- Reaction score
- 233
roon για τους κατέχοντες. Και παίζει και μέτριαTo Roon ναι
500€ και έγινες
roon για τους κατέχοντες. Και παίζει και μέτριαTo Roon ναι
500€ και έγινες
Όλοι μας σε κάποια φάση, επιθυμούμε να ανακαλύψουμε τον τροχό, εφόσον βεβαίως το ψάχνουμε το θέμα.Δεν το γνώριζα.
Ευχαριστώ.
Θεωρητικά πολύ σωστο, αλλά τώρα πιστεύεις πραγματικάΔηλαδή, το πιο "διάφανο" σύστημα αναπαραγωγής, που δε προσθέτει καθόλου νέες "χροιές", θα είναι αυτό που θα βγάλει τις πραγματικές χροιές της Gibson, όπως ακριβώς αυτές έχουν αποτυπωθεί στην ηχογράφηση.
Αυτό είναι δικός σου "αγώνας" να το ανακαλύψεις.Θεωρητικά πολύ σωστο, αλλά τώρα πιστεύεις πραγματικά
οτι αυτο το ιδανικά διάφανο σύστημα αποτελείται
από ψηφιακά των τριακοσίων ευρώ, ψηφιακούς ενισχυτές και ενεργά ηχεια... ??
Το Roon παίζει μέτρια;Σε σχέση με ποιό;Εγώ πάλι το προτιμώ ως το καλύτερο.Παίζω με Roon,audirvana,jriver22,amarra4.roon για τους κατέχοντες. Και παίζει και μέτρια
Eγώ και όσους ξέρω προτιμούν audirvana, amarra, pure music σε σχέση me to Roon. Αν και τώρα υπάρχει η δυνατότητν α παίζει με άλλο player και πειραματίζονται με HQplayer.Το Roon παίζει μέτρια;Σε σχέση με ποιό;Εγώ πάλι το προτιμώ ως το καλύτερο.Παίζω με Roon,audirvana,jriver22,amarra4.
Οπότε κι εδώ τίθεται θέμα περί ορέξεως....Eγώ και όσους ξέρω προτιμούν audirvana, amarra, pure music σε σχέση me to Roon. Αν και τώρα υπάρχει η δυνατότητν α παίζει με άλλο player και πειραματίζονται με HQplayer.
Εγώ προτιμώ MUSIChi Suite.
Μήπως γιατί αυτές οι συζητήσεις-διαμαχες, με τον τρόπο που γίνονται,Πάει, έκανε κοιλιά το νήμα. Πήγαν και οι 'αλλοι΄ των ενεργών να πλακωθούν παραδίπλα, έκατσε και εκείνο το νήμα....ας ελπίσουμε από αύριο να ανάψουν πάλι τα αίματα...
Αναλογικό, αλλά πιουρίστικο...
Παίζουν φλακ;Κοροιδεύετε αλλά όταν θα κλείσει ο Τσίπρας τη ΔΕΗ τέτοια θα ψάχνετε View attachment 76588
που θα τα βρεις χωρίς ρεύμα? χαχαχαχαχΠαίζουν φλακ;