- Reaction score
- 158
Γεια χαρα !!Έχω συνδέσει σε ένα avr τα μπροστά ηχεια 8 ωμ και θέλω να βάλω για τα surround 6 ωμ,αυτός ο ενισχυτής δεν έχει επιλογή να διαλεξω ανάμεσα σε 6 και 8 ωμ,υπάρχει πρόβλημα να τα χρησημοποιησω ?
όταν λες δεν έχει επιλογή τι εννοείς?μέσα από το menu?Γεια χαρα !!Έχω συνδέσει σε ένα avr τα μπροστά ηχεια 8 ωμ και θέλω να βάλω για τα surround 6 ωμ,αυτός ο ενισχυτής δεν έχει επιλογή να διαλεξω ανάμεσα σε 6 και 8 ωμ,υπάρχει πρόβλημα να τα χρησημοποιησω ?
μενού η κάποιο swich όπως έχουν κάποιοόταν λες δεν έχει επιλογή τι εννοείς?μέσα από το menu?
αν αυτό εννοείς...μην ανησυχείς...η ένδειξη στην επιλογή menu είναι για ''ψυχολογικούς'' λόγους και όχι για να ανεβάζει ή κατεβάζει τα Ohm του ενισχυτή
Βάλε τα κανονικά...μη φοβάσαι![]()
Οκτώρα αν σε ένα 4 ωμ xover συνδέσω ένα 8 ωμ και ένα τουιτερ 8 ωμ τι παίζει εκεί? Μήπως πρέπει να αλλάξω το xover ?όταν λες δεν έχει επιλογή τι εννοείς?μέσα από το menu?
αν αυτό εννοείς...μην ανησυχείς...η ένδειξη στην επιλογή menu είναι για ''ψυχολογικούς'' λόγους και όχι για να ανεβάζει ή κατεβάζει τα Ohm του ενισχυτή
Βάλε τα κανονικά...μη φοβάσαι![]()
δεν σε κατάλαβα πατριώτη...γράψε πιο αναλυτικάμενού η κάποιο swich όπως έχουν κάποιο
Οκτώρα αν σε ένα 4 ωμ xover συνδέσω ένα 8 ωμ και ένα τουιτερ 8 ωμ τι παίζει εκεί? Μήπως πρέπει να αλλάξω το xover ?
Σε ένα ηχείο 2 δρόμων που έχει ένα γουφερ 8 ωμ και ένα τουιτερ 8 ωμ αν το συνδέσεις με ένα κροσοβερ 4 ωμ αντι για 8ωμ που θα επρεπε τότε τι θα επιδραση θα έχει στο avr?δεν σε κατάλαβα πατριώτη...γράψε πιο αναλυτικά![]()
ο ενισχυτής δεν θα πάθει τίποτα...οι μονάδες σου θα σαλτάρουν στα σημεία κρος στον γάμο τουΣε ένα ηχείο 2 δρόμων που έχει ένα γουφερ 8 ωμ και ένα τουιτερ 8 ωμ αν το συνδέσεις με ένα κροσοβερ 4 ωμ αντι για 8ωμ που θα επρεπε τότε τι θα επιδραση θα έχει στο avr?