Ακούω λάθος αλλά μου αρέσει

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Στην αριθμητική αναφέρομαι μάστορα! :p:D
Όχι ..... στην πολιτική, στη γυναίκα..κλπ:fuckyou:
Γιατι? Λιγα μπορουν οι πιο πανω να σου κανουν και μαλιστα με μαθηματικη ακριβεια ? :p:D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Γιατι? Λιγα μπορουν οι πιο πανω να σου κανουν και μαλιστα με μαθηματικη ακριβεια ? :p:D
Μονάχα εάν κάποιος υποταχθεί στα ανωτέρω.Τα μαθηματικά όμως έχουν επίδραση καθολική και ανεξάρτητη συνειδήσεων.

Reaction score
4.704
Όχι βρε αδερφέ, σωστότερα θα ακούς! ;)

Το καλύτερο (για σένα) το καθορίζεις/επιλέγεις εσύ ο ίδγιος {αξιωματικά - και δε θέλω να ξανα-ακούσω κανονιστικού (normative) τύπου αρλούμπες σε ουσιωδώς υποκειμενικές αντιλήψεις περί αρεστού ή καλύτερου}. :D
Σωστότερα προς τι ;

Ναι... αν θέλω να φτιάξω επαγγελματικό στούντιο θα χρησιμοποιήσω προδιαγραφές AES
Θα είναι αφέλεια να φτιάξεις κάτι αλλο
Καμία αντίρρηση.
Αν και κανένα στούντιο δεν μοιάζει με άλλο...

Ακόμα και εκεί διαφοροποιούνται τα πράγματα δεν θα διαφοροποιούνται στα σπίτια;

Reaction score
2.248
Αυτό που πόσταρες είναι μια λίστα από ευκολίες, που σίγουρα σε μια σύγχρονη συσκευή είναι χρήσιμες, όμως δεν λένε τίποτα για την ηχητική της απόδοση.
Λέει Ice modules, 8 σε σύνολο
Έχει 2 ηχεία τριών δρόμων με γούφερ 8" και sub 15"
Είναι σκάλες ανώτερο από τους atma sprere (σε ισχύ, σε ΤHD) και σαν ηχείο από τα Harbeth
Παίζει τα πάντα, έχει Bluetooth και USB

Αυτά δεν σου λένε τίποτα για την ηχητική απόδοση?
Όσο αφορά την τιμή είναι χώμα μπροστά στα παραπάνω και είναι και από την LG

Δλδ τι άλλο θέλουμε για να το αγοράσουμε?
Του βάζουμε και έναι ΙΟΝ πικαπάκι με ενσωματωμενο stage και φέεεεετα :drinks:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.472
Σωστότερα προς τι ;

Ναι... αν θέλω να φτιάξω επαγγελματικό στούντιο θα χρησιμοποιήσω προδιαγραφές AES
Θα είναι αφέλεια να φτιάξεις κάτι αλλο
Καμία αντίρρηση.
Αν και κανένα στούντιο δεν μοιάζει με άλλο...

Ακόμα και εκεί διαφοροποιούνται τα πράγματα δεν θα διαφοροποιούνται στα σπίτια;
- ακριβώς , παρά τις όποιες φροντίδες και ισοσταθμίσεις , οι συσκευές μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά έχουν χαρακτήρα που μόνο με ακρόαση ( με δυσκολία και στο περίπου ) , τον ανακαλύπτουμε , ok μία ιδέα παίρνουμε από την ακρόαση , αλλά από τίποτα . . .

- γ΄ αυτό τα μεγαλύτερα λάθη στις αγορές τα κάνουμε με τις κεφαλές που δεν δίδονται προς ακρόαση , ούτε είναι όλες στημένες στα μαγαζιά

Reaction score
11.191
Λέει Ice modules, 8 σε σύνολο
Έχει 2 ηχεία τριών δρόμων με γούφερ 8" και sub 15"
Ε, και;

Είναι σκάλες ανώτερο από τους atma sprere (σε ισχύ, σε ΤHD) και σαν ηχείο από τα Harbeth
Πού το ξέρεις; Έχεις δει μετρήσεις; Δείξε μου κι εμένα.

Παίζει τα πάντα, έχει Bluetooth και USB
Και το κινητό μου. Επίσης το κινητό μου τηλεφωνεί κιόλας. Αυτό τηλεφωνεί;

Αυτά δεν σου λένε τίποτα για την ηχητική απόδοση?
Όσο αφορά την τιμή είναι χώμα μπροστά στα παραπάνω και είναι και από την LG
Όχι, αν σου λένε εσένα, πήγαινε και πάρτο.

A

AKARL

Guest
Στην αριθμητική αναφέρομαι μάστορα! :p:D
Όχι στη ζωή, στην πολιτική, στη γυναίκα..κλπ:fuckyou:

Στον υπολογισμό των ιδιοσυντονισμων, μολύβι και χαρτί, μία διαίρεση. Στον υπολογισμό ισχύος, μολύβι και χαρτί, μία πρόσθεση. Στο δυναμικό εύρος ομοίως. Όλο το οντιο απλή αριθμητική είναι.
Λυπάμαι για το φασιστικό του θέματος, και την έλλειψη δημοκρατικών ελευθεριών, αλλά στην αριθμητική, 60+9 μας καν' 69.:p
Τον πωπό σας τον όμορφο να χτυπάτε χάμω, μία είναι η σωστή λύση.:D
Ακόμα κι αν επιμένουν οι πολλοί ότι κάνει 70, θα συνεχίσει να έχει δίκιο ο ένας, που λέει 69.8-)
Καμία απολύτως δημοκρατία.:(
Και στη φυσική δεν υπάρχει δημοκρατία, ομοίως.:(
Φασιστάκι το οντιο, άστα βράστα..:p:D
Και δηλαδή γρέζι δεν υπάρχει;:roflmao:

Και γω έτυχα σε ανάλογο τεστ με ανάλογο κοινό σε ανάλογο χώρο και με ανάλογα μηχανήματα.

Και τα συμπεράσματα ήταν ανάλογα.

Δυστυχώς, αριθμητική είναι. Δεν υπάρχουν περιθώρια άποψης... Απλή μπουρδολογια.:p
Λυπάμαι αλλά σε αυτό είσαι τραγικά αδιάβαστος.

Στην αριθμητική αναφέρεσαι λοιπόν, ε;; Διάβασε το παρακάτω και ξανασχολίασε αυτά που είπες παραπάνω:

Στη μαθηματική λογική, τα θεωρήματα μη πληρότητας του Γκέντελ, τα οποία αποδείχτηκαν από τον Κουρτ Γκέντελ (Kurt Gödel) το 1931, είναι δύο θεωρήματα που υποδεικνύουν έμφυτους περιορισμούς σε όλα τα (πλην των τετριμμένων) τυπικά συστήματα των μαθηματικών. Τα θεωρήματα είναι πολύ σημαντικά για τη φιλοσοφία των μαθηματικών. Ερμηνεύονται γενικά ως μια απόδειξη πως το πρόγραμμα του Χίλμπερτ να βρεθεί ένα πλήρες και συνεπές σύνολο από αξιώματα για όλα τα μαθηματικά είναι αδύνατο, δίνοντας έτσι αρνητική απάντηση στο δεύτερο πρόβλημα του Χίλμπερτ.

Τα υπόλοιπα στην κολλητή σου τη Βίκη.

Για τα υπόλοιπα σχόλια ένα μόνο έχω να πω - το να θεωρεί κανείς ότι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ανθρώπινη εγκεφαλική/νοητική κατασκευή έχει τον υπερβατικό χαρακτήρα της Απόλυτης Αντικειμενικής Αλήθειας είναι:

α) στην καλύτερη περίπτωση Θεολογία (πάντως σε καμία περίπτωση επιστήμη, ορθολογισμός ή φιλοσοφία) ή
β) στην χειρότερη περίπτωση Ύβρις.

Αυτά τα απαλά επειδή σε συμπαθώ! :drinks:

Reaction score
1.145
- γ΄ αυτό τα μεγαλύτερα λάθη στις αγορές τα κάνουμε με τις κεφαλές που δεν δίδονται προς ακρόαση , ούτε είναι όλες στημένες στα μαγαζιά
Εκτός αν πάρεις την Shure M97xE. Εκεί είναι στανταράκι το τί θα ακούσεις

Reaction score
2.248
Ε, και;

Πού το ξέρεις; Έχεις δει μετρήσεις; Δείξε μου κι εμένα.

Και το κινητό μου. Επίσης το κινητό μου τηλεφωνεί κιόλας. Αυτό τηλεφωνεί;

Όχι, αν σου λένε εσένα, πήγαινε και πάρτο.
Το προπείνω για τα παιδιά που ξεκινάνε τώρα το χόμπι και ακούνε ορθά και δεν τους αρέσει.
Εγώ μαζεύω χρήματα για να αγοράσω το KORE υποπλατό για το πικάπ μου και δεν μου μένουν χρήματα για virtual reality ήχο.
Έχω κλείσει από από αυτόν με 5.1 gaming headset, ASUS κάρτα και DSP και ακούω μητροπολίτες αντί για παπάδες

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.433
Να πω και εγώ την π@π@ρι@ μου:

1. Υπάρχουν ηχογραφήσεις πριν το 2000 που είτε έχουν παραχθεί με αναλογικά μέσα και τους όποιους περιορισμούς τους είτε με πρωτόγονα ψηφιακά μέσα (με γρέζι και όλα τα σχετικά).

2. Υπάρχουν ηχογραφήσεις μετά το 2000 που έχουν παραχθεί με σχετικά σύγχρονα ψηφιακά μέσα αλλά είναι φούλ στο compression. (Το dynamic range war άρχισε στα μέσα του 2000.)

3. Υπάρχουν κάποιες καλές ηχογραφήσεις μετά το 2000, χωρίς πολύ compression, που είναι κυρίως κλασσικής και λιγότερο τζαζ. Υπάρχει και καλό συναυλιακό υλικό σε μορφή dvd αλλά περιορισμένο.

Αν οι προτιμήσεις / δισκοθήκη σας περιέχουν αρκετό υλικό από την τρίτη κατηγορία, έχει νόημα το ξόδεμα χρημάτων υποχρεωτικά για πολυκάναλο ήχο και εικόνα. Για τους περισσότερους από εμάς που είμαστε στο 1. και 2., ισχύει η φωτό που ανέβασε πιο πάνω ο ντιμφουτ.

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.876
Με πιγκάλ η χωρις..;
Εχει απαντηθεί στο #889
[DOUBLEPOST=1490965099][/DOUBLEPOST]

Στην αριθμητική αναφέρεσαι λοιπόν, ε;; Διάβασε το παρακάτω και ξανασχολίασε αυτά που είπες παραπάνω:

Στη μαθηματική λογική, τα θεωρήματα μη πληρότητας του Γκέντελ, τα οποία αποδείχτηκαν από τον Κουρτ Γκέντελ (Kurt Gödel) το 1931, είναι δύο θεωρήματα που υποδεικνύουν έμφυτους περιορισμούς σε όλα τα (πλην των τετριμμένων) τυπικά συστήματα των μαθηματικών. Τα θεωρήματα είναι πολύ σημαντικά για τη φιλοσοφία των μαθηματικών. Ερμηνεύονται γενικά ως μια απόδειξη πως το πρόγραμμα του Χίλμπερτ να βρεθεί ένα πλήρες και συνεπές σύνολο από αξιώματα για όλα τα μαθηματικά είναι αδύνατο, δίνοντας έτσι αρνητική απάντηση στο δεύτερο πρόβλημα του Χίλμπερτ.

Για τα υπόλοιπα σχόλια ένα μόνο έχω να πω - το να θεωρεί κανείς ότι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ανθρώπινη εγκεφαλική/νοητική κατασκευή έχει τον υπερβατικό χαρακτήρα της Απόλυτης Αντικειμενικής Αλήθειας είναι:

α) στην καλύτερη περίπτωση Θεολογία (πάντως σε καμία περίπτωση επιστήμη, ορθολογισμός ή φιλοσοφία) ή

Δηλαδη μπορει να εχω δίκιο τόσα χρόνια που λεω πως η γη ειναι επίπεδη;

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.876
Να πω και εγώ την π@π@ρι@ μου:

1. Υπάρχουν ηχογραφήσεις πριν το 2000 που είτε έχουν παραχθεί με αναλογικά μέσα και τους όποιους περιορισμούς τους είτε με πρωτόγονα ψηφιακά μέσα (με γρέζι και όλα τα σχετικά).

2. Υπάρχουν ηχογραφήσεις μετά το 2000 που έχουν παραχθεί με σχετικά σύγχρονα ψηφιακά μέσα αλλά είναι φούλ στο compression. (Το dynamic range war άρχισε στα μέσα του 2000.)

3. Υπάρχουν κάποιες καλές ηχογραφήσεις μετά το 2000, χωρίς πολύ compression, που είναι κυρίως κλασσικής και λιγότερο τζαζ. Υπάρχει και καλό συναυλιακό υλικό σε μορφή dvd αλλά περιορισμένο.

Αν οι προτιμήσεις / δισκοθήκη σας περιέχουν αρκετό υλικό από την τρίτη κατηγορία, έχει νόημα το ξόδεμα χρημάτων υποχρεωτικά για πολυκάναλο ήχο και εικόνα. Για τους περισσότερους από εμάς που είμαστε στο 1. και 2., ισχύει η φωτό που ανέβασε πιο πάνω ο ντιμφουτ.
Αστα αυτά και πες:
Αποφάσισες αν για surround θα βάλεις 50αρια ή 100αρια;

A

AKARL

Guest
Εχει απαντηθεί στο #889
[DOUBLEPOST=1490965099][/DOUBLEPOST]

Δηλαδη μπορει να εχω δίκιο τόσα χρόνια που λεω πως η γη ειναι επίπεδη;
Αρκεί να μη θεωρείς ότι είναι η απόλυτη αλήθεια, όπως κάποτε θεωρούσαν (σχεδόν) όλοι - γατόνι! ;)

Χρόνια πολλά ευτυχισμένα και μουσικά (με σωστή ή λάθος αναπαραγωγή - μικρή σημασία έχει). :party:

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.876
Αρκεί να μη θεωρείς ότι είναι η απόλυτη αλήθεια, όπως κάποτε - γατόνι! ;)

Χρόνια πολλά ευτυχισμένα και μουσικά (με σωστή ή λάθος αναπαραγωγή - μικρή σημασία έχει). :party:
:drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.861

Είναι ομολογουμένως πολύ κολακευτικό για τον καθένα μας, και δη για τους χαϊεντάδες εξ ημών, να νιώθει μοναδικά μοναδικός.

Ταυτόχρονα (και ομολογουμένως) είναι πολύ υποτιμητικό για τον καθένα μας (και δη για την προηγούμενη γραφική υποκατηγορία) να ομαδοποιούνται τα πάντα κι όλοι να μπαίνουν σε ένα σακί, με την ταμπέλα "γίδγια".

Λόγου χάριν στην πολιτική. Κανείς δεν θεωρεί εαυτόν γίδι.

Εκ της μελέτης όμως των εκλογικών αποτελεσμάτων της μεταπολίτευσης, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο Έλλην ψηφοφόρος είναι ένα κοινό γίδι.

Ομοίως στο χάι φαϊ. Και ιδίως στην γραφική υποκατηγορία.:p Λυπάμαι που σας χαλώ την συνταγή.:D

Όσο για τις εξαίρετες σκέψεις του Γκέντελ, οι οποίες αναγνωρίζονται όντως ως θεωρήματα μη πληρότητας, καθώς και λοιπές έννοιες πολύπλοκων μαθηματικών ή μαθηματικής φιλοσοφίας, δυστυχώς, τον όμορφο πωπό σας κάτω να βαράτε μανιωδώς, δε θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε το αποτέλεσμα της πρόσθεσης 60+9, στο τυπικό μας δεκαδικό σύστημα. Όσα κομπιουτεράκια και να βάλετε να κάνουν την ίδια πρόσθεση, όλα θα σας λεν 69.

Ευτυχώς. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.861
Θα πρέπει κάποτε να χωνέψετε, όσο κι αν δε σας αρέσει η ιδέα, ότι αν μαζευτείτε όλοι σε ένα διπλό τυφλό τεστ, όπου θα ακούσετε ένα ηχοσύστημα-χώρο που θα παίζει σωστά (με μετρήσεις), κι ένα που θα παίζει χειρότερα (με μετρήσεις), θα υπάρξουν κάποιοι ανάμεσά σας που δε θα καταλάβουν ποιο προτιμούν, καθώς μία θα προτιμούν το ένα και μία το άλλο, αναλόγως μουσικής. Οι υπόλοιποι, θα προτιμήσουν όλοι αυτό που παίζει σωστά (μετρημένα) διότι αυτό θα τους αρέσει περισσότερο.

Σε όλους.

Όλοι το ίδιο.

Ναι, ως γίδγια. Καμία απολύτως προσωπικότητα δε θα λάμψει δια της διαφοροποίησης.

Σε όλους αρέσει περισσότερο αυτό που παίζει πιο σωστά.

Οι υπόλοιποι, δε ξέρουν να ακούν, δε ξέρουν τι τους αρέσει, δεν έχουν σταθερές προτιμήσεις, δεν ακούν καλά, δε μπορούν να διακρίνουν διαφορές, κλπ κλπ κλπ, δηλαδή είναι απολύτως αναξιόπιστοι σε οποιοδήποτε τυφλό τεστ, καθώς οι απαντήσεις τους βρίσκονται μέσα στο στατιστικό σφάλμα (θα μπορούσαν ανέτως να είναι εντελώς κουφοί ή η όποια επιλογή τους να γίνεται μονίμως εντελώς στην τύχη.)

Σας άρεσε; Ε, λοιπόν είτε σας άρεσε είτε όχι, έτσι έχουν τα πράγματα. Και δεν είναι δική μου εκτίμηση, άποψη ή θεωρία. Σας ενημερώνω για όσα ισχύουν. ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.830
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025