Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Για πείτε και ένα "καλο" πολυπριζο.
Αγαπητέ Panoramius εγω το εχω 8 χρόνια και ειμαι ευχαριστημένος ( υποκειμενικό ) ειναι ενα απλό καλό πολύμπριζο με σχετικά καλή τιμη.Τωρα οσο αναφορά τον ηχο παιζει και με τι το συνδιαζεις.Οτι και να αλλάξεις σε ολη την ηχητική αλυσίδα εισπράτεις πάντα κατι αλλο (διαφορετικό)στον ηχο.Αλλοτε καλυτερο και αλλοτε χειρότερο . Δυστυχώς η ευτυχώς οτι ειναι ακριβότερο δεν ειναι πάντα καλύτερο.Όχι ρε συ Ιάσων. Πολύ βαρύ στα χαμηλά και με ρολοφ στα ψηλά. Πολύ γλυκό. Το είχα. Το θέμα είναι να καθαρίζει χωρίς χαρακτήρα. Και να μην είναι πανάκριβο. Υποψιάζομαι ότι έτσι είναι τα nordost, τα outside και τα acoustic revive αλλά είναι πολύ τσουχτερά.
Το πολυπριζο επηρεάζει την απόδοση όλων των συσκευών ταυτόχρονα. Είναι ζόρικη υπόθεση. Επιβάλλεται στο σύστημα.
Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε η γυναίκα μου:Γλυκό πολύμπριζο....
Γλυκά πονούσε το μαχαίρι..Γλυκό πολύμπριζο....
Τα έχεις Ακούσει ;;;
Ακουω πολύμπριζα τωρα...Τα έχεις Ακούσει ;;;
Δοκίμασε να ακούσεις και ένα ξύλινο πολύμπριζο.Ακουω πολύμπριζα τωρα...
Χωρίς να έχω παρατηρήσει οτιδήποτε σχετικό με "κακό" ρεύμα στην περιοχή μου, διαβάζοντας την προτροπή του Κώστα, εγκατέστησα ένα on-line UPS ιατρικών προδιαγραφών της APC, "έριξα" όλο το σύστημα πάνω και πλέον δεν ανησυχώ για οτιδήποτε.Παρακαλώ όχι παρεκτροπές.
Τώρα, αν με ένα πολύμπριζο άκουγα ρολοφ ψιλά και τονισμένο μπάσο θα έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι συμβαίνει στο σύστημα μου. Σε συνδυασμό με τους κατασκευαστές θα προσπαθούσα να λύσω το θέμα.
Αν όντως κάποια μέρη επηρεάζονται από το κακό ρεύμα της περιοχής, ο Κώσταςεαρ έχει προτείνει την λύση συγκεκριμένου σε προδιαγραφές ups. Το έχει κανείς δοκιμάσει?
Παρακαλώ όχι παρεκτροπές.
Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν.Σαχλες και ειρωνίες επιπέδου δημοτικού.
Ξεφτυλιστηκε παλι το θέμα.
https://www.springair.de/media/image/4e/13/50/h54343-0-54343_600x600.jpgΌχι ρε συ Ιάσων. Πολύ βαρύ στα χαμηλά και με ρολοφ στα ψηλά. Πολύ γλυκό. Το είχα. Το θέμα είναι να καθαρίζει χωρίς χαρακτήρα. Και να μην είναι πανάκριβο. Υποψιάζομαι ότι έτσι είναι τα nordost, τα oyaide και τα acoustic revive αλλά είναι πολύ τσουχτερά.
Το πολυπριζο επηρεάζει την απόδοση όλων των συσκευών ταυτόχρονα. Είναι ζόρικη υπόθεση. Επιβάλλεται στο σύστημα.
Δεν είναι φτηνή λύση και αυτή πάντως. Χρειάζεται για ενα ΑΒ τελικο 350w ισχύος στα 8ω, ενα πισι, το dac και τον προ γύρω στα 2kva online ups καλής ποιότητας. Μιλάμε για χιλιάρικο και πανω δηλαδή. Και τελικά ίσως να είναι και πιο ευεργετικό να ρίξεις πανω στο ups όλο το υπολοιπο σπίτι πλην της κουζίνας παρα το συστημαΧωρίς να έχω παρατηρήσει οτιδήποτε σχετικό με "κακό" ρεύμα στην περιοχή μου, διαβάζοντας την προτροπή του Κώστα, εγκατέστησα ένα on-line UPS ιατρικών προδιαγραφών της APC, "έριξα" όλο το σύστημα πάνω και πλέον δεν ανησυχώ για οτιδήποτε.