- Reaction score
- 76.473
O Troll 200.Αν και δεν εχει καμία πρακτική σημασία για μένα, θα ήθελα να μάθω ποιος προβολέας 900-1000€ ειναι καλύτερος απο τον 9300.
O Troll 200.Αν και δεν εχει καμία πρακτική σημασία για μένα, θα ήθελα να μάθω ποιος προβολέας 900-1000€ ειναι καλύτερος απο τον 9300.
Βγαίνει και wireless?O Troll 200.
Με 1000€ wireless;
Άντε, παλι καλά!ε οχι !!!!!!
Βάλε λινκ,ενδιαφέρομαιO Troll 200.
Αν θυμηθώ θα μετρήσω χαμηλά στον καναπέ και θα τα ποστάρω. Σαββατοκύριακο.Αν ξαναμετρησεις τα ανταμ δες λιγο τι αποικλισεις εχουν στον καθετο αξονα τωρα στην αποσταση που ακους δε ξερω ποσες μοιρες , εστω ακουστικα πως το βλεπεις? πες οτι βυθιζεσε στον καναπε ...
Δεν μπορω τους ξεπετες με τιποτα !
μισές δουλειές κάνεις και εμείς καθόμαστε σαν χάνοι να παρακολουθούμε, στα διάλα θα πάω αλλού
Καλά μην παίρνεις και όρκο....Και είμαι σίγουρος πως δεν εχουν να ζηλέψουν απο πολλούς-αν όχι όλους-συνδυασμούς παθητικού ηχείου+τελικό ενισχυτή, έως τα 4000€.
Μην το απομονώσεις απ τα υπόλοιπα και τους περιορισμούς που έγραψα.Καλά μην παίρνεις και όρκο....
Έχεις λάθος τοποθετημένα τα ηχεία.στα 2.8 μετρα αποσταση
Ναι, ξέρω..αλλα το είπα και προχθές:Έχεις λάθος τοποθετημένα τα ηχεία.
Είναι αποκλειστικής χρήσης νιαρφιλντ.
Αφού τελειώσεις με τους ταλιμπανισμούς, στηστα σωστά (μαξ 1,5 μέτρο, προτιμότερο το 1 μέτρο τρίγωνο ακρόασης) και βάλε μετά ό,τι θες να ακούσεις.
Τώρα, είτε τα έχεις στα 3 μέτρα, είτε στα 33, είτε κοιτάνε προς τα σένα, είτε κοιτάνε προς το ταβάνι, λίγο με ενδιαφέρει. Η λάθος τοποθέτηση, είναι λάθος τοποθέτηση.
Διαφωνούμε συμφωνώνταςΜε τον Εαρ διαφωνούμε :
Εγώ λέω πως το ηχείο ειναι μικρό για τη συγκεκριμένη απόσταση.
Αυτος λέει πως η απόσταση ειναι μεγάλη για το συγκεκριμένο ηχείο