- Reaction score
- 4.327
Είναι χωρίς τους φόρους. Όταν πας να κάνεις check out και βάλεις τη χώρα θα σου έρθουν και αυτοί καπέλο....Με 1.365 € στο σπίτι σου!
Είναι χωρίς τους φόρους. Όταν πας να κάνεις check out και βάλεις τη χώρα θα σου έρθουν και αυτοί καπέλο....Με 1.365 € στο σπίτι σου!
Καλημέρα Γιώργη! Ήντα μρε κάνεις, καλά'σαι;Είναι χωρίς τους φόρους. Όταν πας να κάνεις check out και βάλεις τη χώρα θα σου έρθουν και αυτοί καπέλο....
27 συναπτά και ολόκληρα Αμπερόνια λες να σου φτάνουν ή όχι; Ιδού η απορία....Σε αυτην την φωτο φαινεται οτι εχει και rca εισοδους.Οποτε ολα οκ.Πληροφοριακα τον προοριζω (αν τελικα αγοραστει) για να συνδεθει με τον rx-a2050 της yami και να οδηγησει τα rf-83 της Klipsch που θελουν τα ρευματακια τους και που ευελπιστω οτι ετσι πιθανοτατα να τα βρουν.
Γειά και χαρά Ραλλυτέχνη, ήντα κάνεις;Αρα, αγαπητε AKARL, η διαφορα απο το να μου τον φερει ο καποιος απο το GB απο το να τον παραγγειλω απο τον εκόλπο ειναι μονο τα μεταφορικα, αν δεν κανω λαθος.Οσο για την διαφορα λογω χρωματος κέις ειναι ελαχιστη για να ασχοληθω, αφου μονο σε μαυρο ετσι κι αλλιως μπορω να παω, για να ταιριαξει και με τα υπολοιπα που εχω.Τωρα για τα σχετικα με τα Αμπερονια που αναφερεις, εσυ πιστευω που σιγουρα ξερεις κατι παραπανω απο μενα και μετα απο την γνωστοποιηση των μηχανηματων μου που εκανα παραπανω, ισως μου πεις ξεκαθαρα την γνωμη σου, απαλλασσοντας με απο ψαξιμο και χασιμο χρονου, την στιγμη που δεν ειμαι και τοσο προχω, πραγμα που θα εκτιμηθει, ετσι κι αλλιως!!!
Ξάνοιξε να δεις αυτό το πιδιέφ στη σελίδα 189.Τα κοκόρια μια φορά θέλουν δυο volt... σίγουρα τα νούμερα του Yamaha είναι αυτά;
Tωρα το εμπεδωσα.Οχι βεβαια το κομματι με τα νουμερα που χρειαζονται για να ταιριαξουν απολυτα τα παντρολογηματα, αλλα ολα τ αλλα περι ασφαλους αγορας.Κι εγω τις ιδιες οδους με σενα εχω ακολουθησει συντεκνε (μακρινη καταγωγη απ΄την μεγαλονησο πληροφοριακα), οσον αφορα τα του ηχου, αφου ηλικιακα τα εχω τα χρονακια μου και ειναι και αρκετα.Οποτε μενει μονο να βρω τροπο να το κανω απο τον εκολπο, αφου δεν κατεχω πραγμα με παρομοια παρε δωσε με το εξωτερικο.Εκτος κι αν ενδιαφερεται και καποιος αλλος φιλος, ή μπορει να βοηθησει να το "φτιαξουμε" παρεα.Τα σεβη μου!!!!Γειά και χαρά Ραλλυτέχνη, ήντα κάνεις;
Εγώ εδά εγιάγειρα από Ελούντα Μπήτς (εκειά που επήγαινε ο ΑΓΠ, ο πατέρας του μπουνταλά του ΓΑΠ).
Ωραίο μηχανάκι έχεις: μαύρο, βαρύ, με λίγα κουμπάκια και φωτάκια, με ένα σκαζμό εισοεξόδους - μπερεκέτ!
Στο μάνιουάλ σου λέει:
Output Level / Output Impedance
PRE OUT
SUBWOOFER (50 Hz) ......................................... 1.0 V/470 Ω
Except SUBWOOFER (1 kHz) ............................. 1.0 V/470Ω
ZONE OUT ............................................................. 1.0 V/470
Οι Car Gioli Des τση Νορντ δε λένε πράμα για την input sensitivity του εργαλείου τονέ - τηνέ κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό .... του Πούτση, όμως, λες να μην ταιργιάζουν;
Αυτά φαίνονται καλά νούμερα:
0.5W standby operation
1.5KW Main PSU
47K Ohms Input Impedance, low output impedance
THD 0.0018%
S/N Ratio 116dB
26dB Voltage Gain
2 x 350W 8 Ohms
2 x 500W 4 Ohms
2 x 450W 2 Ohms
Fully loaded flat frequency response
92% efficient Weight 3.6Kg
Λένε επίσης:
"The Nord One MP NC500 is a 500W stereo power amplifier and uses Hypex's NCore NC502MP 2 channel module with integrated 1.5KW PSU capable of delivering 27A current. Delivering 85-90% of the SQ of the NC500, dynamics and bass control are retained to give you amazing performance for the price. Compact and efficient with 0.5W standby consumption and auto sensing 100-240V mails input. Offering 85-90% sound quality of the standard NC500 amplifier."
Ξάνοιξε να δεις ήντα θα σου πω εδά: πράμα δεν κατέω καλιά από ΄σένα - στα τεχνικά είμαι εντελώς, παντελώς κι' ολοσδγιόλου άσχιετος!
Ένα δγυό πράματα για το αγοράζειν τα κατέω όμως.
Πολύ παλιά, όταν ήμουνα μικρό κοπέλι, δγιάβαζα τον Ήχο, ξέρεις τον Κόγια και ΣΙΑ, για να αποφασίσω ήντα ν' αγοράσω. Μετά που μεγάλωσα, δγιάβαζα τον Λαζάρου. Τώρα τον Σταματάκο κλπ., κλπ.
" η διαφορα απο το να μου τον φερει ο καποιος απο το GB απο το να τον παραγγειλω απο τον εκόλπο ειναι μονο τα μεταφορικα, αν δεν κανω λαθος."
Όχι μόνο τα μεταφορικά, είναι και η εγγύηση καλής αρχικής λειτουργίας.
Αν σου τονέ φέρει ο κουμπάρος, ο σύντεκνος ή ο φιλιότσος σου απο την Αγγλία και αυτός δε δουλεύει ήντα θα κάμεις; Πράμα!
Ο Car Gio Lee "boggit10" δηλώνει "Returns: No returns accepted" ΑΛΛΑ αν πλερώσεις με ΠεηΠάλ σε καλύπτει ο εκόλπος κι' ας σκίζει τις ζαρτγιέρες του ο μπόγκιτ10 και ο κάθε μπόγκιτ10 .... Capisci?
Άλλη γνώμη, με σοβαρή τεκμηρίωση, δεν κατέω να σου πώ.
Εγώ σκέφτομαι σοβαρότατα να τον αγοράσω πάντως - εκτός κι' αν βρίσκεται άλλη αντίστοιχη υλοποίηση με αρθρώματα του Πούτση σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή (ως τώρα δεν έχω εντοπίσει κάτι).
Να κάνω και μια αδιάκριτη και άσχιετη ερώτηξη εδά που γνωριστήκαμε? Να τηνέ κάμω θέλει:
Ήντα μουσική θα γροικάς με τα εργαλεία σου;
Ενα volt λεει γι αυτες τις εξοδους SUBWOOFER (50 Hz) ......................................... 1.0 V/470 ΩMε 1 Volt εξοδο δεν παιζει ο Hypex.
Εστω κι ειναι ετσι.Η εναλλακτικη ποια ειναι???Καποιος τεραστιος και πανακριβος κλασικος ΑΒ, 30 + κιλα, ρευματοβορος κλπ κλπ για να παρει κανεις τα αναλογα απο τις υλοποιησεις της hypex ή πρεπει να μπει κατι ενδιαμεσα για να μπορεσει να δωσει οτι υποσχεται, στην δικη μου περιπτωση???Μπηκα σε αυτην την ενοτητα με την αισθηση οτι θα βρω μια απαντηση σε μια υποτιθεμενη απλη ερωτηση και εχουν μπερδευτει τα παντα στο μυαλο μου.Απο τα κοστολογια της αποκτησης του εν λογω μηχανηματος, το ταιριασμα με τα υπολοιπα που εχω και δεν ξερω τι αλλο θα προκυψει.Και οπως ανεφερε ο αγαπητος μας AKARL παραπανω, υποδειξτε μας κατι αντιστοιχο σε αυτην την τιμη να το δουμε.Και παλι ευχαριστω.Mε 1 Volt εξοδο δεν παιζει ο Hypex.
Στην υποτιθέμενη απλή ερώτηση, βρήκες απάντηση, πολύ αναλυτική κιόλας.Μπηκα σε αυτην την ενοτητα με την αισθηση οτι θα βρω μια απαντηση σε μια υποτιθεμενη απλη ερωτηση και εχουν μπερδευτει τα παντα στο μυαλο μου.
Έχεις ακόμα απορία για τα κοστολογια της αποκτησης του εν λογω μηχανηματος; Αλήθεια;Απο τα κοστολογια της αποκτησης του εν λογω μηχανηματος,
Έχεις ακόμα απορία για το ταίριασμα; Αλήθεια;το ταιριασμα με τα υπολοιπα που εχω και δεν ξερω τι αλλο θα προκυψει.
Δεν υπάρχουν "αντίστοιχα". Είναι μοναδικά τα εν λόγω εξαιρετικά ενισχυτικά στάδια της χυπεξ.υποδειξτε μας κατι αντιστοιχο σε αυτην την τιμη να το δουμε
Όχι Μόνο Αγάπη αλλά και .... Γνώσεις κ. Επίτροπε!Αν μια εταιρεία, με έδρα οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε., έχει πωλήσει εμπορεύματα αξίας πάνω από 35.000 στην Ελλάδα κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος, πρέπει να εφαρμόζει τον συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στην Ελλάδα. (χώρα προορισμού). Αν οι πωλήσεις προς την Ελλάδα κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος ήταν κάτω από 35.000 πρέπει να εφαρμόζει τον συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στην χώρα που εδρεύει. Τι ίδιο ισχύει αντίστοιχα μεταξύ όλων των χωρών της Ε.Ε. μόνο που κάποιες χώρες έχουν σαν όριο το ποσό των 100.000 ευρώ.
Οδηγία 2006/112/ΕΚ του Συμβουλίου, της 28ης Νοεμβρίου 2006 , σχετικά με το κοινό σύστημα φόρου προστιθέμενης αξίας.
Πλάτωνα έέέέ.... Πλάτωνα .... που χάθηκες εσύ;;;Mε 1 Volt εξοδο δεν παιζει ο Hypex.
1V. ειναι για τις RCA εξόδους στον Yamaha 5100Ενα volt λεει γι αυτες τις εξοδους SUBWOOFER (50 Hz) ......................................... 1.0 V/470 Ω
Except SUBWOOFER (1 kHz) ............................. 1.0 V/470Ω
ZONE OUT ............................................................. 1.0 V/470
Για τις κυριως δεν λεει.Για τις main πχ.Λεει καπου στο manual και δεν το εχουμε δει???
Ραλλυτέχνη, καλημέρα.ή πρεπει να μπει κατι ενδιαμεσα για να μπορεσει να δωσει οτι υποσχεται, στην δικη μου περιπτωση???