dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.407
Ωραία Χρήστο μας, αλλά είτε το κινητό σου έχει mono μικρόφωνο είτε σε κατέστρεψε ο εαρ με το πολύ toe-inΜόνος στο σπίτι...
Πότε θα περάσω να παίξουμε;
Ωραία Χρήστο μας, αλλά είτε το κινητό σου έχει mono μικρόφωνο είτε σε κατέστρεψε ο εαρ με το πολύ toe-inΜόνος στο σπίτι...
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι.δηλαδη ο Κοτσιδης και ο βετ μονο συγχαρητηρια και μπραβο ..τους υπολοιπους ομως ..ανοητους κοροιδα και ειρωνειες
οχι βρε το μακρυ σου το μαλλι ζηλευω......Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι.
Διάνα το πέτυχες. Diana, σα τα αεροβόλα.
Αντε, καλό βόλι!
Εσύ, προφανώς ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, γι'αυτό συχνά πυκνά παραπονιέσαι ε; Νιώθεις αδικημένος που δεν εισπράττεις "συγχαρητήρια και μπράβο", αυτός είναι ο πόνος ψυχής σου εδώ μέσα και τον καταθέτεις σε κάθε ευκαιρία, μέχρι και δω στο θρεντ του γκονη ψάχνεις να βρεις θέση να καταγγείλεις την άνιση μεταχείριση της εξουσίας των αποπάνω για τον βετ και τον Κοτσίδη, που εκτός των άλλων, τους ζηλεύεις και για την ομορφιά τους, άσε που κοντεύεις να σκάσεις απ'το κακό σου γιατί έχουν λάμπες και πιο ακριβά στέρεα από σένα.
Τι να κάνεις και συ καημένε, αφού δεν έχεις το σεξ απηλ του Κοτσίδη ή του βετ.
Εγώ λέω να σηκώσεις και πανό διαμαρτυρίας, γράψε το εξής: "θέλω να γίνω Κοτσίδης στη θέση του Κοτσίδη"!
γιατι εγραψα ποτε τι εχω?Εσύ, προφανώς ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, γι'αυτό συχνά πυκνά παραπονιέσαι ε; Νιώθεις αδικημένος που δεν εισπράττεις "συγχαρητήρια και μπράβο", αυτός είναι ο πόνος ψυχής σου εδώ μέσα και τον καταθέτεις σε κάθε ευκαιρία, πνίγεσαι από την αδικία
Μη δεις κάτι μακρύ εσύ, κατευθείαν να ζηλέψεις!οχι βρε το μακρυ σου το μαλλι ζηλευω...
Γράφεις όμως τι έχουν οι άλλοι, έστω, στο περίπου! Δε μπορείς να το μετρήσεις στον καθένα άλλωστε (πόσο μακρύ είναι), αλλά το γεγονός ότι παραπονιέσαι, κάτι σημαίνει!γιατι εγραψα ποτε τι εχω?
να ηταν και μακρυΜη δεις κάτι μακρύ εσύ, κατευθείαν να ζηλέψεις!
Εχει http://www.bang-olufsen.com/en/collection/speakers/beolab-5.ο βετ προχθες εγραψε οτι εχει υψιλον ενισχυτες ...εκτος αν κανει πλακα
συστηματαρα ...το ηδιο και ο κοτσιδης ...το ηδιο και ο gkonis..να ειναι καλα τα παιδια και να τα χαιρονται για πολλα χρονια..και ο καθενας με οτι εχει...η διαφωνια μας ειναι στις ειρωνειες και στους χλευασμουςΠου είσαι ρε @vet , διαφώτισε μας.
..τι ειπες τωρα μ1τσομ μ..Τον πνίγει τον ABSENTI η αδικία τόσο που έλεγε ότι θα σταματούσε να γράφει στο forum. Μετά σκέφτηκε ότι αν σταματούσε δε θα μπορούσε να γράφει για την αδικία στο forum.
Για το γρέζι;η διαφωνια μας ειναι στις ειρωνειες και στους χλευασμους
Σωστά.Για τον αμέτοχο ή αμερόληπτο αναγνώστη, και οι δύο πλευρές έχουν άδικο όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται, ασχέτως των ορθών ή μη απόψεων.
Έχεις εσύ Kii; Ή έβαλες κάποια άλλα ηχεία που έχεις στις 45 μοίρες;Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις για τις απόψεις , που όλοι ξέρουμε σαν τι είναι, και αν τις ασπαζόμαστε ή όχι , εγώ έκανα την δοκιμή με τις 45 μοίρες toe in που λέει ο ear και πήρα τα @@@ μου. Στο χώρο μου που οι πλα/ίνοί τοίχοι απέχουν αρκετά από τα ηχεία. Ιδίως το δεξιό , τον τοίχο τον έχει στα 4,5 μέτρα, το αριστερό στα 2 μέτρα.
Με τις 45 μοίρες λοιπόν χάθηκε η εικόνα (ναι ξέρω θα μου πεί ο ear ότι λέω μαλακίες) χάθηκαν τα πρίμα και η όλη ομοιογένεια και ο μαλακός αλλά πλούσιος ήχος πήγε περίπατο. Τα ξαναγύρισα λοιπόν να κοιτάνε τα αυτιά μου και επανήλθε ο ήχος που τόσο πολύ γούσταρα.
End of story. These are the facts. Life sucks.
Είναι θέμα συνδυασμού ηχείου - χώρου - (και ναι) γούστου.Έχεις εσύ Kii; Ή έβαλες κάποια άλλα ηχεία που έχεις στις 45 μοίρες;
Είπες τη μαγική φράση.Αλλωστε έτσι προτείνει να στήνονται τα ηχεία μου και η κατασκευάστρια.