- Reaction score
- 2.566
Ο αγαπητός Πάρις αντί να γράφει στο facebook, θα είχε καλύτερη τύχη αν έγραφε τις απόψεις του στο faithbook...
Ξέχασες να πεις ο ''άσχετος'' Σταματάκος.Η τοποθέτηση του ηχείου σε ίσες αποστάσεις από τους τοίχους, όπως βλέπετε στα ηχεία του Πάρη, είναι εγγύηση κακού αποτελέσματος, πράγμα που σε παραδίπλα θρεντ σας έδειξα να το έχει γράψει ο Σταματάκος πριν 30 χρόνια.
Η ανενόχλητη ύπαρξη του κακού αποτελέσματος, εγγυάται την κακή ακοή του ιδιοκτήτη.
Γιατί ρε γμτ μου δε μπορούν να μιμηθούν έναν σοβαρό άνθρωπο σα τον Σταματάκο;Ξέχασες να πεις ο ''άσχετος'' Σταματάκος.
Βγήκε στη σέντρα μόνος του. Παιδιά μη λέτε πολλά γιατί του κόβετε τις πωλήσεις.Έγραψε ο Πάρης: Η λογική του γνωστού σιναφιού, που έχει βαλθεί να κόψει τις πωλήσεις όλης της αγοράς με ψέμματα και θαψίματα, συνοψίζεται στη φράση "μόνο εμείς ξέρουμε ρε γελοίοι". Είναι απλά Ελληνάρες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
LESS IS MORE που λενε και στο χωριο μου! Οσο περισσοτερα μπαινουν στην ηχητικη αλυσιδα τοσο πιο κλινικο αψυχο γινεται το αποτελεσμα! Με μεγαλο κατασκευαστη παγκοσμιου βεληνεκους που ειχαμε μια κουβεντα μου ειπε οτι μετρησεις γινονται φυσικα αλλα το αυτι κανει το τελικο τιουναρισμα! Συνηθως φτιαχνουν μηχανηματα με μεγαλη αναδραση για καλυτερες μετρησεις αλλα τελικα χαλανε τον ηχο...οποτε προτιμουν χειροτερες μετρησεις αλλα ψυχη...και το αυτι ειναι ο καλυτερος κριτης!!!! Τελος!!!
Αυτός είναι ο καημός...να μην κοπούν οι πωλήσεις των υπερτιμημένων γυαλιστερών παραμορφωσιομηχανών.Η λογική του γνωστού σιναφιού, που έχει βαλθεί να κόψει τις πωλήσεις όλης της αγοράς
"Thin wall, ένα βήμα πριν από την ανοιχτή μπάφλα."
Όπως λέμε see-through, ένα βήμα πριν την ακολασία.
...ένα βήμα πριν την ανοιχτή μπάφλα ...
- Δεν ξανα-ασχολούμαι, καλύτερα να γυρίσουμε στα δικά μας.
Α, να γειά σου φίλε.Βγήκε στη σέντρα μόνος του. Παιδιά μη λέτε πολλά γιατί του κόβετε τις πωλήσεις.
Μιας που μιλούσαμε για λεπτά αισθήματα...
Τι είπε το άτομο! Ανεξάντλητος!!!!!!!!!!"Thin wall, ένα βήμα πριν από την ανοιχτή μπάφλα."
Εντάξει αυτό είναι ένα πραγματικό έπος. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.LESS IS MORE που λενε και στο χωριο μου! Οσο περισσοτερα μπαινουν στην ηχητικη αλυσιδα τοσο πιο κλινικο αψυχο γινεται το αποτελεσμα! Με μεγαλο κατασκευαστη παγκοσμιου βεληνεκους που ειχαμε μια κουβεντα μου ειπε οτι μετρησεις γινονται φυσικα αλλα το αυτι κανει το τελικο τιουναρισμα! Συνηθως φτιαχνουν μηχανηματα με μεγαλη αναδραση για καλυτερες μετρησεις αλλα τελικα χαλανε τον ηχο...οποτε προτιμουν χειροτερες μετρησεις αλλα ψυχη...και το αυτι ειναι ο καλυτερος κριτης!!!! Τελος!!!