- Reaction score
- 1.531
Για πείτε και ένα "καλο" πολυπριζο.
το θέμα είναι να ξέρεις τις αγοράζεις και γιατί.Τα έχουμε πει πολλάκις... το θέμα ξεκίνησε από τα μαντζούνια ρεύματος και άλλοι το πήγαν σε παραδείγματα για καλώδια ηχείων και τι έλεγε ένας γέρος την δεκαετία 80.... διαφορές υπάρχουν σε όλα τα καλώδια ενός συστήματος, το θέμα είναι να αγοράζεις πιστοποιημένα (λόγω αγωγού κλπ που χρησιμοποιούν) ισορροπημένα καλώδια και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά.
καταρχήν ένα ένα να τα πάρουμε..... που διάβασες / κατάλαβες από τα γραφόμενά μου ότι άκουσα η υποστήριξα τα μαντζούνια της Nordost?αν το πάρεις πχ επειδή το άκουσες στην επίδειξη της nordost... καλή αγορά, δεν λέω....γράφτο και στην υπογραφή σου να γουστάρουμε... που λέει και o "γέρος" όπως λες..
Επειδή είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν ξέρεις... για καλώδια ήχου κλπ. εάν θέλεις κανε μια έρευνα και τι έχει πει ο κολοσσός Hitachi η για Ohno Continuous Cast, υπάρχουν και επιστημονικά άρθρα... και μετά τα βάζουμε και στην υπογραφή μας.το θέμα είναι να ξέρεις τις αγοράζεις και γιατί.
Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή σοβαρολογείς, πάντως μακριά κι αλάργα...Για πείτε ρε καλωδιάκηδες, αυτό κανει δουλειά;
http://www.crystalaudio.gr/el/cryst...ormance-and-longer-life-for-your-devices.html
40€
Εχει λέει
Προστασία EM/RF 70dB κτλ (δείτε χαρακτηριστικά)
θυμάμαι βλασση μου και ξέρω πως μετά από αρκετά ακριβά καλώδια, μόνο Belden θα αγόραζα...
όλα τα ακριβότερα έχουν μικρότερη διαφορα στο αποτέλεσμα από ότι λίγες μοίρες αύξησης την σύγκλισης των ηχείων.
Αυτό έγραψα? ούτε θόρυβο μείωσα ούτε το μπελντεν είναι το καλύτερο καλώδιο. Ξαναδιάβασέ το.Δηλαδή μείωσες θόρυβο με το tow-in ή για εσένα το Belden είναι το καλύτερο δυνατό καλώδιο για μείωση θορύβου και να πάρεις τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια?
Διαφάνεια είναι να λείπει το γρέζι το μικροσκοπικό, τι δεν καταλαβαίνεις;[...] Για πες, τι είναι η διαφάνεια?
ΚΑΙ αυτό εννόησες. Βάζεις μπελντεν και τελείωσες με το κεφάλαιο καλώδια. Αλλά από να περιγράψω εγώ τι είναι διαφάνεια πες μας εσύ αν θες πως μείωσεις θόρυβο κρατώντας τα μπελντεν (που βεβαιώς δεν τα αδικώ). Εγώ τα άλλαξα (που είχα αρκετά μέτρα) με διάφορα άλλα και είδα βελτίωση. Εσύ πως το χειρίστηκες?Αυτό έγραψα? ούτε θόρυβο μείωσα ούτε το μπελντεν είναι το καλύτερο καλώδιο. Ξαναδιάβασέ το.
Για πες, τι είναι η διαφάνεια?
Αυτό έγραψα? ούτε θόρυβο μείωσα ούτε το μπελντεν είναι το καλύτερο καλώδιο. Ξαναδιάβασέ το.
Για πες, τι είναι η διαφάνεια?
Ελάτε ρε άσχιετοι ,που δεν ξέρετε τι είναι η διαφάνεια...Διαφάνεια είναι να λείπει το γρέζι το μικροσκοπικό, τι δεν καταλαβαίνεις;
Πήρα ενεργά!ΚΑΙ αυτό εννόησες. Βάζεις μπελντεν και τελείωσες με το κεφάλαιο καλώδια. Αλλά από να περιγράψω εγώ τι είναι διαφάνεια πες μας εσύ αν θες πως μείωσεις θόρυβο κρατώντας τα μπελντεν (που βεβαιώς δεν τα αδικώ). Εγώ τα άλλαξα (που είχα αρκετά μέτρα) με διάφορα άλλα και είδα βελτίωση. Εσύ πως το χειρίστηκες?
Στο μεγάλο; ποιο ειναι το μεγάλο; δεν ειναι τα beolab? Εχεις πιο μεγάλα ηχεία;Πήρα ενεργά!
Στο μεγάλο σύστημα έχω nordost καλώδια και synergestic research και VDH.
Άσε μας ρε γατάκι με τα ενεργά...Στο μεγάλο; ποιο ειναι το μεγάλο; δεν ειναι τα beolab? Εχεις πιο μεγάλα ηχεία;
Αν τα κεφ ειναι αυτα που νομίζω, το system 2 ειναι το μεγάλο, και το 1 το μικρό.Άσε μας ρε γατάκι με τα ενεργά...
System 1 : Dr Feickert Turntable, Naim Transport, Ypsilon Dac, Ypsilon Preamp, Ypsilon Amplifier, Kef aniversary speakers, nordost-synergistic research-VDH cables.
System 2 : Spotify->Audiocast ->Beolab 5
Ρε πάς καλά?Αν τα κεφ ειναι αυτα που νομίζω, το system 2 ειναι το μεγάλο, και το 1 το μικρό.
Ποια ειναι τα κεφ @vet ?
Δεν πα να ´χει και γραμμόφωνο του ντόκτορ Φρανκενστάιν.Ρε πάς καλά?
Το σύστεμ ουαν ,έχει και το πικάπ του ντόκτορ φλίχτενφούρτερ..