D
deleted user 10898
Guest
Moby ambient
Θενκς μαν!
ενα τι ομως?ποτηρι ή μπουκαλι? μηπως το δευτερο και για αυτο δεν σε απασχολησε η ποιοτητα του ηχου?Πίνω λοιπόν ένα μακαλλαν, στην υγειά σου!
Ένα ποτηράκι.ενα τι ομως?ποτηρι ή μπουκαλι?
Κατά την εκτίμησή μου πάντως, κι από τις λίγες "ακροάσεις" που έκανα στο ταπεινό μου (λάθος) ηχοσύστημα-χώρο, ιδίως σε μία πληθώρα ηχογραφήσεων του Φίλιπ Γκλας, το σποτιφαϊ είναι πιο "χάι φαϊ" από τον "εξοπλισμό" που διαθέτω.οταν ερθει το spotify hi-fi
Τα €€€ θελουν.Απ'ότι κατάβαβα παιδιά, οι "οικογένειες" μόνο οικογένειες δεν είναι...
Απλά δηλώνετε ίδια διεύθυνση κατά την εγγραφή κι όλα οκ? (προφανώς όμως μπορούν να δουν το IP του καθενός...)
ΟΥΠΣ!!!! Τι δοκιμασια ...αντοχης υλικων ειναι αυτη;;;;;;;;..........................................
Κατά την εκτίμησή μου πάντως, κι από τις λίγες "ακροάσεις" που έκανα στο ταπεινό μου (λάθος) ηχοσύστημα-χώρο, ιδίως σε μία πληθώρα ηχογραφήσεων του Φίλιπ Γκλας, το σποτιφαϊ είναι πιο "χάι φαϊ" από τον "εξοπλισμό" που διαθέτω.
................................
Εγινε η αναβαθμιση, ακουσα το ιδιο τραγουδι που ακουγα πριν την επανεκκινηση, και μαλλον πιο ...ηρεμο ακουσθηκε!Spotify just reduced its loudness playback level !
http://productionadvice.co.uk/spotify-reduced-loudness/?awt_l=Qe54oQ&awt_m=3ZwsxFIo_F0tgYV
Κι σε μένα φάνηκε παρόλο που ακούω κάτι ακουστικά τραγούδια τις τελευταίες μέρες, μου φάνηκαν πιο ποιοτικά. Άντε και λοσσλεσσ!Εγινε η αναβαθμιση, ακουσα το ιδιο τραγουδι που ακουγα πριν την επανεκκινηση, και μαλλον πιο ...ηρεμο ακουσθηκε!
Πάνω που πούλησα το mojo...τεσπα, μεγειά μας το Tidal!https://www.theverge.com/2017/4/5/15168340/lossless-audio-music-compression-test-spotify-hi-fi-tidal
3/3 στο τεστ ο παππους!!!
Στο μεταξυ η πρωτη ...οικογενεια Spotify δημιουργησε και δευτερη οικογενεια Tidal hifi!
Πάνω που πούλησα το mojo...τεσπα, μεγειά μας το Tidal!
Αν καταφέρω να το κάνω να παίξει lossless και στο μακ του κυρίως συστήματος που έχει OS 10.6.X... To app δεν παίζει πάντως. Ίσως με κάποιο browser.
Πούλα την.ΛΥΤΡΩΣΕ ΜΕ ΜΕΤΡΙΚ ΧΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ OS 10.6! ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 3D UPDATE! ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ; ¨Η ΕΣΥ ΝΤΙΡΑΚ, ΣΙΑΞΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ0Λ0-ΚΑΡΤΑ!!!
Θα το κοιτάξω το απόγευμα στο σπίτι. Το app πάντως δεν ξεκινάει σε OS10.6.Πήγαινε στα settings, streaming. Ποιες επιλογές εξόδου σου δίνει;