσαμε δγιαφορετικό κουπί. :welcome:
Στη βάρκα της ακροαματικοφιλίας είναι ωραία εκγύμναση η κωπηλασία,αρκεί να μην πληρώνουμε ανώφελα το...παλαμάρι του βαρκάρη.:whistling:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.892
Φίλε μου Πετράν.
Ξέρω ότι είσαι "απόλυτα ενημερωμένος".

Η off axis απόκριση, οι περιθλάσεις, παραμορφώσεις, RMS ισχύ, είναι όλα μετρημένα ΑΠΟΛΥΤΑ και σύμφωνα με τα υψηλά standards μιας κορυφαίας εταιρίας με άρτιο τεχνολογικό υπόβαθρο και αμέτρητους μηχανικούς και σχεδιαστές.
Ηχητική ταυτότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! Είναι απολύτως ΣΩΣΤΗ. (την αστυνομική ταυτότητα κράτα για τη φασαρία που κάνει)
Τα χαρακτηριστικά σου φαίνονται "τραβηγμένα"?
Τι να κάνουμε τώρα? Η τεχνολογία προχωράει και το κόστος πέφτει.

Θες κι εσύ ένα?
ΚΑΙ κουπόνι για δύο.
ΚΑΙ KARAOKE!
Αυτά που αράδιασες παραπάνω είναι ασαφείς και ελλειπείς προδιαγραφές, όχι μετρήσεις. Έτσι δεν είναι;

A

AKARL

Guest
Στη βάρκα της ακροαματικοφιλίας είναι ωραία εκγύμναση η κωπηλασία,αρκεί να μην πληρώνουμε ανώφελα το...παλαμάρι του βαρκάρη.:whistling:
Κι'αν είναι δε και μεγάλο .... όφου όφου κουμπάρε άντε να ξετελέψεις. ;)

Reaction score
659
Η τεχνολογία προχωράει και το κόστος πέφτει.
Να συμπληρώσω ότι και η ποιότητα πέφτει και μάλιστα εκθετικά .... ότι αγοράζουμε τώρα εκτός από από τους πυκνωτές που θα πάνε περίπατο θα τα χτυπήσει αλύπητα και ο πολυμερισμός και αν πολυμερίζοταν μέχρι τώρα μόνο η καλωδίωση σε λίγο θα ψάχνουμε όλη τη συσκευή. Όσον αφορά τις καταπληκτικές κινέζικες συσκευές (οι κινέζοι τελευταία έχουν καβαλήσει καλάμι με τις τιμές) με τα αλουμινένια σασί δοκιμάστε να τρυπήσετε το καταπληκτικό τους αλουμίνιο με ένα τρυπάνι να μου πείτε αν θυμίζει τίποτα από αλουμίνιο ή είναι εκείνο το πέτρωμα που έβλεπα στο discovery... τεσπα πέρα από όλες τις μετρήσεις κλπ κάπου και η ποιότητα κατασκευής παίζει σημαντικό ρόλο

Reaction score
1.815
Αυτά που αράδιασες παραπάνω είναι ασαφείς και ελλειπείς προδιαγραφές, όχι μετρήσεις. Έτσι δεν είναι;
Προς τι η ερώτηση?
Για να μας αραδιάσεις το χαρακτηρισμό "ασαφείς και ελλειπείς"?
Είδες να έχω βάλει μετρήσεις?

Σαφέστατα και υπάρχουν τα πάντα!
Τα στοιχεία που δημοσιεύει επίσημα η εταιρία - αν δε σου φτάνουν - λυπάμαι αλλά δεν μου επιτρέπεται από το Research & Development να δώσω περισσότερα.
Αρκέσου σε ακριβότερες υλοποιήσεις που την έχουν μεγαλύτερη - τύπου Bruno και τα δημοσιεύουν στο κοινό τους μιας και πληρώνονται με χαιεντικά βαλάντια αιτιολογώντας τα προϊόντα τους.

Εμείς που την έχουμε μικρή (την εταιρία) δημοσιεύουμε μέχρι εκεί.
Eξ' άλλου φηφιακές σχεδιάσεις είναι.
Λίγο πολύ δε διαφέρουν οι σωστές μετρήσεις από προϊόν σε προϊόν σ' αυτήν τη ΣΩΣΤΗ τεχνολογία.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.888
Προς τι η ερώτηση?
Για να μας αραδιάσεις το χαρακτηρισμό "ασαφείς και ελλειπείς"?

Τα στοιχεία που δημοσιεύει επίσημα η εταιρία - αν δε σου φτάνουν - λυπάμαι αλλά δεν μου επιτρέπεται από το Research & Development να δώσω περισσότερα.
Αρκέσου σε ακριβότερες υλοποιήσεις που την έχουν μεγαλύτερη - τύπου Bruno και τα δημοσιεύουν στο κοινό τους μιας και πληρώνονται με χαιεντικά βαλάντια αιτιολογώντας τα προϊόντα τους.

Εμείς που την έχουμε μικρή (την εταιρία) δημοσιεύουμε μέχρι εκεί.
Eξ' άλλου φηφιακές σχεδιάσεις είναι.
Λίγο πολύ δε διαφέρουν οι σωστές μετρήσεις από προϊόν σε προϊόν σ' αυτήν τη ΣΩΣΤΗ τεχνολογία.
Unknown.png

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.892
...

Η off axis απόκριση, οι περιθλάσεις, παραμορφώσεις, RMS ισχύ, είναι όλα μετρημένα ΑΠΟΛΥΤΑ και σύμφωνα με τα υψηλά standards μιας κορυφαίας εταιρίας με άρτιο τεχνολογικό υπόβαθρο και αμέτρητους μηχανικούς και σχεδιαστές.
...

Τρία πουλάκια κάθονταν...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.480
Άρε Κώτσο ear θα μαζευτούνε όλοι οι "λαμπάκηδες" καμιά μέρα και θα σκάσουν μύτη θεσσαλονίκη και θα σου την πέσουν από παντού λέμε..... :neo: :p

Tubeway Army / Gary Numan - Are 'friends' electric?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.888
αυτές είναι οι γκόμενες που ρίχνουμε με τις λάμπες μας
Μακάρι. Μαζί σου. :drinks:

Να πιάσουν τόπο τα χρήματα που δώσατε.

Γιατι δεν το λέτε πως αυτός ειναι ο σκοπός αγοράς λαμπάτου, εγω θα ήμουν μαζί σας 100%

(Βέβαια δεν ειναι ανάγκη να ειναι και συνδεδεμένος με το υπόλοιπο σύστημα :D)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon