MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.167
Όταν βάλει ο Κεφάλας Auro, εγώ θα κάνω αίτηση για αλλαγή φύλου!ο κεφάλας μελινοφέρνει, δεν είδες που θα βάλει auro και αυτός!
Όταν βάλει ο Κεφάλας Auro, εγώ θα κάνω αίτηση για αλλαγή φύλου!ο κεφάλας μελινοφέρνει, δεν είδες που θα βάλει auro και αυτός!
ερχετε Λιακο...ετοιμασου..!!!!
Αυτό το ακούω κάτι χρόνια Κωστάκη μου! αλλά φως δεν βλέπω!!!
δώσε πόνο αγάπη
ελα βρε ....αμεσως την λεω !!!Δηλαδη αγαπητέ Κώστα την λες σε αυτούς που εχουν ατμος και ακούν ηδη (το πως ακούν δεν το ξερεις αλλα υποθετεις πως ακούν έτσι δεν ειναι για αυτό που ΘΑ κανεις και ΘΑ ειναι καλύτερο ;;;;
Οτι πεις αγαπητέ !
Εγω δεν Σου χαλάω χατήρι ...
ε οχι και χρονια βρε....κανα χρονο παιζουν ...ερχετε Λιακο...ετοιμασου..!!!!
Αυτό το ακούω κάτι χρόνια Κωστάκη μου! αλλά φως δεν βλέπω!!!
Ποιος απ' τους δυο σας άλλαξε φύλο;δώσε πόνο αγάπη
Μιχαλη μου συγχαρητήρια εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα καθόλου είναι μοναδική εμπειρία αλλά θέλει καλό ηχείο να αντέχει γκάζια να το γουστάρειςΝτρέπομαι που το λέω, αλλά βάζω κι εγώ ατμούς στο δωμάτιο HC.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αύριο παραλαμβάνω τον νέο ενισχυτή Pioneer VSX-932
View attachment 81205
Kαι μετά 2 ηχεία για το ταβάνι. Ακόμη δεν τα έχω πάρει και θα δούμε τι θα πάρω.
Πάντως θα βάλω ηχεία με γούφερ 6,5 ιντσών.
Το καλό με τον ενισχυτή αυτόν, είναι ότι πλέον έχει ένα τηλεχ/ριο ανθρώπινο.
View attachment 81206
Όχι σαν το προηγούμενο που είχα από τον VSX-921
View attachment 81207
Δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε, οι κωλοεταιρίες.
Άντε να δούμε άλλο τι σκ@τά θα σκεφτούν να μας πουλήσουν.
Καλές ακροάσεις Μιχάλη!Ντρέπομαι που το λέω, αλλά βάζω κι εγώ ατμούς στο δωμάτιο HC.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αύριο παραλαμβάνω τον νέο ενισχυτή Pioneer VSX-932.
E καλό ηχείο!! Εντάξει μην τρελαθούμε κιόλας.Μιχαλη μου συγχαρητήρια εγώ πάντως δεν το μετάνιωσα καθόλου είναι μοναδική εμπειρία αλλά θέλει καλό ηχείο να αντέχει γκάζια να το γουστάρεις
Τhanks Γιάννη.Καλές ακροάσεις Μιχάλη!
Πιο είναι το DSU; Μόνο ο 5100 έχει αυτό το DSP;Προσωπικά παίζω τα πάντα με DSU, στο σπίτι μου δίνει πιό σφαιρική αίσθηση.
Όλοι, είναι το DSurround στους Yamaha, εκεί που ακούμε Atmos. Το αντίστοιχο για DTS είναι το Neural:X.Πιο είναι το DSU; Μόνο ο 5100 έχει αυτό το DSP;
Ντρέπομαι που το λέω, .
Να σου πω την αλήθεια ακούω με Neural:X και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι το Dolby Surround , LPIIx, κλπ κάνουν upmix και στα ηχεία οροφής. Λίγο που άκουσα χθες πάντως είναι πιο διακριτικό, λιγότερο "επιθετικό" από το Neural:X .Όλοι, είναι το DSurround στους Yamaha, εκεί που ακούμε Atmos. Το αντίστοιχο για DTS είναι το Neural:X.