Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τι εννοείς ήχο Ε-AC 5.1;Για...... να πει κάποιος ψαγμένος, όταν έχουμε ήχο E-AC 5.1, γιατί ανάβει η ένδειξη Atmos στον ενισχυτή? γιατί? και συγκεκριμένα στο GoT?
For headphones.Πώς να ενεργοποιήσετε το Dolby Atmos στα Windows 10
https://www.howtogeek.com/309853/how-to-use-dolby-atmos-surround-sound-on-windows-10/
Για ρίξε μια ματιά!Το φορμά E-AC3 5.1 είναι ότι του φανεί του Λωλοστεφανή που δεν ήξερε τι ρίπαρε και τι ήχο είχε.
Πιθανώς έτσι όπως τα λες είναι...Το φορμά E-AC3 5.1 είναι ότι του φανεί του Λωλοστεφανή που δεν ήξερε τι ρίπαρε και τι ήχο είχε.
Ναι, τι;Για ρίξε μια ματιά!
https://www.dolby.com/us/en/technologies/dolby-digital.html
Νομίζω το Ε είναι από το Επίθεση.
Άρα δεν είχες κάνει σωστά (ή καθόλου) την αυτόματη ισοστάθμιση του ενισχυτή. Στο off παίζει χωρίς ισοστάθμιση.Λοιπόν βρέθηκε η ρύθμιση που τα έκανε όλα π@υτάν@ λέγεται ''MultEQ XT'' ήταν στο ''on'' μόλις το έκανα ''off'', έφτιαξαν όλοι οι ήχοι, και έγιναν διακριτοί! και είναι στις ρυθμίσεις του Audyssey!!!
Τώρα, έχει άλλες δυο ρυθμίσεις που έχω στο ''off'', Dynamic EQ, και Dynamic Volume!
Θέλει πολλές φορές για να αποκτήσεις μια εμπειρία, με προσοχή, ησυχία, μακριά από εμπόδια, τοίχους, πλάτες καναπέδων και πολυθρονών το μικρόφωνο (και πάνω σε σταθερό τρίποδο), 60 πόντους το πολύ από θέση σε θέση, και μετά καλό είναι οι στάθμες να γίνουν fine tune με ένα άλλο μικρόφωνο και πρόγραμμα ή ντεσιμπελόμετρο. Η εμπειρία λέει ότι μια σωστή αυτόματη ισοστάθμιση Audyssey θα φέρει το σύστημα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για δεδομένο χώρο και διαρρύθμιση και από κει και πέρα θα πρέπει να επέμβει κανείς στο χώρο για να δει καλύτερα αποτελέσματα. Εννοείται ότι η διάταξη και τοποθέτηση των ηχείων πρέπει να έχει γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα από την αρχή by the book.Έκανα την ρύθμιση με το μικρόφωνο του Audyssey ακριβώς όπως περιγράφει το manual, και σε όλες τις θέσεις! αλλά δεν βγήκε καλά, δεν ξέρω γιατί, και συνέχισα με manual ρυθμίσεις, και κατάφερα να το φέρω κάπως!