- Reaction score
- 707
Σε τι υλικό ακούγονται περισσοτερο αυτα?
Σε ταινιες atmos? Σε ταινίες με upmix? Σε μουσικη...?
Σε ταινίες σε όλες τις ταινίες! στην μουσική παίζω stereo, όταν βέβαια πατάω pure, πέφτει η ένταση, και δεν ακούγεται το sub! οπότε το έχω πάντα στέρεο! θα ξαναβάλω το audyssey, και θα δούμε! ήδη το έχω βάλει 2 φορές!Σε τι υλικό ακούγονται περισσοτερο αυτα?
..και σε μενα οι αποστασεις ειναι ακριβεστατες εκτος βεβαια του sub.Σε μένα έβγαλε αποστάσεις με ακρίβεια εκατοστού, βάλτε σωστά το μικρόφωνο.
Εχουν τα εμπρος απο τα πισω την ιδια αποσταση απο την θεση ακροασης? Εαν τα ηχεια βλεπουν προς εσενα,δοκιμασε να βλεπουν προς τα κατωΛοιπόν, ερώτησις, καθήμενος στον καναπέ, και έχοντας αριστερά και δεξιά, τα surround, και επάνω και λίγο μπροστά τα Atmos, ρύθμιση με Auddisey, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πιο πολύ ακούγονται τα πίσω και επάνω ηχεία, από τα μπροστά!!! χαμήλωσα όσο μπορούσα τα πίσω manual, αλλά και πάλι ενοχλούμαι! ακούω γνώμες και από όσους έχουν Atmos, μήπως είμαι παράξενος;
Τρέχω τις 6 θέσεις, γιατί πίσω από τον καναπέ είναι τοίχος, τα surround είναι στους 70cm ύψος πάνω από την θέση ακρόασης (δεν μπαίνουν αλλιώς), και τα μπροστινά ''δένουν'' επάνω στα sub! θα τρέξω πάλι το audyssey (μόλις βρώ ευκαιρία), και θα δούμε, αν και δεν περιμένω κάποια αλλαγή! το μικρόφωνο το βάζω στον πύργο τον δικό του!!!..και σε μενα οι αποστασεις ειναι ακριβεστατες εκτος βεβαια του sub.
To μικροφωνο το βαζεις σωστα σε βαση? Δοκιμασε να τρεξεις σε ολες τις θεσεις (και τις 8) και οχι μονο την κεντρικη.
Λογικα θα πρεπει να παρεις τις σωστες αποστασεις
εκτος του sub τα υπολοιπα πρεπει και βγαινουν ακριβως αν μετρησεις σωστα .το Audyssey δεν βγάζει πάντα τις κανονικές αποστάσεις...
βγάζει τις αποστάσεις με τρόπο τέτοιο που επιβάλει ο χώρος ώστε να ρυθμίζει το delay στις χαμηλές στη θέση ακρόασης
ή δεν είναι έτσι?
δεν χρειαζεται , μεχρι να βγαλεις ακρη να κανεις και τις 6 θεσεων μετρησεις.Τρέχω τις 6 θέσεις, γιατί πίσω από τον καναπέ είναι τοίχος, τα surround είναι στους 70cm ύψος πάνω από την θέση ακρόασης (δεν μπαίνουν αλλιώς), και τα μπροστινά ''δένουν'' επάνω στα sub! θα τρέξω πάλι το audyssey (μόλις βρώ ευκαιρία), και θα δούμε, αν και δεν περιμένω κάποια αλλαγή! το μικρόφωνο το βάζω στον πύργο τον δικό του!!!
Απαντάς μόνος σου.το κεντρικό είναι πίσω από την τραπεζαρία, και δεν φαίνεται καν! τις αποστάσεις πλην κεντρικού τις έβγαλε σωστά αυτήν την φορά!
Μπορείς.Επειδή από Audyssey δεν κατέχω, δεν μπορείς εσύ να ορίσεις τις συχνότητες cross;
Από όσα ξέρω, η ένδειξη Atmos ανάβει μόνο όταν υπάρχει μπάντα Atmos στην ταινία.Τώρα πείτε μου (εάν σας έχει τύχει), γιατί όταν μια ταινία έχει ήχο E-AC3, ο DENON μου δίνει και ανάβει η επιλογή Atmos;
Εάν το επιλέξω, ναι παίζει Άτμος, όμως και εγώ ξέρω ότι πρέπει να έχει τέτοιο ήχο (Atmos), για να παίξει, είπα μήπως το έχει προσέξει και κάποιος άλλος.Προφανως εχει την δυνατοτητα μετατροπης! Παιζει μετα ατμος οταν το επιλέξεις;