Ηxos εikona show 2017 Θεσσαλονίκη

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.419
Η άτιμη η B&W τα κάνει όλο και πιο όμορφα. Θέλεις το γλυπτό κορμί, θέλεις το ασημί του continuum του μιντ (ε τώρα το πάλαι επαναστατικό κέβλαρ το έχει πλέον και η κουτσή Μαρία... τρε μπανάλ), πάντως κατάφερε να τα κάνει πιο κουκλιά από τα προηγούμενα. Α εκτός από τον κώλο. Προσωπικώς δεν μου αρέσει επίπεδος και κρύος όπως τον έκαναν :p

Ο ήχος τους δεν μου άρεσε καθόλου. Και δεν νομίζω ότι ήταν το μόνο πρόβλημα ο (απαράδεκτος) χώρος. Ούτε καν τα μεσαία (τα οποία μόλις έκανε να ανεβάσει ο χριστιανός στάθμες επικάλυπταν τα πάντα). Να είναι η εγκατάλειψη του παλιού καλού Marlan χάριν του αλουμινίου; Το μπάσο απαράδεκτα απόν για ηχείο ένα και είκοσι και 90+ κιλών.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.756
Λές το 802 μικρό, και οτι θέλει sub ενώ είναι τριπλάσιο του σούφρα.
Σου λέω τι άκουσα. Έτσι όπως έπαιζαν, στις στάθμες που έπαιζαν και στους χώρους που ήταν, το 802 ήθελε πολύ περισσότερο ένα σαμπ, από ότι η σουφρα. Αυτά.
Ασχέτως του αν συμφωνώ ή διαφωνώ το παραπάνω δέν κολλάει κάπου. Το θέμα είναι αν η σούφρα ήταν γεμάτη σε χαμηλό και το 802 άδειο.
Έτσι. Το 802 ήταν άδειο, κι η σουφρα ακούγονταν πολύ πιο γεμάτη. Και όπως βλέπεις, δε το λέω μόνο γω:

Ο ήχος τους δεν μου άρεσε καθόλου. Και δεν νομίζω ότι ήταν το μόνο πρόβλημα ο (απαράδεκτος) χώρος. Ούτε καν τα μεσαία (τα οποία μόλις έκανε να ανεβάσει ο χριστιανός στάθμες επικάλυπταν τα πάντα). Να είναι η εγκατάλειψη του παλιού καλού Marlan χάριν του αλουμινίου; Το μπάσο απαράδεκτα απόν για ηχείο ένα και είκοσι και 90+ κιλών.
Όντως, έτσι ήταν. Στο 802 το μπάσο ήταν απαράδεκτα απόν, ενώ στη σουφρα το μπάσο ήταν εκπληκτικά παρόν, ιδίως για το μέγεθός του!

Δηλαδή στο ένα, βλέποντάς το περίμενες μπάσο κι έτρωγες ήττα, και στο άλλο βλέποντάς το δε περίμενες καθόλου μπάσο, κι έτρωγες πάλι ήττα. ;)

Αυτά.

A

AKARL

Guest
Εγώ βρε κρατάω το νέο μου ενεργό ασύρματο ηχείο της JBL, και φοράω στη μπλούζα μου, αυτό:

View attachment 72578
Με γειά το νέο μπλουζάκι και το πωστολένε ..... αυτό που εγώ έχω τον παπαγάλο!

Ρε συ τζιμπιέλ ψώνισες σήμερα ή άνταμ, έχω μπερδευτεί εντελώς.... :confused::confused::confused:

:onthequiet:Ποιός είναι ο ντόκτορ;:onthequiet:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.419
Μα ξέροντας τον γενικό χαρακτήρα της σειράς, δεν είναι ότι πήγαινα περιμένοντας χαμηλό "γροθια".
Ας ήταν όπως οι κακοί μαθητές στο πίσω μέρος της τάξης, αλλά πάντως να βρισκόταν μέσα. Εδώ μιλάμε έλειπε από την αίθουσα.

Reaction score
1.826
παίδες μη τσακώνεστε για αυτά που ακούσαμε στην έκθεση.
Να τσακώνεστε γιατί κάποιοι παίρνουν αυτά που εκφράζουμε και τα μεταφράζουν όπως τους βολεύει.
Τα B&W στην έκθεση ήταν σκέτη απογοήτευση απο πολλές απόψεις.
Έβλεπες τα μονομπλόκια με τα πολλά τα βάτ και εκείνο το -15db στον προενισχυτή και δεν άκουγες τίποτα. Ψόφια πράματα. Εγώ στο σπίτι με τα τσάριο πιο καλά παίζω.
Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Το ότι τα ακούσαμε έτσι στην έκθεση δε σημαίνει ότι δεν είναι καλά μηχανήματα.
Απλά δεν στήθηκαν σωστά, ήταν λάθος ο χώρος ήταν λάθος πολλά πράματα.
Κατά την άποψη μου θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστή πηγή και όχι να παίζουν με το ντακ του προ.
Επίσης αυτό το τραπεζάκι κάτω από τους τελικούς και ο προ επάνω τους με ξένισε κάπως.

Θεωρώ ότι είναι λάθος του επιχειρηματία αυτό που ακούσαμε αλλά εμείς είμαστε πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και ξέρουμε.
Και αν κάποιος έχει τα χρήματα να αγοράσει ένα τέτοιο σύστημα δε θα περίμενε να το ακούσει σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου για να αποφασίσει.

σωστά?

Reaction score
1.153
Προσωπικά δεν πήγα στην έκθεση για να ακούσω στέρεα,πήγα για να περάσω ένα απόγευμα με τους βλαμμένους,κάποιους εκ των οποίων είχα να να δώ πολύ καιρό.Φάγαμε,ήπιαμε,γελάσαμε,τα είπαμε...μια χαρά.Αρκούντως διασκεδαστική βραδιά.

τίποτα καυτερό φαγατε ?:rolleyes: βλέπω τον δοκιμαστη :geek:
Είχε στην ταβέρνα κάτι πιπεριές κατηγορίας civilian και βγάλε,ικανές μόνο να γαργαλήσουν τον ουρανίσκο.

o PaulT είναι ο Αβγδ της Β.Ελλάδος..:roflmao::roflmao:
Ο Αβγδ δεν είναι τόσο όμορφος...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.756
Μα ξέροντας τον γενικό χαρακτήρα της σειράς, δεν είναι ότι πήγαινα περιμένοντας χαμηλό "γροθια".
Παρόλα ταύτα, όταν δίνεις 24.000€ για να πάρεις ένα ζευγάρι ηχεία με τόσο μπόι και τέτοιο βάρος και όγκο, νομίζω ότι θα πρέπει να θεωρείται εντελώς λογική η απαίτηση να είναι ικανό το ηχείο να σου ρίξει μπουνιά από την ατάκα στο μπάσο.

Κάτι που ικανοποιούν στο ακέραιο πχ τα αντίστοιχα JBL, της γνωστής σειράς synthesis, όπου ανήκει και το εκτός συναγωνισμού Everest. ;)

Το οποίο σημαίνει με απλά λόγια, ότι αν είχα να διαθέσω τόσα χρήματα για ένα ζευγάρι ηχεία, δεν βλέπω κανένα απολύτως λόγο να μην προτιμήσω τα JBL έναντι των παραπλήσιας τιμής μπιενταμπλεγιου.. :)

Last edited:

Reaction score
1.826
Παρόλα ταύτα, όταν δίνεις 24.000€ για να πάρεις ένα ζευγάρι ηχεία με τόσο μπόι και τέτοιο βάρος και όγκο, νομίζω ότι θα πρέπει να θεωρείται εντελώς λογική η απαίτηση να είναι ικανό το ηχείο να σου ρίξει μπουνιά από την ατάκα στο μπάσο.

Κάτι που ικανοποιούν στο ακέραιο πχ τα αντίστοιχα JBL, της γνωστής σειράς synthesis, όπου ανήκει και το εκτός συναγωνισμού Everest. ;)
βρε τρελλέ, αυτά δεν είναι χαϊεντ!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.560
Δεν υπαρχει περίπτωση αυτο που ακούσαμε στα 802d3 να ειναι αντιπροσωπευτικό (μιλάω για το μπάσο).

Θα ήθελα να μείνω δεκα λεπτά μόνος μου με τον υπολογιστή που τα έπαιζε, να δω καποια πραγματάκια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.756
Προσωπικά πάντως, ακόμα κι αυτό το φτηνό, θα το προτιμούσα από το 802, και σεις λέτε ότι θέλετε. Κι ας μην είναι χάι εντ σα τα ακριβά τα άλλα. :p

Βεβαίως, παθητικό ηχείο δεν αγοράζω, ούτε ανάποδα να με κρεμάσετε και να με βαράτε όλοι μαζί...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οπότε όλα τα άνωθεν είναι για το χαβαλέ της κουβέντας.:D

Reaction score
777

Το οποίο σημαίνει με απλά λόγια, ότι αν είχα να διαθέσω τόσα χρήματα για ένα ζευγάρι ηχεία, δεν βλέπω κανένα απολύτως λόγο να μην προτιμήσω τα JBL έναντι των παραπλήσιας τιμής μπιενταμπλεγιου.. :)
Είσαι σίγουρος ότι η τιμή για το jbl κουτί καινούργιο είναι παραπλήσια;;;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.806
Προσωπικά δεν πήγα στην έκθεση για να ακούσω στέρεα,πήγα για να περάσω ένα απόγευμα με τους βλαμμένους,κάποιους εκ των οποίων είχα να να δώ πολύ καιρό.Φάγαμε,ήπιαμε,γελάσαμε,τα είπαμε...μια χαρά.Αρκούντως διασκεδαστική βραδιά.
O καλύτερος λόγος για να πας σε μια έκθεση! Ούτως ή άλλως, όπως έχω πει και στο παρελθόν, στην έκθεση πάμε για να δούμε, όχι για να ακούσουμε.;)

Ο Αβγδ δεν είναι τόσο όμορφος...
Ούτε ακούει τη σωστή μουσική...!:D

Reaction score
1.826

το 9900 με ένα 15ιντσο δίνει frequency response από...48hz!
το 67000 με 2 15ιντσα δίνει από 29Hz.

Πόσα χαϊεντάδικα ηχειάκια με 2 6,5ιντσα δηλώνουν....40???

:dance:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.847
Κρίμα που δεν μπόρεσα να ανέβω. Αν και από ότι κατάλαβα η προσέγγιση που ακολουθείτε είναι λάθος.
Πρώτα πάμε για μάσα και μετά στην έκθεση, να δείτε για πότε κελαηδάνε όλα.

Y

Yiannis_B

Guest
Εκεί που τελειώνει το ενα (Focal) αρχίζει το αλλο (B&W).
Αν ισχύει αυτό, τότε σημαίνει ότι τα B&W έχουν διαδρομές για ψηφιακή ισοστάθμιση. :rolleyes:

- Σε κάθε περίπτωση, η σύγκριση είναι παραπλανητική, το ζήτημα είναι ποιο παίζει καλύτερα με λίγη βοήθεια. 8-)

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest

Το Κ2 S9900 είναι κ@ύλ@ ηχείο.

-όχι περισσότερο από την μικρή που απλώνει τα στριγκάκια απέναντι, αλλά Ο.Κ. :rolleyes:

Last edited by a moderator:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90