Αγορα projectora με μικρο budget

Reaction score
0
Καλησπέρα είχα πάρει απο aliexpress εναν προτζέκτορα τις πλακας. Τωρα σκέφτομαι για αναβαθμιση το budget που δίνω ειναι μεχρι 400 ευρω. Ψαχνω για προτζεκτορα με native 1024 η 1200, με αυτα τα χρηματα να φανταστω ουτε καν 1920 ε? Η αποσταση θέασης και θεσης του προτζεκτορα ειναι 3,7 μετρα και θέλω να βγαζει οθόνη γυρω στις 120 ιντσες? (καπου τοσο δεν ειναι καλα για αποσταση 3,7-4 μετρα απο τον θεατη μεχρι την οθονη?). Επισης θελω να εχει υποδοχη HDMI γτ τον συνδεω με pc. Προτείνετε μου κανεναν. Επισης δεν θα χρησιμοποιειται πολυ, το πολυ 7-8 ωρες την βδομαδα. κοιτάζω καλυτερα για DLP γτ τον χειμώνα ισως αναβω τζακι στο ιδιο δωματιο αρα δεν θα ειναι τερμα σκοτεινο. Επισης περιμενω την τελευταια παρασκευη του μηνα (black Friday) μηπως βαλλουν καμια προσφορα public η πλαισιο

Reaction score
0
Αν κοιτας και μετ/να δες αυτή την προταση.
Με την προυποθεση να ισχυει ακομα η αγγελια και να εισαι σε θεση να ανεβασεις λιγο το budget σου στα 500.

https://www.car.gr/parts/view/10547057/
Είναι να εχω εμπιστοσύνη όμως, πόσο μάλλον που μένω Κρήτη και δεν μπορώ ουτε να τον δω ούτε τίποτα. Αν και θα προτιμούσα καινούριο γτ χρειάζομαι το ΦΠΑ. Αν και ο projectorας αυτος αξίζει το ρίσκο

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.257
BenQ, Optoma ή άλλο DLP της κατηγορίας του 1070 είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.257
Για την τιμή του καλός είναι. Δεν έχει shift, οπότε πρέπει να τοποθετηθεί ακριβώς απέναντι απ' την οθόνη/τοίχο.

Έχει κάποια προτερήματα και κάποια ελαττώματα σε σχέση με DLP.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.482
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134