sterkon
Τελεοράσεις!
- Reaction score
- 1.616
Θα σου πουν αυτοι που τον αγόρασαν... Εγώ, απλά τον έχω στα υπόψιν μου... 
Παίρνεις και κάτι τέτοιο πχ, και είσαι έτοιμος για το WRC... 

Ναι τα είδα και αυτά καλή η ιδέα σουΘα σου πουν αυτοι που τον αγόρασαν... Εγώ, απλά τον έχω στα υπόψιν μου...Παίρνεις και κάτι τέτοιο πχ, και είσαι έτοιμος για το WRC...
![]()
Είσαι πολύ ψαγμένος για κάνε μου κανένα πακετάκι σε τιμές όταν ευκαιρίσεις εγώ βλέπω αυτά τα δύοΝαι τα είδα και αυτά καλή η ιδέα σου
Αυτός ο ενισχυτής vincent sv-234 που βγάζει αν δεν κάνω λάθος 2χ200 RMS/8 ohm και 2χ289 RMS / 4 οhm. Αυτός είναι οριακός θα έχει πρόβλημα όταν τον τσιτώσω στο full.Ενας καλός κανόνας ειναι να κοιτάς ενισχυτές με ισχύ κοντά στο μέγιστο που προτείνει ο κατασκευαστής των ηχείων, αλλά και παραπανω.
Έχω και μια απορία γιατί τα επαγγελματικά μηχανήματα π.χ Crown είναι σχετικά φθηνά?
Υπάρχει και μια άλλη άποψη... ότι οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες (προσοχή αυτοί δεν έχουν καμιά σχέση με στούντιο κλπ) στήνουν συστήματα για τα πανηγύρια / πάρτι / γενικές εκδηλώσεις κλπ. και οι απαιτήσεις τους είναι συγκεκριμένες, τους ακριβότερους τύπου crown (δηλαδή για μεγαλύτερες εκδηλώσεις κλπ.) τους ενδιαφέρει η ισχύ και τους περνάνε από κάτι κονσόλες που πέφτει σύννεφο το εκουαλιζέισον... Υπάρχουν και άλλοι "ψηφιακοί" με χωρίς "σχόλια" από εμένα...Μαλλον επειδη τσι επαγγελματιες δε τσι νοιαζει πως φαινονται, τα βαζουν εκει σε μια γωνια, σε μια ντουλαπα και παιζουν.Αυτους τσι νοιαζει μονο πως ακουγονται .
Μπορείς να το βρείς είτε στην Sound GalleryΌντως αυτό είναι εργαλείο δυνατό που το βρίσκω?
πρώτα καινούργιο και μετά μεταχειρισμένο,ολοκληρωμένος είναι?
Bρε παιδιά εγώ θέλω ένα ολοκληρωμένο ενισχυτή για τα συγκεκριμένα ηχεία να γεμίζουν ένα χώρο 60τμ.χωρίς πολλά μπα πα που πα και λέω να αποφύγω τη σειρά D ψηφιακούς που ακούγονται πολλά γι αυτούς και τα επαγγελματικά .Υπάρχει και μια άλλη άποψη... ότι οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες (προσοχή αυτοί δεν έχουν καμιά σχέση με στούντιο κλπ) στήνουν συστήματα για τα πανηγύρια / πάρτι / γενικές εκδηλώσεις κλπ. και οι απαιτήσεις τους είναι συγκεκριμένες, τους ακριβότερους τύπου crown (δηλαδή για μεγαλύτερες εκδηλώσεις κλπ.) τους ενδιαφέρει η ισχύ και τους περνάνε από κάτι κονσόλες που πέφτει σύννεφο το εκουαλιζέισον... Υπάρχουν και άλλοι "ψηφιακοί" με χωρίς "σχόλια" από εμένα...
Πολύ σωστά. τα περιοδικά είχαν κάποια test παλιά και βοηθούσαν πολύ,τώρα που να βρω σε ψηφιακή μορφήΘα έπρεπε να έχουμε έτοιμα να παραπέμπουμε στα στικι θρεντς, ώστε να μπορούν τα νέα μέλη να ενημερώνονται για τις βασικές γνωσεις, ώστε να μην πελαγοδρομούν.
Αγαπητέ Σταμάτη, Παρτο αλλιώς.
Δεν εννοώ αυτο. Ψυχραιμία. Σκέφτεσαι λαθος.Πολύ σωστά. τα περιοδικά είχαν κάποια test παλιά και βοηθούσαν πολύ,τώρα που να βρω σε ψηφιακή μορφή
αυτά τα τεύχη να πάρω δυο πληροφορίες
Δεν εννοώ αυτο. Ψυχραιμία. Σκέφτεσαι λαθος.
Ο @oldy κάπου εχει μαζεμένα τα βασικά που πρέπει να ξέρεις. Σε "δίστιχα". Αν θελει ας τα υπενθυμίσει...
Αυτη τη στιγμή είσαι έτοιμος να πετάξεις 4000€ στον κουβά
Εγώ ευχαρίστως να βοηθήσω, αλλά αυτά που έχω να πω, ούτε θα σου αρέσουν, ούτε θα τα ακολουθήσεις.Εσύ φίλε θα βοηθήσεις αργότερα και προσαρμοστείς πρώτα,θα βοηθήσεις να ταιριάσουμε Ολοκληρωμένο Ενισχυτή
χωρίς προενισχυτές και τελικούς στα Dali Opticon 8
...για βάλε και ένα λινκ με ενεργά και με όλα αυτά τα χαρακτηριστικα........και με τα ίδια λεφτά παίρνεις 2 ενεργά ηχεία με ενσωματωμένα DSP για ψηφιακό cross και διόρθωση χώρου....
Πέραν του ότι τα συγκερκιμένα είναι μικρά για το χώρο (και υποκειμενικά άσχημα για σαλόνι) θα ήθελα να σταθώ λίγο στο στήσιμο του dimfoot και τη χρήση dsp. Ο άνθρωπος έχει δουλέψει πολύ το χώρο του και έχει κάνει επαναστάσεις για να μετράει τόσο καλά και χωρίς το dirac. Το dirac είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μη νομίζουμε γενικά ότι με ένα dsp μπορούμε απαραμόρφωτα και μόνο με μια μικρή συμπίεση να ακούσουμε σωστά. Όσο για το θέμα των ενεργών, όπως και να το κάνουμε, το μάτι είναι μάτι. Και τα dali είναι όμορφα ηχεία. Στα 4000 σύνολο dac + ενεργά για να καλύψουν 45-60 τ.μ. και να είναι και αποδεκτά αισθητικά (μη ξεχνάμε ότι έχουμε και διπλάσιο καλωδιομάνι προς τα ενεργά) δεν είναι εύκολο.
Ωραια πραματα !Υπάρχουν και άλλοι "ψηφιακοί" με χωρίς "σχόλια" από εμένα...
για πισί καλά είναι...
Στην απαντηση του VassilisM στον φιλο Petros_Dalipis θα ηθελα ως καινουριος σχετικα στο φορουμγια πισί καλά είναι...
Δεν υπονοώ πως τα Dali ειναι για πέταμα.Καλά, αυτό για τον κουβά έχει μια μεγάλη δόση υπερβολής
γιατρε ? σιγουρα ? γιατι τη τελευταια φορα που το 'καμα επαγωσε η κουβενταΒαλε ρε @oldy τις οδηγίες...