Cardas vs Kimber vs Nordost vs Van Den Hul vs .....

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.254
… ο άνθρωπος σου λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα κι εσυ του λες… πάρε καινούργιο κουστούμι θα δείχνεις πιο όμορφος
:roflmao:
όχι.... ο άνθρωπος λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα για να φαίνομαι πιο ωραίος στην καφετέρια και κάποιος του είπε, κοστούμι χρειάζεσαι, τα εσώρουχα δε θα κάνουν δουλειά... :p

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.719
Το όλο θρεντ δείχνει πως θέλεις βελτίωση στον ήχο που ακούς.
Το όλο θρεντ δείχνει πως θέλεις να νιώθεις ότι βελτίωσες τον ήχο που ακούς. Ο μόνος -ο μόνος- τρόπος για να το κάνεις αυτό, είναι να επιλέξεις τη μάρκα εκείνη, ώστε το συνολικό πακέτο καλωδίων να είναι το ακριβώτερο που μπορείς να πληρώσεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.514
… ο άνθρωπος σου λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα κι εσυ του λες… πάρε καινούργιο κουστούμι θα δείχνεις πιο όμορφος
:roflmao:
Τα μεταξωτά βρακιά είναι για ...

Δικό σας. 😁🤣🤪

Reaction score
3.428
όχι.... ο άνθρωπος λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα για να φαίνομαι πιο ωραίος στην καφετέρια και κάποιος του είπε, κοστούμι χρειάζεσαι, τα εσώρουχα δε θα κάνουν δουλειά... :p
Κοστούμι έχει και ωραίο, εσώρουχα θέλει να αλλάξει. Μπορεί να τα είδε κανά πιπίνι και να του είπε "τιναιαυταβρε;".
Μην πετάτε την μπάλλα στην εξέδρα. :banned:

Reaction score
1.853
Απλά του λέει το σωστό.
Δεν του λέει το σωστό από τη στιγμή που δεν γνωρίζει τον χώρο του νηματοθετη.Εκτος αν ο νηματοθετης. εχει ήδη παρουσιάσει το σύστημα και τον χώρο του.Υπαρχει πάντοτε και η περίπτωση να μη θέλει η να μη μπορεί να βελτιώσει το χώρο του.Τοτε τα καλώδια γίνονται μονόδρομος.

Reaction score
1.962
Κάθε μάρκα νομίζω έχει ένα συγκεκριμένο ήχο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι θέλω να ντύσω ένα σύστημα με μια και μόνη μάρκα (interconct, ηχείων, ρεύματος) ποια μάρκα θα προτείνατε?
Ολα τα καλωδια του συστήματος προτείνω να είναι της Nordost, σειρές Odin ή Valhala.
Δεν ισχύει αυτό που γράφεις γενικώς, για την ψυχρότητα των καλωδίων της Nordosrt. Ισως να τα άκουσες σε μέτριο σύστημα χαμηλής τιμής , ενδεικτικά < 30.000 €.
Η ψυχρότητα είναι χαρακτηριστικό των γυναικών που δεν έχουν κάνει έρωτα μαζί μου, ή με τον Leonardo DiCaprio, για τον οποίο λένε ότι μου μοιάζει πολύ, ειδικά στην ταινία "revenant" , εκείνη με τον αρκούδο.

download.jpeg

Reaction score
774
Ωραία και φτιάχνω τον χώρο μου, πάλι με κάποια καλά καλώδια δε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο ήχος?
Ακόμα και εστί να είναι, αν με τη βελτίωση του χώρου φτιάχνουν τόσο πολύ τα πράγματα, ποιος ο λόγος να κυνηγάμε καλώδια?

Reaction score
289
Ωραία και φτιάχνω τον χώρο μου, πάλι με κάποια καλά καλώδια δε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο ήχος?
Ακόμα και εστί να είναι, αν με τη βελτίωση του χώρου φτιάχνουν τόσο πολύ τα πράγματα, ποιος ο λόγος να κυνηγάμε καλώδια?
Οχι γιατι η επομενη προταση ειναι βαλε 2 sub και αν εχεις και αλλο budget βαλε 4 και μετα βαλε και μερικα ηχεια ακομα και τοτε θα δεις οτι για να τα συνδεσεις ολα αυτα ειναι μονοδρομος το τι καλωδια θα βαλεις ;) :lolsign::smoke:

Reaction score
12.222
Δεν του λέει το σωστό από τη στιγμή που δεν γνωρίζει τον χώρο του νηματοθετη.Εκτος αν ο νηματοθετης. εχει ήδη παρουσιάσει το σύστημα και τον χώρο του.Υπαρχει πάντοτε και η περίπτωση να μη θέλει η να μη μπορεί να βελτιώσει το χώρο του.Τοτε τα καλώδια γίνονται μονόδρομος.
Είναι 1011% σίγουρο ότι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον χώρο του. Γιατί, αν είχε ασχοληθεί με τον χώρο του και είχε ακούσει τις διαφορές σε σχέση με την όποια - υποτίθεμενη - βελτίωση προσφέρουν ( λέμε τώρα ) τα καλώδια, δεν θα ασχολιόταν με τα καλώδια.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.607
Καλημερες.....για αρχη ενα Umic οφωνο με REW για μετρησεις του χωρου,μετα αναλογα με τις αναγκες σου πας σε τοποθετηση διαχυτων στην οροφη σου τυπου Vicoustic Multifuser ..
vicoustic-multifuser-dc3-white.jpg

μετα στηνεις γαματες μπασοπαγιδες στις γωνιες σου που κανονικα θελουν υψος 1.20 η καθε μια και θες δυο μεχρι επανω τις γνωστες bass traps δηλαδη...στην φωτο ειναι μοντελο της Ελληνικης Alpha Acoustiki τυπου broadband
13142_big_bass_60_3-650x800w.jpg
επειτα στους πλαινους τοιχους θες πανελς διαχυσης αποροφησης τυπου Vicoustic cinema round ..
vicoustic_cinema_round_premium_grey_athensproaudio2.jpeg
crp_t1.jpg
,επισης αν η θεση ακροασης ειναι κοντα με τον πισω τοιχο θες και πισω διαχυση ωστε να αποφευγεις τα στασιμα που σαφως δημιουργουντε στον πισω τοιχο ..........μετα θες κανα δυο subs για αρχη γιατι δεν ειναι δυνατον κανενα ηχειο να κατεβει οσο απαιτειται και να ακουσεις το χαμηλο οπως πραγματικα πρεπει να ειναι ακομα και με ηχεια βασης με μια εξαιντζη μοναδα και δεν θα πιστευεις στα αυτια σου μετα!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ πας και στα καλωδιακια ειτε διασυνδεσης ,ειτε ηχειων και αντε και κανα ρευματος να βαλλεις σε κανα προενισχυτη και κανα streamer.

Σαφως δεν ειναι ευκολο να κανουμε το σπιτικο μας studio ....ασε που η γυναικα θα σου κανει τα παπαρια καρπουζια Μανωλαδος και θα βαλλει και τη μανα της στο παιχνιδι να στα πρηζει και να λιωσεις μοναχος απο τις ενοχες (εσυ ομως να κανεις κομματι σου ρε.....πατα ποδι και βαλλε diffusers και absorbers και παρτης και κανα λουλουδι και πες της με καμαρι ποσο τυχερη ειναι που εχει τετοιον αντρα κουβαλητη και ντερβιση που ομορφηνε το σπιτικο σας ....ε μα πχια.....).

Kinber δεν θα ξανα επαιρνα........
Van den hull το mountain το interconect τιμιοτατο για μενα.....τωρα αμα μπορεις να πας στο MC Silver ακομα καλλιτερα.....
Αυτα για αρχη απο μενα....
Εννοειτα και και εγω τα εχω χωσει στα καλωδια ...μην στο παιζω ξυπνιος παπαριδης.....τωρα interconects παιζω με Jorma Duality και δεν το αλλαζω με τιποτα......εχω και ενα Mountain μεταξυ προ και τελικο .....χαχαχα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.484
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134