JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.592
Δεν ξέρω! Δεν είμαι σίγουρος ότι το χρειάζομαι.
Do I?
Do I?
Προφανως. Εγγεγραμμενοι χρηστες ειναι. Κανονικα μετρανε στη δυναμη.Μηπως στον αριθμό μελών μετράνε και αυτούς που εχουν την δωρεάν έκδοση;
Γιατί δε δοκιμάζεις για 3 μήνες και βλέπεις (και μας λες κι άμα αξίζει), 1 ευρώ δε θα σου κοστίσει:Εχω σπετζοφαι φρι , σε σχεση με τα αρχεία μου (φλακ και ντι ες ντι ) παίζει χάλια , αν και το επι πληρωμη ειναι το ιδιο χαλι δε βλεπω το λογο να τους δωσει κανεις μια.
Τωρα το χαι φαι που θα βγαλουν μπορει να ειναι καλο και να αξιζει τα λεφτα του , το τινταλ δεν εχει ποικιλια οποτε δε το βλεπω να ασχολουμαι
Δε μου λείπει βασικά αλλά τις κάρτες μου δε τις βάζω στο ίντερνετ για μόνιμες συνδρομές (ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται), αν είναι θα πάω να πάρω μια prepaid και βλέπω από Σεπτέμβρη... αν λέτε πως το premium έχει άλλο ήχο δεν έχω λόγο να μη σας πιστέψωΓιατί δε δοκιμάζεις για 3 μήνες και βλέπεις (και μας λες κι άμα αξίζει), 1 ευρώ δε θα σου κοστίσει:
Bάζεις μια υπενθύμιση να το κόψεις σε 3 μήνες αν δε σου αρέσει.Δε μου λείπει βασικά αλλά τις κάρτες μου δε τις βάζω στο ίντερνετ για μόνιμες συνδρομές (ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται), αν είναι θα πάω να πάρω μια prepaid και βλέπω από Σεπτέμβρη... αν λέτε πως το premium έχει άλλο ήχο δεν έχω λόγο να μη σας πιστέψω
Κάποιος να χαϊδέψει και τα αυτιά του ντιμιφουτ, που ζήλεψε...χαϊδεύει ωραία τα αυτιά μου.
Δεν ζήλεψα καθόλουΚάποιος να χαϊδέψει και τα αυτιά του ντιμιφουτ, που ζήλεψε...
Υποκριτικό να σου κάνω το δάσκαλο, όλο και κάτι έχουμε όλοι μας "κατεβάσει" από τορ. Αλλά πλέον είναι τόσο χαμηλό το κόστος του streaming που δε χρειάζεται να καταφεύγει κανείς σε τορ. Με τη συνδορμή σε streaming παίρνουν και κάτι, ψίχουλα αλλά παίρνουν, οι δημιουργοί της μουσικής.Εγω παιδια γνωριζω ποια μουσικα κομματια μου αρεσουνε και τα εχω κατεβασει ολα σε flac καλης ποιοτητας...και αν βρω καποιο καινουριο να μου αρεσει το κατεβασω κι συτο σε flac...να ναι καλα τα τορ.