Τι είδαμε, τι θα δούμε

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.916
Atomic Blonde (2017)

MV5BMjM5_.jpg

Δεν την είχα προλάβει όταν ήρθε και την είδα σε θερινό (....). Δεν περίμενα ότι μία σχετικά φτηνή παραγωγή για την κατηγορία θα μου άρεσε τόσο. Η Charlize Theron άκρως εντυπωσιακή σε ένα ρόλο που της ταίριαζε απόλυτα. Κάθε σκηνοθετική πρωτοτυπία είναι πετυχημένη, με σκηνές δράσης γυρισμένες με τον καλύτερο τρόπο. Η μουσική της εποχής που διαδραματίζεται η ταινία (1989, πτώση του Τείχους του Βερολίνου) μας επαναφέρει στη μνήμη μελωδίες ξεχασμένες.

7,5/10

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.677
Kidnap, είχα δει preview στο σινεμά και θεώρησα πως θα βλέπεται. Έκανα λάθος, πετάχτηκε στα 15 λεπτά. :confused:
Βάλαμε μετά το Aferim! που ήταν πολύ καλό. :)
εγώ το είδα (Kidnap) μόλις πριν λίγο...μια νορμάλ ταινία του είδους...στο τέλος είχε καλύτερη τύχη αλλά της έλειπε σασπένς...ίσως και μια ανατροπή...
για να σε ετοιμάσει για νάνι...μια χαρά ήταν
συγκριτικά με το Wonder Woman που είδα χθες και που απορώ τι σας άρεσε?:o με εξαίρεση τα γ@μ@μπασάτα εφέ..(ειδικά το πρώτο..με τα χέρια χιαστί...ήρθε από το πουθενά...μου σηκώθηκε επί τόπου:newrussian:) αλλά θα βγάλω το φτυάρι μου αύριο για την ταινία:D
[DOUBLEPOST=1505168526][/DOUBLEPOST]
Βασιλιάς Αρθούρος 1/10 Ειδα 30 δευτερολεπτα. Ενα τεραστιο ελεφαντα που εχει τοσο σχεση με τον Αρθουρο, οσο η ...... με την βουρτσα :)
μα τα πρώτα 30 είναι τα γ@μάτα...:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1505168636][/DOUBLEPOST]
- μιά κ@υλι@΄ρα επαναλ. . . . και go 10/10 . . . ακολουθεί δείγμα . . .

Platoon - Underworld Smoke Scene [Full]

αυτό το με το όπλο ...το έκανε ένας κρητικός στο στρατό...περιττό να αναφέρω ότι το όπλο δεν ήταν για επιθεώρηση:bigboss::whistling:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.297
SUDDENLY - 1954

- κλασική κοινωνικο - γκανγκστερική ταινία , καλογυρισμένη , με σωστές ερμηνείες , φωτογραφία και μπόλικο σασπένς ( άν και προβλέψιμη )

- πάνκακος ο sinatra , ρεσιτάλ μαγκιάς και αυτοπεποίθησης από τον σερίφη , σ΄ ένα γαϊτανάκι πρακτόρων της αντιτρομοκρατικής αλλά και του fbi

- ξαφνικά στην πόλη ''ξαφνικά'' θα περάσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ , οπότε και εμφανίζεται ο frankye με τους πιστολάδες του κθ΄ ότι έχει ''συμβόλαιο'' για τον πρόεδρο

- το έργο έχει απίθανη και πειστική ( ήμουν εκεί ) ατμόσφαιρα , δεν υπερβάλει σε βία , αλλά είναι αρκούντως προπαγανδιστική . . . κλασικό highlight του πάλαι ποτέ seven-x

Suddenly - Trailer

- καλή θέαση . . . 8+/10 . . .

Suddenly (1954) Ελληνικοί υπότιτλοι

Reaction score
1.253
Μόλις είδα την ταινία την οποία βρήκα μέτρια.....4/10.
Ο μόνος λόγος που της βάζω 4 (και όχι 1) είναι επειδή σε 2-3 σημεία είχε απότομη σκηνή και με τρόμαξε ομολογώ πχ στην αρχή που ο 17χρονος έβλεπε εφιάλτη με τον παππού του και επίσης είχε 2-3 πλάνα πολύ τρομακτικά πχ όταν βρήκε τον μικρό πεσμένο στο πάτωμα και πήγε με εκείνο τον αδύναμο φανό θυέλλης να δει αν άνοιξε η κόκκινη πόρτα και μας έδειξε το πλάνο με τον σκοτεινό στενόμακρο διάδρομο,Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Α...Έτσι φτιάχνονται τα σωστά θρίλερ,με στενόμακρους διαδρόμους που τρεμοπαίζουν τα φώτα...

Κατα τα άλλα:

• Υπόθεση βαρετή,όλα εξελίχτηκαν στο σπίτι...
  • Μουσική ανύπαρκτη,που για μένα πετυχημένη μουσική είναι το 50% σε θρίλερ (βλέπε Insidious 1)...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reaction score
16.104
IMG_2912.JPG

Rolf Lassgård - Ειναι η Τρίτη ταινια που βλέπω τον Σουηδό και χαίρομαι.Εχω και την επόμενη στη λίστα μου.
Ο ηθοποιός ειναι απίθανος στις ερμηνείες του! Στην ταινια " Μετά τον γάμο " παίζει έναν από τους πρωταγωνιστες....,διότι Ο πρώτος στην αφίσα ειναι ο Μικελσεν.

Efter brylluppet 2006 - After The wedding

7/10

IMG_2915.JPG

First Danish film to be nominated for Best Foreign Language Film at the Oscars in 16 years.

Reaction score
53
http://www.imdb.com/title/tt5221584/
Η καλύτερη ταινία του 2016 μετά το I daniel blake. Η Βραζιλία μετά το 1-7 στον ημιτελικό σηκώνει επιτέλους ξανά κεφάλι στους γκρίνγκος με μια ταινία άμεση, συγκινητική και προφανώς αριστουργηματική, ως εκ τούτου 9/10.

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Με την ευκαιρία της επανέκδοσής του στους κινηματογράφους που έρχεται να μου υπενθυμίσει ότι τα χρόνια περνούν τάχιστα καθώς το είχα δει πρώτη προβολή πίσω στο 1995 και έκτοτε δεκάδες φορές, το απόλυτο αριστούργημα του Jim Jarmusch με την αυτοκόλλητη μουσική του Neil Young να αποτελεί κυριολεκτικά τη μισή ταινία.

Ταινία για μια ζωή, ταινία σύντροφος για το απομονωμένο νησί, μεγαλώσαμε μαζί, εγώ γερνάω, αυτή όχι.

Ποτέ άλλοτε η κάθοδος στην Αχερουσία δεν υπήρξε τόσο ποιητική.

Reaction score
1.657
Baby Driver

Αρκεί να δείτε τα πρώτα λεπτά πριν τους τίτλους της καταδίωξης του κόκκινου impreza και υπό τους ήχους του Bellbottoms των Jon Spencer Blues Explosion για να καθηλωθείτε.
Και καπάκι μετά Harlem Shuffle και μετά χάνεις την μπάλα ακούγοντας και βλέποντας.. (με την καλή έννοια πάντα)
8/10

Reaction score
16.104
7 Anõs

7/10

IMG_2923.JPG

"Ποιος από τους τέσσερις μας θα πάει στη φυλακή για εφτά χρόνια ώστε να σωθεί η εταιρεία μας?"

Εβδομήντα επτά λεπτά για επτά χρόνια?

Το ατού της ταινίας,που θυμίζει τους 12 Angry men στην υλοποίηση,ειναι οι διάλογοι και η ανάπτυξη των χαρακτήρων : τρεις άντρες και μια γυναίκα.

Reaction score
1.559
lost-city-z.jpg

7/10
Προσωπικά μου άρεσε αρκετά αν και πιστεύω πως θα μπορούσαν να την έφτιαχναν με περισσότερη ουσία ιδίως στις σκηνές που συναντούν τις άλλες φυλές

Last edited:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Transformers: The Last Knight
Transformers-5-The-Last-Knight-Spoiler.jpg

το περιμενα πως και πως! για την ταινια 8,5+/10, για αυτο που εζησα με τα jbl 10'/10:o:o:D
WONDER WOMAN : Σαν ταινια 7/10 γι'αυτο που εζησα 8,5/10

Pirates of the Caribbean : Dead Men Tell No Tales : Σαν ταινια 6,5/10 γι'αυτο που εζησα 7,5/10

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.583
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants