Ποιότητα ήχου μέσω Spotify και Tidal

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αλλα με ζημιες 400εκ£ ασφαλως προβληματιζονται.
Κατι αλλο με τους αριθμους: εσοδα 2,6δισ€/146εκατ. πελατες μας κανει ουτε 20£/συνδρομητη ετησιως.... Ολοι "οικογενειακο" εχουν;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.151
Μηπως στον αριθμό μελών μετράνε και αυτούς που εχουν την δωρεάν έκδοση;

• Like
Reactions: GKZ

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Παιζει πολυ το free στο Spotify.
[DOUBLEPOST=1497700136][/DOUBLEPOST]
Μηπως στον αριθμό μελών μετράνε και αυτούς που εχουν την δωρεάν έκδοση;
Προφανως. Εγγεγραμμενοι χρηστες ειναι. Κανονικα μετρανε στη δυναμη.

Reaction score
659
Εχω σπετζοφαι φρι , σε σχεση με τα αρχεία μου (φλακ και ντι ες ντι ) παίζει χάλια , αν και το επι πληρωμη ειναι το ιδιο χαλι δε βλεπω το λογο να τους δωσει κανεις μια.
Τωρα το χαι φαι που θα βγαλουν μπορει να ειναι καλο και να αξιζει τα λεφτα του , το τινταλ δεν εχει ποικιλια οποτε δε το βλεπω να ασχολουμαι

Reaction score
2.165
Εχω σπετζοφαι φρι , σε σχεση με τα αρχεία μου (φλακ και ντι ες ντι ) παίζει χάλια , αν και το επι πληρωμη ειναι το ιδιο χαλι δε βλεπω το λογο να τους δωσει κανεις μια.
Τωρα το χαι φαι που θα βγαλουν μπορει να ειναι καλο και να αξιζει τα λεφτα του , το τινταλ δεν εχει ποικιλια οποτε δε το βλεπω να ασχολουμαι
Γιατί δε δοκιμάζεις για 3 μήνες και βλέπεις (και μας λες κι άμα αξίζει), 1 ευρώ δε θα σου κοστίσει:

https://www.spotify.com/gr/premium/

sp.png

Reaction score
659
Γιατί δε δοκιμάζεις για 3 μήνες και βλέπεις (και μας λες κι άμα αξίζει), 1 ευρώ δε θα σου κοστίσει:
Δε μου λείπει βασικά αλλά τις κάρτες μου δε τις βάζω στο ίντερνετ για μόνιμες συνδρομές (ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται), αν είναι θα πάω να πάρω μια prepaid και βλέπω από Σεπτέμβρη... αν λέτε πως το premium έχει άλλο ήχο δεν έχω λόγο να μη σας πιστέψω

Reaction score
2.165
Δε μου λείπει βασικά αλλά τις κάρτες μου δε τις βάζω στο ίντερνετ για μόνιμες συνδρομές (ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται), αν είναι θα πάω να πάρω μια prepaid και βλέπω από Σεπτέμβρη... αν λέτε πως το premium έχει άλλο ήχο δεν έχω λόγο να μη σας πιστέψω
Bάζεις μια υπενθύμιση να το κόψεις σε 3 μήνες αν δε σου αρέσει.
Πάντως η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει ως το τέλος του μήνα.

Reaction score
6.820
H διαφορα στον ηχο ειναι σημαντικη και φυσικα μπορεις να ακουσεις αυτο που θελεις για οση ωρα θελεις χωρις τις εκνευριστικες διακοπες. Ουσιαστικα η free εκδοση ειναι απλα και μονο για να παρεις "μεζε",για τιποτα αλλο.
Απο την αλλη κανεις δεν ειπε οτι το spotify (στη σημερινη του μορφη),καλυπτει τις απαιτησεις ενος φιλου του hi-fi,αλλος ειναι ο λογος που δημιουργηθηκε και αυτον τον υπηρετει με τον καλυτερο τροπο.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Παίζοντας καμιά βδομάδα τώρα με το Amarra for Tidal, ενημερώνω το αγαπητό κοινό ότι το πρόγραμμα αυτό είναι γτπ και ότι δεν έχουν το θεό τους που ζητάνε λεφτά για την απόκτησή του. Αν νομίζατε ότι το απλό Amarra ήταν buggy, εδώ πολλαπλασιάστε Χ10. Είναι το μόνο λογισμικό από διάφορα που έχω εγκαταστήσει που ενεργοποιεί συνέχεια τον ανεμιστήρα ενός καινούργιου macbookpro. Είναι αργό όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Η αναζήτηση είναι απελπιστική. Πάμπολλες λειτουργίες του Tidal όπως π.χ. related artists δεν υποστηρίζονται. Διαχείριση playlists απελπιστική, άλλο track σβήνεις, άλλο σβήνει πραγματικά. UI τραγικό, κακή εκμετάλλευση οθόνης, δεξιού κλικ και πολλά άλλα.

Από ήχο πάρα πολύ καλό, χαϊδεύει ωραία τα αυτιά μου.

Αυτά.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.151
Κάποιος να χαϊδέψει και τα αυτιά του ντιμιφουτ, που ζήλεψε...
Δεν ζήλεψα καθόλου

Γελάω γιατι τον ειχα προειδοποιήσει πριν μερικές μερες σε πμ, αλλα έπρεπε να τα δει μόνος του για να πειστεί πως το amarra ειναι ΓΤΠ

:lolsign:

Reaction score
725
Εγω παιδια γνωριζω ποια μουσικα κομματια μου αρεσουνε και τα εχω κατεβασει ολα σε flac καλης ποιοτητας...και αν βρω καποιο καινουριο να μου αρεσει το κατεβασω κι συτο σε flac...να ναι καλα τα τορ.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Το Amarra το εχω εγκαταλειψει εδω και καμια 2ετια κυριως λογω κακου UI.
Απο αποψη UI, το Audirvana ειναι αποδεκτο. Το Tidal επισης αν και με προβληματα. Το Spotify ειναι εξαιρετικο.

Το ROON ομως παραδιδει μαθηματα.
Να δω ποτε θα το δοκιμασω και σπιτι ο μ*λ*κ*ς

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.151
Το Roon ειναι ο,τι καλύτερο αλλά εξωφρενικά ακριβό.

Αν εκανε μεχρι 250€ θα το ειχα πάρει. Τα 500 που ζητάει ειναι κατα τη γνώμη μου υπερβολή οταν το Audirvana ειναι στο 1/5 της τιμής.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Εγω παιδια γνωριζω ποια μουσικα κομματια μου αρεσουνε και τα εχω κατεβασει ολα σε flac καλης ποιοτητας...και αν βρω καποιο καινουριο να μου αρεσει το κατεβασω κι συτο σε flac...να ναι καλα τα τορ.
Υποκριτικό να σου κάνω το δάσκαλο, όλο και κάτι έχουμε όλοι μας "κατεβάσει" από τορ. Αλλά πλέον είναι τόσο χαμηλό το κόστος του streaming που δε χρειάζεται να καταφεύγει κανείς σε τορ. Με τη συνδορμή σε streaming παίρνουν και κάτι, ψίχουλα αλλά παίρνουν, οι δημιουργοί της μουσικής.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.609
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29