lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Αντε να ηρεμησουμε λιγο
Δεν υπάρχειΚαλημέρα παιδιά. Δε θα το πιστέψετε.. οι προσευχές (που δεν έκανα), εισακούσθησαν!!!!!! Το πρωί που άνοιξα το Zidoo μου έβγαλε ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Αμέσως έκανα το upgrade, έγινε η εγκατάσταση/επανεκκίνηση και γεμάτος αδημονία άνοιξα το Tidal.....ω του θαύματος!!!!!!!!!! έπαιζε κανονικά!!! Όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Επιτέλους, ο κάρφος έφυγε, τώρα μπορώ να ησυχάσω, δύο μήνες μου έφαγε ψάχνοντας.
Ρε μπας και οι κινέζοι διαβάζουν AV site και οι κ.κ. της Δχσεως μας το κρύβουν?
Για του λόγου το αληθές ορίστε και φωτό από την αναβάθμιση..
..καιρος ηταν ρε Λακη. Δεν το αντεχα, την ειχα ψωνισει με αυτη τη δυσλειτουργια. Το γκαζωμα στους κινεζους επιασε τοπο. Μονο που μαζι μ' αυτους γκαζωσα και τους Tidalαδες χωρις να φταινε!Αντε να ηρεμησουμε λιγο
..οντως Dimifoot, δεν υπαρχει!! Απιστευτο, και ομως περα για περα αληθινο..Δεν υπάρχει
..δε γινοταν ρε φιλε, ηθελα να εχει καλουδια για το πολυκαναλο που ...θα..φτιαξω.Ποιος παναγαθος.. ο Μπαμπας της οικογενεις φροντισε:
και σου ελεγα, παρε ενα nuc, μα που να ακουσεις! Σεβασμος βρε στους παλιους, ιεραρχια δεν εχουμε;
Έστειλες τόσα μέηλ, αφού...οι προσευχές (που δεν έκανα), εισακούσθησαν!!!!!!
Προσευχηθήκαμε εμείς βρε...!Συμπάσχουμε...
Το 2010 αυτό, από Φόρθνετ , Τώρα δεν ξέρω...21.7;;;;;;; και διαμαρτυρεσαι;;;;
Πάντρεψα αδερφό εκεί...Απο τη Λαρισα εισαι πατριωτ'?
παρε ενα nuc
Καλημερα Κωστα. Εαν εννοεις τη μεταδοση πολυκαναλου ψηφιακου σηματος, θα ηθελα να σου πω οτι αμεσως μετα το περας της χθεσινης αναβαθμησης του Χ-10, μου εβγαλε ειδοποιηση στην οθονη της tv οτι το Home Theater εγκατασταθηκε με επιτυχια. Μηπως ειναι θεμα αναβαθμισης και στο δικο σου; Δυστυχως δεν εχω πολυκαναλο για να το δοκιμασω...multiple PCM over HDMI που ήθελα..)
Όχι φίλε μου!Γεια χαρά! Σαν πρώτη μέρα δοκιμής του tidal hi-if θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ την άποψη μου.
Καταρχήν να πω πως δεν έχω και το πρώτο αυτί. Πριν μισό χρόνο αγόρασα το πρώτο μου σχετικά καλό σύστημα, έναν Yamaha r-n402d και ένα ζεύγος Dali sensor 1.
Μέχρι χθες ήμουν δυσαρεστημένος με τον ήχο που έπαιρνα και έψαχνα για καλυτερα ηχεία... Σήμερα όμως, μετά από μια ημέρα δοκιμής του tidal όλα άλλαξαν. Ξαφνικά νομίζω πως ακούω πολύ καλύτερα... Όλα πια έφτιαξαν και είμαι εντυπωσιασμένος από την αλλαγή.
Μήπως είναι η ιδέα μου ή όντως είναι τόσο καλύτερο το tidal από το Spotify premium?
Υπερβολη μεγιστη. Μαλλον...πιθανως...γιατι τα ακουω μεσω ντακ οποτε "ισοπεδωνονται"!Όχι φίλε μου!
Μία χαρά είναι το αυτί σου!
Το tidal είναι τόσο καλύτερο που κάνει την ακρόαση από το Spotify pr. Σχεδόν απαγορευτική!
Και το premium το ίδιο είναι.......Και εγω που είμαι TIDAL οικογένεια μέσω Λάκη , και παίζω με windows tablet Lenovo yoga και μέσω hdmi δίνω στον avp a1hd για την αποκωδικοποίηση το TIDAL μου ακούγεται εξαιρετικό. Λίγο που δοκίμασα το spotify μου έσπασε τα νεύρα . Οχι μόνο οι διαφημίσεις , αλλά ό ήχος του ρε παιδί μου είναι κάπως , πως να το πω , κούφιος. Δεν μου άρεσε σε τίποτα. Το TIDAL για κάποιο λόγο παίζει σαφώς καλύτερα.
Υπόψην ο avp-a1 δεν υποστηρίζει MQA.
Ίσως να ακούγεται υπερβολή αλλά πίστεψε με δεν είναι!Υπερβολη μεγιστη. Μαλλον...πιθανως...γιατι τα ακουω μεσω ντακ οποτε "ισοπεδωνονται"!
Τοτε κατι συμβαινει!Ίσως να ακούγεται υπερβολή αλλά πίστεψε με δεν είναι!