- Reaction score
- 1.030
Ποιο ειναι το εξτρα κομπονεντ του σποτιφαι; τι κανει; που το βρισκουμε;
Αυτα για αρχη
Αυτα για αρχη
Do we tidal; Τι σας αρέσει σε αυτό περισσότερο από το spotify;
Τι ...trial; Κανονικο και super εχει!Δοκιμασε ρε τo trial και ασε τας ερωτησεις !
Με τα HD800/Mojo εγω θα πιστεψω οτι μου ειπεις...
Το Tidal ειναι άριστο. Δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο cd/Flac. Τίποτα. Και δεν σε τρώει και η αντισεξουαλική έμμονη ιδέα πως ακούς 320.Παει το mojo :-(
Πειτε εμπειριες απο τινταλ. Πεταμε το αμαρα; Ή παιζει καλυτερα μεσα απο αμαρα / οντιρβανα;
Ποια εκδοση του audirvana; Ηχητικα εχει διαφορα απο το tidal app;Το Tidal ειναι άριστο. Δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο cd/Flac. Τίποτα. Και δεν σε τρώει και η αντισεξουαλική έμμονη ιδέα πως ακούς 320.
Με τα MQA εχει και HiRes, οπότε όσοι εχουν το σούπερ ηχοσύστημα/χώρο μπορούν να αντιλαμβάνονται (ισως ) τις διαφορές.
Εδώ και μερικές μερες ακούω τα πάντα (και το Tidal) μέσω Audirvana. Το οποίο τα παίζει απο την μνήμη και όχι απευθείας απο streaming, αν κατάλαβα καλά. Και εχει και remote για το Tidal. Πάρα πολυ ικανοποιητική απόδοση, και δεν εχει και τα ατελείωτα bugs του Amarra. Μάλλον ο,τι καλύτερο μετά το Roon.
Με το Tidal ο σκληρός δίσκος χρησιμοποιείται πολυ σπάνια πλέον.
ΝΑ ψαξουμε μαζί να τους βρούμε? Κι αφού δεν τους θέλεις...είναι...παιδιά, εγγόνια εχουμεΈχω τουλάχιστον μιά ντουζίνα σκληρούς δίσκους γεμάτους ταινίες, και ...Netflix. Τέλος οι σκληροί δίσκοι. Πρέπει να βρω κάτι να τους κάνω...
Τους σκληρούς δίσκους με τη μουσική, δε θυμάμαι καλά που τους έχω. Δε βαριέσαι.. βάζω κάνα μαύρο δίσκο να γυρνάει στο μκ2 όταν παίζει Spotify, έτσι, για το εφέ.
Μόνο η τελευταία παίζει MQA. To 3plus.Ποια εκδοση του audirvana; Ηχητικα εχει διαφορα απο το tidal app;
Cd και flac το ιδιο δεν διέκρινες διαφορες?ΝΑ ψαξουμε μαζί να τους βρούμε? Κι αφού δεν τους θέλεις...είναι...παιδιά, εγγόνια εχουμε
Όντως έτσι είναι πάντως.
Η σειρά αξιολογησης κατόπιν προχθεσινου τεστ με το ίδιο κομματι ειναι: cd/flac>tidal>spoify με μικρότατες διαφορες
Αυτό είναι άλλο θέμαΣυγνωμη μιλαμε για συγκριση cd - hi res flac 24/192 και λετε πως δεν υπαρχουν διαφορες με το cd?