- Reaction score
- 90.732
Μεγάλο γλέντι
Έτσι ακριβώς.Δεν ειναι χωρις λογο ο τσακωμος. Ειναι παντα για τον ιδιο λογο: Καποιος θα πεταξει μια κοτσανα, θα του πουμε ειπες κοτσανα δεν ειναι ετσι και ψαξτο καλυτερα, αυτος θα θιχτει και θα αρχισει τα παιδιαρισματα, μετα μπαινουν κι αλλοι στη κουβεντα και αρχιζει το ματς...κλασικ...
Στο παραδίπλα καφέ, άμα μπω μέσα, πρέπει να πάρω και δυναμίτη μαζί μου.Στο απεναντινό θρέντ υπερισχύουν, κατά κράτος, οι "ρομαντικής" θεώρησης απαντήσεις με τις "κλασικές" να υπολείπονται αισθητά.
Προσωπικα δεν εχω αμφιβολια οτι ελαχιστα πραγματα ειναι απολυτα και αντικειμενικα αληθη. Για μενα η διαμαχη εδω ειναι για το ποια αποψη ειναι περισσοτερο ορθη. Ε και αν εχει κανεις την επιστημη με το μερος του, μαλλον εχει το πλεονεκτημα...Αγαπητέ ηπιφορέντερ...αναφέρεις τη λέξη "κλάσικ" (ορθώς) πρόσθεσε και τη λέξη "ρομάντικ" και θα πλησιάσεις σημαντικά στη ρίζα του προβλήματος. Μεταξύ μας ούτε η μια θεώρηση ούτε η άλλη είναι απόλυτα, αντικειμενικά αληθής - 3Α).
![]()
Διπλα, με ελαχιστες εξαιρεσεις πλεον, συχναζουν μονο οι "ρομαντικοι", οπως ορθα (και κομψα) τους χαρακτηριζεις...Στο απεναντινό θρέντ υπερισχύουν, κατά κράτος, οι "ρομαντικής" θεώρησης απαντήσεις με τις "κλασικές" να υπολείπονται αισθητά.
Το 3Α μου.Διπλα πλεον συχναζουν μονο οι "ρομαντικοι", οπως ορθα (και κομψα) τους χαρακτηριζεις...
Δεν χαλάω την ζαχαρένια μου.. με τον κάθε τσομπάνη εδώ μέσα..![]()
Τελικα αλλο τσοπανης και αλλο τσομπανης.Define τσοπάνη.
Πάρε και το ban που ζητάς.
Μισό λεπτό ...Έτσι ακριβώς.
Στο παραδίπλα καφέ, άμα μπω μέσα, πρέπει να πάρω και δυναμίτη μαζί μου.
Το μακρύ και το κοντό του καθενός, και δι μπουλσιτ γκοουζ κλαουντ. Δεν είναι ρομαντισμός αυτό, μ@λ@κία στον κύβο είναι, μαζί με άγνοια για οτιδήποτε.
Τα 3Α (ανίκανοι, ανόητοι, άσχετοι).
Λίγο διάβασμα ρε παιδιά, δε πρόκειται για τίποτα άλλο..![]()
R3no, :Γραψατε ποσα ποστ ανεφ λογου(ανακατευοντας καταστασεις)
Δηλαδή τι είχες σκεφτεί; Το 3,40 για να ακούς καθαρά και μόνο το χώρο του εκθέτη; Γιατί δε βλέπεις καλύτερα ένα σχεδιάγραμμα αρ τι σιξτι του χώρου του; Το ίδιο πράγμα είναι!Το 1,80 που προτεινες ειναι κατι που δεν το χα σκεφτει.
Έχει πιο πολλά λεφτά από σένα!με του Κοτς τα παλιοπαθητικά (ζηλεύω...) δεν έχεις πρόβλημα
- όλα έτσι παίζουν ζεστά-γλυκά-απαλά , όσο δε ανεβαίνεις σε ακριβότερα μοντέλα διατηρείται ο εν λόγω οικογενειακός χαρακτήρας αναλλοίωτος , απλά αυξάνεται η αναλυτικότητά τους , το απόλυτο φάρμακο για ''σκληρά'' συστήματαφιλε μου καλησπερα περσι στην εκθεση στο ledra mariot ακουσα για λιγο τα chario syntar 530r αν θυμαμαι καλα,μου εκαναν εντυπωση ποσο γλυκα παιζανε διαβαζα συνεχεια για τον ηχο των chario αλλα δεν ειχε τυχει να ακουσω ποτε
ζεστο κ γλυκο ηχο.ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ PROAC SPENDOR HARBETH ΜΙΚΡΑ ΒΑΣΗΣ K ΛΑΜΠΑ.
Όχι .... ακριβώς.Γραψατε ποσα ποστ ανεφ λογου(ανακατευοντας καταστασεις) ενω προηγουμενως προσπαθησα να βαλω μια τελεια.αυτο δειχνει τα παντα.
- ερώτηση ( όχι απαραίτητα προς εσένα Κώστα , αλλά και σε όποιον γνωρίζει ) . . .Εγώ ας πούμε, θεωρώ ότι γλυκό μεταξένιο ζεστό ήχο έχει το φλατ ηχείο
Αυτή είναι κι η απάντησή μου στην λογική σου της διαστρεβλωμένης θεώρησης της θεωρίας της ...σχετικότητας!Όχι .... ακριβώς.
ΔΕΝ είναι λίγο διάβασμα. Για μένα που έχω να ασχοληθώ με μαθηματικά και φυσική από το Λύκειο, είναι πρακτικά αδύνατο να κατανοήσω ηλεκτροακουστικά ζητήματα, πέρα από το να εμπιστευθώ τη λογική μου. Η οποία μου λέει ότι εσύ, ο μπούτια, ο ΚΚ (Κώστας Κόγιας) και μερικοί άλλοι απότ τα γραπτά σας φαίνεται ότι το χετε μελετήσει το θέμα. Εάν πχ είχα λεφτά, θα έπαιρνα τον Alex θα του λεγα έχω αυτόν τον χώρο, πάρε 5 χιλιάρικα διαθέσιμα, δώσε μου 3 επιλογές ενεργών (για να διαλέξω τα πιο όμορφα), έλα στήστα, βάλε και το dirac, μέτρα τα, ισοστάθμισε τα, διόρθωσέ τα (αλλά μη μου βάλεις μπασοπαγίδες και διαχυτές στο σαλόνι, θέλω πίνακα με ξύλινη κορνίζα και μπουφέ της γιαγιάς) και δώστα μου με το κλειδί στο χέρι. Αλλά να κάτσω να διαβάσω αυτά τα κατεβατά που συχνά πυκνά μνημονεύεται αποκλείεται...Έτσι ακριβώς.
Στο παραδίπλα καφέ, άμα μπω μέσα, πρέπει να πάρω και δυναμίτη μαζί μου.
Το μακρύ και το κοντό του καθενός, και δι μπουλσιτ γκοουζ κλαουντ. Δεν είναι ρομαντισμός αυτό, μ@λ@κία στον κύβο είναι, μαζί με άγνοια για οτιδήποτε.
Τα 3Α (ανίκανοι, ανόητοι, άσχετοι).
Λίγο διάβασμα ρε παιδιά, δε πρόκειται για τίποτα άλλο..![]()
Όταν λέμε φλατ, δεν εννοούμε ποτέ φλατ.όταν λέμε flat εννοούμε dead flat ή συγχωρούνται +/- κάποια db , πχ το κάτωθι πως χαρακτηρίζεται ;
Όχι, οι οποιοιδήποτε "δίπλα" (δηλαδή οι έχοντες "προσωπική άποψη") ακούν αλλοιωμένη και παραμορφωμένη τη μουσική τους, συμπιεσμένη και πετσοκομμένη, και προσπαθούν να βρουν αίολα επιχειρήματα υποκειμενισμού που να μετατρέψουν αυτό το αισχρό άκουσμα σε "άποψη".Οι διπλα ακουνε μουσικη και εμεις ακουμε αρχεια με ροζ θορυβο. Οπως την βρισκει ο καθενας.