Φοβάσαι τα θρίλερ γιατρέ μου;Εγω φιλαράκι γουστάρω να βλέπω προβολέα με τα φώτα ανοικτά.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Φοβάσαι τα θρίλερ γιατρέ μου;Εγω φιλαράκι γουστάρω να βλέπω προβολέα με τα φώτα ανοικτά.
Μου την τοποθέτησε ο Γιάννης στο βιντεορυθμό . Τη πέρασε κ παλμογράφο είναι οκ και μου το έφερε σήμερα, θέλει στρώσιμο φυσικά αλλά τα πρώτα κομμάτια που άκουσα ακούγονται εξαιρετικά , ευχαριστώ πολυ για την ευχή- μεγειά και καλοάκουστη , το overhang το έχεις τσεκάρει ; . . .
. . . sory για το
Megaleeee!!Αρκετών ώστε να κόβω τον καθένα πόσα κιλά μ@λακας είναι.
καλοακουστη κι απο μενα!!!!Μου την τοποθέτησε ο Γιάννης στο βιντεορυθμό . Τη πέρασε κ παλμογράφο είναι οκ και μου το έφερε σήμερα, θέλει στρώσιμο φυσικά αλλά τα πρώτα κομμάτια που άκουσα ακούγονται εξαιρετικά , ευχαριστώ πολυ για την ευχή
- το θυμάσαι αυτό το κιτ που πρώτα φαλτσοέκοβες το δισκάκι στην περιφέρειά του και μετά το έβαφες με τον σχετικό μαρκαδόρο ώστε να βοηθάς την ακτίνα ανάγνωσης για καλύτερη ιχνηλάτηση ; . . . και δεν ήταν και φτηνόΥπάρχουν και μαντζούνια για τα ψηφιακά, μην ανησυχείς! Για ρώτα τον @costas EAR για κάτι μαρκαδόρους, ξέρει αυτός!
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη !!καλοακουστη κι απο μενα!!!!
Χαχαχαχαχα, μεγάλος μπορεί να μην είμαι, αλλά έχω βαρεθεί την absence της λογικής.Megaleeee!!
Απο όσους εχουν γράψει εδω δεν υπαρχει κανεις που το κανει αυτο η να το χει παραδεχτει τουκαχιστονΛόγου χάριν, ο κάθε ένας που θα νομίζει ότι του φταίει το καλώδιο για τα μπάσα που δεν είναι σφιχτά ή για τα πρίμα που δεν είναι μεταξένια, θα συνεχίζει να αλλάζει καλώδια σα τα πουκάμισα
Κατα τα δικα σου/μας μετρα κ σταθμαμιλάμε για απόλυτο παραλογισμό.
Το χεις πει χιλιάδες φορες τελος οποιος θέλει σ ακουει και σε συμβουλεύεται περαιτέρωΕγώ θα πω ότι ασχολούνται με μ@λακιες ενώ θα έπρεπε να φτιάξουν το RT 60 και μετά να κάνουν και μια ισοσταθμιση με τα προβλεπόμενα ταργκετ κερβ αναλόγως στάθμης ακρόασης και δυνατοτήτων του ηχοσυστήματος-χώρου, και φυσικά βάσει και των προσωπικών προτιμήσεων.
Προσωπικά τετοιες πληροφοριες θελω πολυ να ακουω απο σένα που θα με πάνε βημα παρακάτωΕπίσης θα πω ότι το κάθε καλώδιο οφείλει να τηρεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, πχ το καλώδιο του πικάπ πρέπει να έχει πολύ χαμηλή χωρητικότητα, δηλαδή ένα αρίστων προδιαγραφών AES EBU καλώδιο είναι ιδανικό για αυτή τη χρήση
Οχι ρε συ τον ear τον εχουμε ανάγκη στο σαιτ αυτο
κανεις δεν ειπε το αντιθετο..το να βριζει δεν κολαει πουθενα...Οχι ρε συ τον ear τον εχουμε ανάγκη στο σαιτ αυτο
Και απανταει και βοηθαει
ούτε σποτιφάι ούτε σπετζοφάι
Πολύ καλή συσκευή με επίσης πολύ καλά specifications.
Το γιατί δεν ανακοινώνεται το εύρος, είναι κάτι που μόνο να φανταστώ μπορώ γιατί συμβαίνει. Ας μας διαφωτίσει όμως ο Κόγιας. (Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν ανακοινώνεται γιατί είναι από 20 Hz έως 20 KHz συν πλην 0.0 dB). Δηλαδή διάγραμμα καρδιογραφήματος νεκρού!
Έχεις κάποια βάσιμη υποψία ότι η μέτρηση με το "εργαστηριακό τροφοδοτικό" και το "πακάκι" θα είναι διαφορετικές; Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι η φτηνή τροφοδοσία από το πακάκι θα χαλάει το λόγο σήματος προς θόρυβο;
Πάλι θα πρέπει να ανατρέξουμε στα γραπτά του ΚώσταEAR για να δούμε γιατί ένα setup με βινύλιο ως πηγή αρέσει σε κάποιους στους χώρους ακρόασής τους. Είναι γραμμένα, δε θα ήθελα να τα επαναλάβω εγώ, ας το κάνει ο ίδιος.
[DOUBLEPOST=1497634567][/DOUBLEPOST]Α και αυτό που ξέχασα να γράψω.
Αφού έχεις ένα τόσο καλό DAC, τί είναι αυτό που δε σε ικανοποιεί και ψάχνεσαι; Γιατί απλώς δεν το απολαμβάνεις στο σύστημά σου; Γιατί κόπτεσαι για τα -114 dB Signal-to-noise ratio, αν είναι τόσα με το πακάκι ή με το τροφοδοτικό; Έτσι κι αλλιώς για να λέμε την αλήθεια, και 80 να ήταν, το ίδιο θα άκουγες.
Το θέμα ειναι να αγαπάς τον κινηματογράφο και να το ευχαριστιέσαι.Πες μου όμως, γιατί σου αρέσει έτσι, με αναμμένα φώτα; Τι βελτιώνεται;
Συμφωνώ απολύτως με το σκεπτικό του xfader.Κατα τα δικα σου/μας μετρα κ σταθμα
Αυτο που γραψε ο xfader για την γυναικα του και τα ψωνια ισχυει
Οτι δηλαδη δεν αλλαζει καλωδια επειδη πιστευει πως θα αλλαξει ο ηχος αλλα γιατι τρελαινεται για την ολη διαδικασια
Και με αυτό συμφωνώ. ( Ότι τρολάρει με επιτυχία)Το τρολαρισμα του absenti