- Reaction score
- 76.920
4 GTS
GT3
GT3
Αυτός ο αγώνας ανέκαθεν μου προκαλούσε φόβο
Δεν μπορει το RD να ειναι οτι καλυτερο εχεις οδηγησει εκτος αν μιλαμε για το συναισθηματικο κομματι. Εκει παω πασο. Καθενας κρινει διαφορετικα.Έχω πάθος με της μηχανές
Η πρώτη που αγόρασα στα 17μου ήταν ενα RD350...
Ακόμα και τώρα θεωρώ οτι ειναι οτι καλύτερο έχω οδηγήσει...
Ήταν ενα δικιλινδο δυχρονο με τρομερές επιδωσεις για την εποχή....η αίσθηση και η αδρεναλίνη που μου έδινε αυτη η μηχανή ήταν μοναδική...δεν με σιγκηνουν τα σύγχρονα 600 και 1000 όσο το Rd...ισως αν έκανες αγώνες και με τα δυο να μπορούσα να γίνω πιο κανονοητος....Δεν μπορει το RD να ειναι οτι καλυτερο εχεις οδηγησει εκτος αν μιλαμε για το συναισθηματικο κομματι. Εκει παω πασο. Καθενας κρινει διαφορετικα.
Εκτος και αν δεν εχεις οδηγησει κατι αλλο μετα το RD.
Και zundapp στα 17, ειναι η καλυτερη μηχανη στον κοσμοΑκόμα και τώρα θεωρώ οτι ειναι οτι καλύτερο έχω οδηγήσει...
Τα ζουνταπ έβγαιναν και μοντελλα εξ ολοκλήρου χειροποίητα που ακόμα και σημερα θεωρούνται κοσμήματα καποια μοντέλα τους...δεν ασχολησε καλυτέρα με την στερεοφωνια που το έχεις το θέμα? (και που δεν το έχω εγώ...)Και zundapp στα 17, ειναι η καλυτερη μηχανη στον κοσμο
Αν το πρώτο μοτο ήταν το RD πρέπει να χ3στηκες τοτε και σου έχει μείνει δικαιολογημένα ,αλλά δεν έστριβαν ,ήταν πίσω τα πλαίσια σε σχέση με τα μοτέρ τότε.Ήταν ενα δικιλινδο δυχρονο με τρομερές επιδωσεις για την εποχή....η αίσθηση και η αδρεναλίνη που μου έδινε αυτη η μηχανή ήταν μοναδική...δεν με σιγκηνουν τα σύγχρονα 600 και 1000 όσο το Rd...ισως αν έκανες αγώνες και με τα δυο να μπορούσα να γίνω πιο κανονοητος....
κινεζαρας , τι πρωτοτυπο...