Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.432
E χμ... ναι.Τα του κέντρου
Πήρα κι ένα κεντρικό B&W HTM61 S2
To περιμένω να έρθει σήμερα - αύριο.
E χμ... ναι.Τα του κέντρου
Μεγειά,καλύτερο απ'το προηγούμενο monitor audioE χμ... ναι.
Πήρα κι ένα κεντρικό B&W HTM61 S2
To περιμένω να έρθει σήμερα - αύριο.
View attachment 81439
View attachment 81442
Βρε συ, ο Μιχάλης είπε οροφή 1000€!!!Μιχαλιο παρε εναν marantz 7010 να φτιαξεις auro3d να παιζεις ολα τα forma ωραια.....δλδ 5.1.4 ...
Η μεταχειρισμένο 7011
@melina ευκαιρία να ξεφορτωθείς το σαπάκι.Μιχαλιο παρε εναν marantz 7010 να φτιαξεις auro3d να παιζεις ολα τα forma ωραια.....δλδ 5.1.4 ...
Μη σου πω και ο 5300.Εγώ πάντως μόλις βγει ο 5200 θα τον δώσω ...
μεταχειρισμενος κατω απο 1000 παιζει..Βρε συ, ο Μιχάλης είπε οροφή 1000€!!!
sr 6011 απο γερμανια στο ebay τον δινουν 730 με τα μεταφορικα 760...... με κλειστα τα ματια κατα την γνωμη μου....Τα του κέντρου
Μεχρι 1000 €, εγω θα κοιτούσα αυτό https://www.skroutz.gr/s/7508973/Marantz-SR6010.html, και όχι μόνο γιατι μπορει να δώσει τα δυο έξτρα κανάλια που λέγαμε
Προσπαθώντας να βρω την χρησή τομή για όλα τα format υπάρχει το παρακάτω link που δείχνει ένα setup με front και rear hight ηχεία. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι πιο εύκολο από να να φτιάχνεις ψευδοροφές για in-ceiling.Μιχαλιο παρε εναν marantz 7010 να φτιαξεις auro3d να παιζεις ολα τα forma ωραια.....δλδ 5.1.4 ...
Το έχω κάνει εγώ, όπως το είπες χρυσή τομή, παίζεις τα πάντα ικανοποιητικά και είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση.Προσπαθώντας να βρω την χρησή τομή για όλα τα format υπάρχει το παρακάτω link που δείχνει ένα setup με front και rear hight ηχεία. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι πιο εύκολο από να να φτιάχνεις ψευδοροφές για in-ceiling.
http://denon-uk.custhelp.com/app/an...uro-3d-and-dolby-atmos-speaker-configurations
Για τα hight ηχεία τις βάσεις στήριξης από που τις προμηθεύτικες;Το έχω κάνει εγώ, όπως το είπες χρυσή τομή, παίζεις τα πάντα ικανοποιητικά και είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση.
Το μπροστά κομμάτι (και κάπως έτσι είναι και το πίσω).
Από τον πρόεδρο Βορείου Ελλάδος κ. Μελίδη!Για τα hight ηχεία τις βάσεις στήριξης από που τις προμηθεύτικες;
Δεν το γνωρίζω τον κύριο. Kάποιο κατάστημα;Από τον πρόεδρο Βορείου Ελλάδος κ. Μελίδη!
Δες πιο πάνω στην ίδια σελίδα, λίγα μηνύματα πιο πάνω! Είναι εξέχον μέλος της κοινότητας του avsite, στείλε του pm. Οι βάσεις αυτές είναι ίδιο κατασκευή δεν θα τις βρεις στο εμπόριο. Έχει και η Yamaha κάποιες δικές της για αυτά τα ηχεια, αν απευθυνθείς σε αντιπρόσωπο θα σου πει, αλλα είναι πολύ ακριβές.Δεν το γνωρίζω τον κύριο. Kάποιο κατάστημα;
Εντάξει τώρα Μελίνα, εγώ με τέτοιο layout δε θα έπαιζα τα Atmos μου. Είναι προσβολή στη θεά Dolby.Το έχω κάνει εγώ, όπως το είπες χρυσή τομή, παίζεις τα πάντα ικανοποιητικά και είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση.
θέλεις.. θέλεις..Μπαααααααα........... δεν θέλω.
Mπήκες στο χορό θα χορέψεις!θέλεις.. θέλεις..
δεν έχει δεν θέλω ..
αμ τι το πέρασες εδώ;
ο καθείς να κάνει οτι θέλει..
πες που είσαι τώρα να έρθουμε να σε μαζέψουμε..