Dayton UM-18 καμπίνα brainstorming

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.752
το dbx έχει έτοιμες ρυθμίσεις για

V1.100 Changes:
1. Added support in the Setup Wizard for the following
speakers and amplifiers:

JBL EON515XT

JBL PRX612M

JBL PRX615M

JBL PRX625

JBL PRX635

JBL PRX618S

JBL PRX618SXLF

JBL VRX932LAP

JBL VRX918SP

Crown XTi1002

Crown XTi2002

Crown XTi4002

Crown XTi6002

Crown XLS1000

Crown XLS1500 υποθέτω και για τον 1502 θα υπάρχει ομοιότητα

Crown XLS2000

Crown XLS2500

QSC K8

QSC K10

QSC K12

QSC KSub

QSC KW122

QSC KW152

QSC KW153

QSC KW181

QSC KLA12

QSC KLA181

QSC GX7

ΑΛΛΑ!!>:(
το πρόγραμμα στην εγκατάσταση που κάνει μέχρι στιγμής σε WIN-10(ούτε με αλλαγή συμβατότητας>:(,λειτουργεί μόνο σε 7)..δεν μπορεί να αναγνωρίσει τη συσκευή...και ξέχασα και το λάπτοπ στο μαγαζί γ@μ#το να το δοκίμαζα

αύριο μέρα πάλι:(

daharis666

Moderator
Reaction score
79.752
Behringer - Dbx σημειώσατε 1 λόγω interface
η μπέρυ ήταν πιο έξυπνη με σειριακό..
δεν υπάρχει ούτε αναφορά για σύνδεση με win 10 σε θέματα της dbx :unsure:

Reaction score
6.204
κοίτα κάτι προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν μερικοί μερικοί εδώ μέσα:p:roflmao::lol:
μακάρι Μιχάλη να το περάσω αυτό που πέρασες και εσύ:hi::hi::hi:

έχεις και εσύ συνδυασμό μπουφέ-κρυσταλλιέρα-Γωγουλίνη?:tongue::D

το δικό μου είναι στα μίνιμουμ από πλευράς διαστάσεων...κανονικά θα έπρεπε να ήταν καμιά 10cm πιο βαθύ για να είμαστε στα recommended;) και από εκεί και πάνω όσο πιο μεγάλη καμπίνα τόσο πιο οικονομία από άποψη ενισχυτικών-watt

καλό θα ήταν αν σε παίρνει να πας κανένα κλικ πιο μεγάλο...μπορείς να μετρήσεις διαστάσεις του σημείου που είναι να το βάλεις? ή φωτό?
πρωτα θα μπει το σαμπ και μετα τα επιπλα αν υπαρχει χωρος :):).... πλακα κανω εννοειται o_Oo_O (αν θελω να ζησω δλδ). Παντως χωρις πλακα δεν εχω προβλημα να παω στα recomended αλλα ως εκει......

Επισης απο ενισχυτη σχεδον σιγουρο ειναι οτι θα παω σε xls 1502 που απο οτι φαινεται μια χαρα το παει... (εκτος αν εχεις να προτεινεις κατι αλλο σε κοντινα λεφτα )

daharis666

Moderator
Reaction score
79.752
πρωτα θα μπει το σαμπ και μετα τα επιπλα αν υπαρχει χωρος :):).... πλακα κανω εννοειται o_Oo_O (αν θελω να ζησω δλδ). Παντως χωρις πλακα δεν εχω προβλημα να παω στα recomended αλλα ως εκει......

Επισης απο ενισχυτη σχεδον σιγουρο ειναι οτι θα παω σε xls 1502 που απο οτι φαινεται μια χαρα το παει... (εκτος αν εχεις να προτεινεις κατι αλλο σε κοντινα λεφτα )
Και εγώ που περίμενα να πεις...πρώτα θα μπει το sub και μετά θα κτιστεί το σαλόνι :p:D

όσο για τον ενισχυτή...μετά από 8 μήνες συμβίωσης με τον Crown και έχοντας δει από χθες τις δυνατότητες χιλιάδων ''αχρείαστων'' παραπάνω watt βλέπω ότι το dayton ρουφάει...έχει ανοχές και παίζει ακόμα πιο δυνατά,σφιχτά και με καλύτερο έλεγχο
να φανταστείς αν και η καμπίνα έγινε με 2.5cm και 5cm ξύλα σε πολλά σημεία...χθες πρώτη φορά όταν την άγγιξα ένιωσα ότι ίσως να χρειαζόταν και άλλο δέσιμο :oo_O...το dayton έδινε ξύλο αλύπητα! ίσως και εγώ πρώτη φορά να το έδωσα τόσο ένταση..8-) αλλά περι ορέξεως είναι όλα

σίγουρα θα συνεχίσω το ψάξιμο με ενισχυτές...όπως είπα περιμένω για δοκιμή και έναν κλώνο Lab Gruppen αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι αυτός https://www.aliexpress.com/item/sta...rs-2400w-lab-gruppen-fp14000/32800906279.html

και θα δούμε τα αποτελέσματα:geek:

Reaction score
6.204
Και εγώ που περίμενα να πεις...πρώτα θα μπει το sub και μετά θα κτιστεί το σαλόνι :p:D

όσο για τον ενισχυτή...μετά από 8 μήνες συμβίωσης με τον Crown και έχοντας δει από χθες τις δυνατότητες χιλιάδων ''αχρείαστων'' παραπάνω watt βλέπω ότι το dayton ρουφάει...έχει ανοχές και παίζει ακόμα πιο δυνατά,σφιχτά και με καλύτερο έλεγχο
να φανταστείς αν και η καμπίνα έγινε με 2.5cm και 5cm ξύλα σε πολλά σημεία...χθες πρώτη φορά όταν την άγγιξα ένιωσα ότι ίσως να χρειαζόταν και άλλο δέσιμο :oo_O...το dayton έδινε ξύλο αλύπητα! ίσως και εγώ πρώτη φορά να το έδωσα τόσο ένταση..8-) αλλά περι ορέξεως είναι όλα

σίγουρα θα συνεχίσω το ψάξιμο με ενισχυτές...όπως είπα περιμένω για δοκιμή και έναν κλώνο Lab Gruppen αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι αυτός https://www.aliexpress.com/item/sta...rs-2400w-lab-gruppen-fp14000/32800906279.html

και θα δούμε τα αποτελέσματα:geek:
ωραιος... κρατα μας ενημερους.... (αν μπορεσεις στειλε και τα σχεδια καποια στιγμη για το κουτι)

daharis666

Moderator
Reaction score
79.752
Dahari πολλες δοκιμές διαβάζω σε τελικούς ποιός σας τους δίνει ω ρε;:rolleyes:
έχω φίλο εδώ πάνω επαγγελματία σε κάλυψη εκδηλώσεων...και κάθε φορά που είναι να φύγει Γερμανία για δουλειά κάνω ντου στην αποθήκη και σηκώνω πράμα...άσε που ποτέ δεν έρχεται με άδεια χέρια από εκεί...

τι τραβάει η ψυχούλα σου...πε μου να σου στείλω :D
Δευτέρα φεύγει για καμιά εβδομάδα... θα έχω κλειδιά:party:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.752

daharis666

Moderator
Reaction score
79.752
behringer - dbx 2-0
ήμαρτον! ακόμα και σε win-7 σύνδεση γιοκ...εξακολουθεί να υπάρχει ως άγνωστη συσκευή>:(
ντροπή ρε dbx..ένας οδηγός είναι! που η δυσκολία?!>:(>:(

daharis666

Moderator
Reaction score
79.752
Δεν έχει drivers;
όχι οι π@π@ρες....ξεχωριστό δεν έχουν
είναι ένα software+drιvers όπου κάνεις εγκατάσταση και κατεβάζει ταυτόχρονα update για το dbx driverack..
αλλά δεν μπορεί να δει το dbx στα μισά της εγκατάστασης οπότε σταματάει η διαδικασία>:(
και το έχουν πολλοί αυτό το θέμα άλυτο...χωρίς further απαντήσεις σε ότι διαβάζω μέχρι στιγμής

αηδίες πράγματα!!

daharis666

Moderator
Reaction score
79.752
behringer - dbx 3-0

μετά και από αυτό το μειλ...είναι για σούτια...τσάμπατα μπλου ηλεκτρίκ λαμπούδια (αν και μετράνε :))
που να βγάλεις άκρη από την οθονίτσα μωρέ...

στα CASIO :D

dbxmail.png

Reaction score
6.204
Για πες λιγα περισσοτερα για τον ενισχυτη. Κανει σαν αεροπλανο; τον πηρες απο κινεζικο site χωρις εγγυηση; Απο που τον πηρες και ποσο παει;

daharis666

Moderator
Reaction score
79.752
Για πες λιγα περισσοτερα για τον ενισχυτη. Κανει σαν αεροπλανο; τον πηρες απο κινεζικο site χωρις εγγυηση; Απο που τον πηρες και ποσο παει;
ο PL Audio ( o D10 K4 νομίζω ότι ήταν)
που είχα έκανε σαν boeing με saturn v... στην κυριολεξία:o>:(:cautious:
αυτός κάνει σαν ένα gaming pc....στην αρχή δίνει φουλ στροφές και μετά ηρεμία
φυσικά συγκριτικά με τον Crown που δεν κάνει κιχ...ναι ακούγεται...αλλά με αλλαγή φανακίου(όποτε αξιωθώ:() θα είναι μια χαρά;)

από ισχύ να φαν και οι κότες...σε ένταση τρόμου με φόβο να πέσουν αντικείμενα άναψαν 4 λαμπάκια από τα 7 και μπορούσα και για παραπάνω απλά δεν ρίσκαρα τα τσαγιερά στις κρυσταλλιέρες:whistling::D

από alibaba αγοράστηκε με εγγύηση ενός έτους από όσο με ενημέρωσε ο φίλος από τον οποίο τον πήρα
(και από όσο τον είδε από μέσα...δεν υπάρχει κάτι που να μη επισκευάζεται;) αν παρουσιάσει βλάβη)
δεν θυμάμαι από ποιο συγκεκριμένο κατάστημα (μπορώ να μάθω) αλλά είχε όλα τα ταμπελάκια...gold supplier, trade assurance κλπ κλπ
αυτή τη στιγμή πάνω του έχω και το κεντρικό και τα 2 surround...περιττό να αναφέρω ότι σε αυτά τα κανάλια... το πολύ μία γραμμή ανάβει όταν θα δω σε μεγάλη ένταση ταινία :)

Reaction score
6.204
ο PL Audio ( o D10 K4 νομίζω ότι ήταν)
που είχα έκανε σαν boeing με saturn v... στην κυριολεξία:o>:(:cautious:
αυτός κάνει σαν ένα gaming pc....στην αρχή δίνει φουλ στροφές και μετά ηρεμία
φυσικά συγκριτικά με τον Crown που δεν κάνει κιχ...ναι ακούγεται...αλλά με αλλαγή φανακίου(όποτε αξιωθώ:() θα είναι μια χαρά;)

από ισχύ να φαν και οι κότες...σε ένταση τρόμου με φόβο να πέσουν αντικείμενα άναψαν 4 λαμπάκια από τα 7 και μπορούσα και για παραπάνω απλά δεν ρίσκαρα τα τσαγιερά στις κρυσταλλιέρες:whistling::D

από alibaba αγοράστηκε με εγγύηση ενός έτους από όσο με ενημέρωσε ο φίλος από τον οποίο τον πήρα
(και από όσο τον είδε από μέσα...δεν υπάρχει κάτι που να μη επισκευάζεται;) αν παρουσιάσει βλάβη)
δεν θυμάμαι από ποιο συγκεκριμένο κατάστημα (μπορώ να μάθω) αλλά είχε όλα τα ταμπελάκια...gold supplier, trade assurance κλπ κλπ
αυτή τη στιγμή πάνω του έχω και το κεντρικό και τα 2 surround...περιττό να αναφέρω ότι σε αυτά τα κανάλια... το πολύ μία γραμμή ανάβει όταν θα δω σε μεγάλη ένταση ταινία :)
dahari μαθε αν μπορεις απο που τον πηρε και σε τι τιμη !!! χρωσταω καφε οταν ανεβω Αλεξανδρουπολη για τον πολεμο.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.752
χρωσταω καφε οταν ανεβω Αλεξανδρουπολη για τον πολεμο.
Τούρκικο?:p:roflmao:
κοντά στα 900 ήταν...ήρθε μέσω Βουλγαρίας και πληρώθηκαν κάποιοι δασμοί + κάτι φπαδια μου είχε πει
θα σε ενημερώσω αύριο μόλις τον βρω;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR