- Reaction score
- 137.888
- βάλε 300b στην σόμπα και θα νοιώσεις άλλη αρμονική ζεστασιάΑν τα αναβαθμίσω με λάμπες αλογόνου αντικαθιστούν τη σόμπα που μου βγάζει στάσιμα?
1) Αλέξανδρος Αρίων αν δε με απατά η γηράσκουσα μνήμη μου ....- άσχετο 1 . . . - ξέρει κανείς ποιός έγραφε στον ήχο με το ψευδώνυμο Λυχνάρης ;
- άσχετο 2 . . . θυμάστε το καρτούν Ητα-Βητα που έτρωγε ναφθαλίνες και λάμπες ;
Καλημέρα!θυμάστε το καρτούν Ητα-Βητα
Θα αρκούσε ίσως διάγραμμα αποσβεννύμενων φασμάτων για τα ηχεία του συστήματος......
Σαφέστατα και υπάρχουν τα πάντα!
Είναι αυτό που λένε...΄΄Πιάσαμε λαμπάτο΄΄.okakosolikos said:...Φιλικά,
"ΟΙ ΛΑΜΠΑΤΟΙ"
Δεν το λέμε διότι δεν ήταν ο σκοπός αλλά η απόρροια της επιλογής μας.Μακάρι. Μαζί σου.
Να πιάσουν τόπο τα χρήματα που δώσατε.
Γιατι δεν το λέτε πως αυτός ειναι ο σκοπός αγοράς λαμπάτου, εγω θα ήμουν μαζί σας 100%
(Βέβαια δεν ειναι ανάγκη να ειναι και συνδεδεμένος με το υπόλοιπο σύστημα )
Εχω αποσυρθεί απο το σπορ -πολλά χρόνια παντρεμένοςΜακάρι να είχατε και εσείς αυτό το αποτέλεσμα αλλά με αυτά τα μπλε λεντάκια που σου τρυπάνε τα μάτια μες στο σκοτάδι, δεν το βλέπω..
Πολύ λάθος όμως βρε αδερφέ!ομορφιες...
Τοοοοοοτε δεν ειχαμε ουτε ενισχυτηΤότε πάντως δεν περίμενα απο τον ενισχυτή για να βγάλω γκόμενα
Ooh la la!!!!ομορφιες...
Πολύ λάθος όμως βρε αδερφέ!
μακαρι να ηταν δικα μου...Ooh la la!!!!
Σβήνομαι , χάνομαι, λιώνω!!
- γιατί είχαμε γκόμενες ; . . . οι ωραίες ήταν ΝΔ δύσκολες και ψηλομύτες . . . οι ποιό εύκολες αριστερές τίγκα στην τρίχα και στο ταγάρι . . . οι υπόλοιπες ήταν αλλονώνΤοοοοοοτε δεν ειχαμε ουτε ενισχυτη
κρατούσαν και οδηγητή- γιατί είχαμε γκόμενες ; . . . οι ωραίες ήταν ΝΔ δύσκολες και ψηλομύτες . . . οι ποιό εύκολες αριστερές τίγκα στην τρίχα και στο ταγάρι . . . οι υπόλοιπες ήταν αλλονών
Έχεις να πεις κάτι για τους ενισχυτές μου;[...] Μακάρι να είχατε και εσείς αυτό το αποτέλεσμα αλλά με αυτά τα μπλε λεντάκια που σου τρυπάνε τα μάτια μες στο σκοτάδι, δεν το βλέπω..
Πόσο ευγενικός άνθρωπος είσαι..Είναι αυτό που λένε...΄΄Πιάσαμε λαμπάτο΄΄.