- Reaction score
- 15.543
γιατι ειναι καποιος εδω μεσα που κανει οτι λεει η dolby ;Δηλαδή δεν προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει η DOLBY? κάνουμε τα δικά μας? κοινώς πειραματιζόμαστε με ότι μας έρθει στο κεφάλι?
γιατι ειναι καποιος εδω μεσα που κανει οτι λεει η dolby ;Δηλαδή δεν προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει η DOLBY? κάνουμε τα δικά μας? κοινώς πειραματιζόμαστε με ότι μας έρθει στο κεφάλι?
Και κάπου εδώ θα διαφωνήσει ο Κεφάλας...Ο rose.
Πάμε πάλι. Να είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που το άκουσα αυτό...Μήπως τα νέα φορμα κάθε τόσο γι αυτό δε τα πασάρουν?
εισαι σιγουρος ;Ο rose.
δεν διαφωνω βρε ...Και κάπου εδώ θα διαφωνήσει ο Κεφάλας...
Δυστυχώς δεν είναι έτσι..Πιστεύω ότι τα νέα φορμά, είτε εικόνας είτε ήχου, είναι απλά η εξέλιξη της τεχνολογίας, αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι πρέπει να τα ακολουθήσουμε οπωσδήποτε! αλλά είπαμε, είμαστε και λίγο ''άρρωστοι!'' με το Home Cinema!!! Ότι μπορούμε και όπως μπορούμε, γιατί ''ζει και βασιλεύει'' και η παντόφλα, μην το ξεχνάμε!!!
Ειχε περασει κι εμενα απο το μυαλο μου αυτο κι επειδη ειχα καβαντζα διπολαΑυτοί λεφτά απο νέες αγορές ηχείων δε θέλουνε?
Μήπως τα νέα φορμα κάθε τόσο γι αυτό δε τα πασάρουν?
Προσωπικά πιστεύω ότι αν είναι να τοποθετηθούν 2 κ όχι 4 ατμος, ειναι καλύτερα να έχουν μεγαλύτερη διασπορά..
[DOUBLEPOST=1508162035][/DOUBLEPOST]Θα γίνουν δοκιμες φυσικά
Κάπου διάβασα ότι έχουν έτοιμο σύστημα 87.9.95 αλλά θα το βγάλουν σιγά σιγά!Πάμε πάλι. Να είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που το άκουσα αυτό...
Νομίζω εχεις δυσλεξία ..Κάπου διάβασα ότι έχουν έτοιμο σύστημα 87.9.95 αλλά θα το βγάλουν σιγά σιγά!
Αν το θυμηθώ θα βάλω το link.
Μιχάλη ο Pioneer το υποστηρίζει το 5.1.4 ?Εγώ πάντως θα το στήσω σαν 5.1.2 και βλέπουμε.
Αν θεωρήσω ότι χρειάζεται ίσως να το κάνω 5.1.4
Αλλά κάτι 7.1.2 και 9.1.4 και 11.2.4 κ.λ.π μακρυά από μένα.
Πλέον θέλω να κάτσω να δω μια ταινία και να μην απασχολούμαι πολύ πολύ.
Έφυγε η τρέλα που με έδερνε. Και καλά έκανε.
Που μόλις είχα δει στο Hitech παρουσίαση του Laserdisc πήγα και το πήρα.
Και κόστιζαν οι δίσκοι μια περιουσία.
Α πα πα πα πα πα. Μακρυά.
Μόνο ο rose ?Ο rose.
Όσοι δεν παρουσιάζουν το σύστημά τους δεν μετράνε!Μόνο ο rose ?