6 και 8 ωμ μεικτά ηχεια σε ένα avr?

Reaction score
158
Γεια χαρα !!Έχω συνδέσει σε ένα avr τα μπροστά ηχεια 8 ωμ και θέλω να βάλω για τα surround 6 ωμ,αυτός ο ενισχυτής δεν έχει επιλογή να διαλεξω ανάμεσα σε 6 και 8 ωμ,υπάρχει πρόβλημα να τα χρησημοποιησω ?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.315
Γεια χαρα !!Έχω συνδέσει σε ένα avr τα μπροστά ηχεια 8 ωμ και θέλω να βάλω για τα surround 6 ωμ,αυτός ο ενισχυτής δεν έχει επιλογή να διαλεξω ανάμεσα σε 6 και 8 ωμ,υπάρχει πρόβλημα να τα χρησημοποιησω ?
όταν λες δεν έχει επιλογή τι εννοείς?μέσα από το menu?
αν αυτό εννοείς...μην ανησυχείς...η ένδειξη στην επιλογή menu είναι για ''ψυχολογικούς'' λόγους και όχι για να ανεβάζει ή κατεβάζει τα Ohm του ενισχυτή

Βάλε τα κανονικά...μη φοβάσαι;)

Reaction score
158
αν αυτό εννοείς...μην ανησυχείς...η ένδειξη στην επιλογή menu είναι για ''ψυχολογικούς'' λόγους και όχι για να ανεβάζει ή κατεβάζει τα Ohm του ενισχυτή

μενού η κάποιο swich όπως έχουν κάποιο

Οκτώρα αν σε ένα 4 ωμ xover συνδέσω ένα 8 ωμ και ένα τουιτερ 8 ωμ τι παίζει εκεί? Μήπως πρέπει να αλλάξω το xover ?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.315
μενού η κάποιο swich όπως έχουν κάποιο

Οκτώρα αν σε ένα 4 ωμ xover συνδέσω ένα 8 ωμ και ένα τουιτερ 8 ωμ τι παίζει εκεί? Μήπως πρέπει να αλλάξω το xover ?
δεν σε κατάλαβα πατριώτη...γράψε πιο αναλυτικά:)

Reaction score
158
δεν σε κατάλαβα πατριώτη...γράψε πιο αναλυτικά:)
Σε ένα ηχείο 2 δρόμων που έχει ένα γουφερ 8 ωμ και ένα τουιτερ 8 ωμ αν το συνδέσεις με ένα κροσοβερ 4 ωμ αντι για 8ωμ που θα επρεπε τότε τι θα επιδραση θα έχει στο avr?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.315
Σε ένα ηχείο 2 δρόμων που έχει ένα γουφερ 8 ωμ και ένα τουιτερ 8 ωμ αν το συνδέσεις με ένα κροσοβερ 4 ωμ αντι για 8ωμ που θα επρεπε τότε τι θα επιδραση θα έχει στο avr?
ο ενισχυτής δεν θα πάθει τίποτα...οι μονάδες σου θα σαλτάρουν στα σημεία κρος στον γάμο του
:D
επειδή γράφεις με μπαλώματα...γράψε αναλυτικά...τι ακριβώς ηχεία είναι αυτά...και γιατί να θέλεις να τα δαχτυλώσεις με άλλο κρος(αν κατάλαβα καλά):idk:

Reaction score
29.546
Παιδιά τα ωμ δεν αφορούν το κροσσοβερ. Αφορούν την εμπέδηση ή αντίσταση των μεγαφώνων.
Τα κρόςς έχουν μία μικρή αντίσταση που προστίθεται σε αυτήν των μεγαφώνων. Δεν υπάρχει χαρακτηριστικό ωμ στα κρόςς.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis