Πω ρε φιλε, ποταμος! Τι ποταμός, καταρράκτης Νιαγάρας!!!Αν και είχα δηλώσει στον εαυτό μου ότι δεν θα την έβλεπα...τελικά μου κινήσατε την περιέργεια και δεν άντεξα..
ΛΟΙΠΟΝ!!
Οι συγκεκριμένοι σούπερ ήρωες αντιπροσωπεύουν για την γενιά μου την βίαιη μετάβαση ίσως και βιασμό της παιδικότητας των Transformers-Anime αντίστοιχου περιεχομένου... στο teenagerιλίκι και Honda T50 με sebring
Ήμαρτον!!
και αναφέρομαι στον σκηνοθέτη και όχι στο story των rangers..
Από το 2007 έως σήμερα έχουμε μια ολόκληρη 10ετία εξελιγμένου βομβαρδισμού με το απεμπλουτισμένο φαινόμενο Transformers σε απίστευτες σκηνές δράσης μυστηρίου,αληθοφάνειας και χαλασμού!!! και εσύ μου παρουσιάζεις ΑΥΤΟ?!?!?
τότε
ή είσαι ένας κ@λόγερος 90 ετών στο μυαλό που σε βγαλαν το 2016 από τον τάφο που είχες κλειστεί τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον ή δεν έχεις ιδέα το τι θα πουν οι χρωματιστές αυτές στολές που βιντεοσκοπούσες για την γενιά των 30ριδων ++
ή απλά είσαι ένας γέρος σκέτος!
ωραία η φάση των στολών...με τα συμπαντικά λαμπάκια στο στήθος δεν λέω..αλλά το υπόλοιπο πακέτο που πήγε?
τα Zord ήταν σαν μουλιασμένα λούτρινα ξεχασμένα σε ξηλωμένη μπανιέρα στο Τέξας από την εποχή του Γιώργου Washington και απόρησα πως δεν έκατσαν να τα χαιδεψει η χρυσή ανθρωποειδής χλαπάτσα με τα μαραμένα πτερύγια που μου έβαλες για εχθρό
δεν μπορούσες να διακρίνεις το κεφάλι από τον κ@λο...λεπτομέρεια μηδέν...από δυνάμεις και δυνατότητες μάχης δε...άστο....
Καλύτερα να έβαζες αυτά...
και πιο άγρια ήταν! και πιο φυσική κίνηση είχαν..
Το άλλο το κορυφαίο...(προσπερνάω τα ματώματα και τους μώλωπες στα σώματα και τις φάτσες από τα πρώτα άλματα μέχρι την πρώτη μάχη με την μάγισσα...από εκεί ακόμα μπορούσες να φανταστείς πόσο για τον..poutsorry... noobάδες είναι και πόσο ξύλο θα φάνε στη συνέχεια..) αλλά να βάλεις τους rangers μεταμορφωμένους να περπατάνε?!?! Είσαι σοβαρός?!?! Που το είδες αυτό?!
ακόμα και στην κουκλοταινία του 90 είχαν εφαρμόσει τον χρωματικό διακτινισμό για να πάνε όπου κ@υλ@νε ο Zordon και εσύ μου τους βγάζεις σαν τους 300 στις χοτγκέιτς για να παλέψουν με τις πέτρες?!?
Ένας κερατάς δεν σου έβαλε έστω την προηγούμενη ταινία να μπεις στο κλίμα?! τόσο εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου πιά?! Κακός! Μην το ξανακάνεις! Βασικά επειδή το μυρίζομαι για συνέχεια το έργο...don't !!!
άσε κάποιον άλλο να το κάνει και εσύ πάνε να με το ΚΑΠΗ Χολαργού στα ιαματικά της Αιδιψού
Τελειώνοντας να υπογραμμίσω το εξής...
όλη η κ@υλα στις ταινίες με robot είναι η στιγμή της μεταμόρφωσης...οκ?
ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΗ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ?
Εκτός και αν είμαι ο μόνος που δεν μπόρεσε να διακρίνει μέσα σε εκείνο το ντουμάνι ,γιατί είχες ξεχάσει μπροστά από την κάμερα έναν αναμμένο πυρσό αν το πρόσεξες, την μεταμόρφωση
Δεν εξηγείτε αλλιώς...είχες απλήρωτο ολόκληρο το τμήμα των CGI ρε αθεόφοβε?Πες μου..τα έφαγες στις p@ut@nes?
το Megazord ήταν γιωτάδικο...το πλήρωμα των rangers ήταν σκορπισμένο σε μονόκλινα στο εξωτερικό του Megazord για να κλάνει ο καθένας μόνος του χωρίς να τον παίρνει χαμπάρι ο άλλος ή για να νιώθουν περισσότερη παθητική ασφάλεια?
Που το είδες πάλι αυτό?σε ποιο robot που σέβεται το πλήρωμά του?Ακόμα και ο Bumblebee που κατα καιρούς σουτάρει τον οδηγό εκτός οχήματος μέχρι να καθαρίσει 5-6 κακούς και τον ξαναβάζει μέσα στο τσακ φαντάζει πιο ασφαλές από αυτό που μας έδωσες να δούμε!
Σε γενικές γραμμές ήταν λες και το βάρεσαν ενέσεις κολλαγόνου και το τύλιξαν με ότι carbon fiber περίσσεψε από το πρώτο fast & furius...χρωματική και κατασκευαστική συνοχή με τα κομμάτια των zord μηδέν...ας έβαζες κάποιον να φορέσει μια πιτζάμα με κολλημένα πλαστικά όπως τότε παρά αυτό εδώ..αλλά ξέχασα δεν έχεις ιδέα του τι δείχνανε τότε
καλά το γελοίο της υπόθεσης με το slow motion στις κινήσεις για να δίνεις ένταση στο μέγεθος του Megazord και της άλλης της χλαπάτσας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...
δες ρε π@π@ρα πως γίνεται μια ρομποτική μάχη... και άσε με την βαρύτητα να ασχοληθεί η NASA
κατά τα άλλα τα πρώτα 5 λεπτά...μια χαρά ταινία...3/10
Σε φαντάζομαι πολιτικό στα τηλεοπτικά παράθυρα........