Dolby Atmos

melina

Cargo 200
Reaction score
42.848
Εντάξει τώρα Μελίνα, εγώ με τέτοιο layout δε θα έπαιζα τα Atmos μου. Είναι προσβολή στη θεά Dolby. :p

Βάνε Ωορομάτικ, στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα. :D
Η αλήθεια είναι οτι αν δεν μελετήσεις καλά τη διάταξη και δεν ακολουθήσεις πίστα τις οδηγίες σε οτι αφορά τις κλίσεις των πάνω ηχειων δεν θα πάρεις σωστό αποτέλεσμα. Αυτό το σύστημα δεν είναι για αυτούς που τα κάνουν στα περίπου και χωρίς να καταλαβαίνουν ποιες είναι οι κρίσιμοι παράμετροι του συστήματος στις οποίες δεν πρέπει να ξεφύγουν από την προδιαγραφή. :p:p:p

Reaction score
22
Η αλήθεια είναι οτι αν δεν μελετήσεις καλά τη διάταξη και δεν ακολουθήσεις πίστα τις οδηγίες σε οτι αφορά τις κλίσεις των πάνω ηχειων δεν θα πάρεις σωστό αποτέλεσμα. Αυτό το σύστημα δεν είναι για αυτούς που τα κάνουν στα περίπου και χωρίς να καταλαβαίνουν ποιες είναι οι κρίσιμοι παράμετροι του συστήματος στις οποίες δεν πρέπει να ξεφύγουν από την προδιαγραφή. :p:p:p
Είναι και εμένα η απορία μου ποιες είναι οι σωστές κλίσεις

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Θα τις μάθετε τις σωστές κλήσεις, με τον καινούριο κοκ! :p

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.262
Το έκανες edit απατεώνα. :p:p:p:D
Δες το οριζινάλ, είναι σωστό. :lolsign:

Βρήκα πάντως τον τρόπο να ικανοποιηθούν όλοι:
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1094097-REG/minnetonka_audio_am3d_auro_matic_pro_3d.html
Θα αγοράσει ο Κώστας κι η Μελίνα το πρόγραμμα μισό-μισό, θα το ταΐζουν με Atmos απ' τη μία και θα βγαίνει Auro3D απ' την άλλη. :party:

Last edited:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Το προτείνει για περιπτώσεις σαν τη δική σου, που δε θα σ' αφήσει ποτέ η κυρά να φτιάξεις κανονικό. :p
Πώ! Πώ! καρφί!!!!! (αλλά πολύ πετυχημένο!) :laugh:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.744
Το προτείνει για περιπτώσεις σαν τη δική σου, που δε θα σ' αφήσει ποτέ η κυρά να φτιάξεις κανονικό. :p
Είσαι αλήτης ρε γιατί με πρόλαβες! :rolleyes:

Reaction score
95
Εχει κανει κανεις συγκριση με upfiring και in-ceiling ηχεια να δει ποια αποδιδουν καλυτερα;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Άμα δεν έχουμε κάτι τέτοιο... τι να συζητάμε...
Κι όμως! εδώ ο Κεφάλας δεν είχε τόσο καιρό Auro (και ακόμα δεν έχει), και μας είχε ζαλίσει, και δεν θα συζητάμε εμείς για Atmos και DTS-X, που έχουμε; :p:D:roflmao::laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza