Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.749
Εντύπωση μου κάνει που τερμάτισε, δεν θα έπρεπε να παίζει μόνο όσο αντέχει;Δυστυχώς, σε στάθμη που δεν πλησίασε καν τα αναμενόμενα άκουσα άσχημη συμπίεση στην 5η, και μετα στη 6η άκουσα τα μιντγουφεράκι να χτυπάει. Σμπαμ! Δυο φορές!
Ωχ, λεω, του τα εκαψα του Εαρ τα ηχεία, πλήρωνε τωρα μαλ@κα...
Το χαμήλωσα πανικόβλητος, που ειναι το τηλεχειριστήριο ρε παιδιά , μεγάλη τρομάρα . Ευτυχώς παίζουν ακόμα, δεν φαινεται να πάθανε τίποτα, δεν παραμορφώνουν. Ευτυχώς.
Μάλλον εδώ τελειώνει και το συγκριτικό, με τα αναμενόμενα αποτελέσματα:
Οι νόμοι της φυσικής ισχύουν. Το μιντγουφερακι των 6.5-7 ιντσών δεν μπορει να τα βάλει με μια συμφωνική ορχήστρα στα 2.8 μετρα αποσταση, σε HiRes. Χτυπάει πάτο, τερματίζει. Ακόμα και κροσσαρισμενο στα 50Hz και με τη βοήθεια σαμπ, και με κατεβασμένα τα ρυθμιστικά μπάσου. Τα ίδια θα πάθαινε οποιοδήποτε μικρο στα χέρια μου. Και το καινούργιο 805 της B&W, και το Focal sopra 1, κι ας κάνουν ενα σκασμό λεφτα. Φέρτα μου να δεις τι θα τα κάνω.
Κατα τα αλλα, αν δεν κανει κάποιος κτηνωδίες των 100+ db στη θέση ακροασης, (ή παίζει απο πιο κοντά και με ψηλότερο κρος), τοτε το ηχειακι σκίζει.
Τα ενεργά είναι κακάσχημα αλλά σαν κατασκευή έχουν πολλά πλεονεκτήματα και κορυφαίο VFM, αλλά εντάξει χαλαρώστε και λίγο, δεν υπάρχει περίπτωση ένα ηχείο των 700 ευρώ μαζί με ενισχυτή και κρος, να παίζει καλύτερα από ένα παθητικό των 2000+ ευρώ. Το 805 και το focal παίζουν άνετα πολύ καλύτερα από τα B&W που έχεις τώρα , μόνο το τουήτερ από από το 805 κάνει όσο ένα Adam.
Νομίζω ότι το Vfm των ενεργών σε σχέση με ενα παθητικό συν ενισχυτές είναι άνετα 1 : 2, για παραπάνω έχω τις αμφιβολίες μου.
[DOUBLEPOST=1494482392][/DOUBLEPOST]
Κανένας δεν έχει υποστηρίξει αυτό που λεςΣοβαρά;;;; Εδώ πέφτει κατήχηση και κήρυγμα ότι δύο Ενεργά Παντοδύναμα Ηχεία, ακόμη και με ένα μιντγούφερ των 6-7-8 ιντσών και ένα υπογούφερ ταπεινώνουν οποιοδήποτε μιαρό ηχείο (ακόμη και μεγέθους ντουλάπας) κυκλοφορεί εκεί έξω, σε όλες τις αποστάσεις ακρόασης! Και τελικά 2 πανάρχαια μικρά ηχεία παίζουν δυνατότερα από τα Πανίσχυρα Ενεργά;