- Reaction score
- 15.543
και εγω dlp θα χτυπησω
....εχω και την Stewart FireHawk
που ειναι ο nelsonας ;
....εχω και την Stewart FireHawk
που ειναι ο nelsonας ;
το πιθανοτεροΧαστουκίζεται για να συνέλθει.
δεν με λενε Αλεξη και κωλοτουμπες εγω δεν κανω....Τέτοια κωλοτούμπα, μόνο ο Αλέξης.
τοσα λαθη σε 4 λεξης δεν επιτρεπετε rose
τοσα λαθη σε 4 λεξης δεν επιτρεπετε rose
Θέλω να δω σε κάποιον προβολέα συγκριτικό σκηνές σε 1080/4Κ και να ειναι πιο απολαυστικό του 4K. Να πω, αυτο μαλιστα, αυτο αξίζει την αναβάθμιση φέτος.Θα πρέπει να εξοικειωθούμε με την ιδέα ότι το calibration σε hdr προβολέα θα είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση.
Αυτό είναι εύκολο. Δες 4Κ σε Sony.Θέλω να δω σε κάποιον προβολέα συγκριτικό σκηνές σε 1080/4Κ και να ειναι πιο απολαυστικό του 4K. Να πω, αυτο μαλιστα, αυτο αξίζει την αναβάθμιση φέτος.
Ο uhd550 μαζί με τον Acer h7850 είναι όντως οι χειρότερες επιλογές για 4k προτζεκτορες.άμα είχα καλύτερο μπάτζετ θα πήγαινα σε 4k epson laserΛοιπον. Eχώ δει τον Optoma UHD 550 και τον Sony 260ES, καθώς και τον δικό μου RS500.
Ο Optoma διπλα-διπλα παρέα με έναν JVC 5900, φαινόταν χάλια μαυρα... Μάλλον το πιο σωστό ειναι χάλια γκρι.
Οποιος εχει συνηθίσει το μαυρο των JVC, αν πάρει Optoma, θα απογοητευτει. Επίσης δεν ξέρω γιατι, αλλά έκαιγε τα highlights σε όλα τα HDR modes. Πιθανά να υπήρχς τρόπος να μην είναι καμμένα, αλλα δεν τον βρήκα.
Όσον αφορα στον Sony, σίγουρα η ευκρίνεια ήταν εντυπωσιακή, αλλά όταν το επιπεδο του μαύρου του σε οθόνη Firehawk και φροντισμένο χώρο, ωστε να έχει ελάχιστες ανακλάσεις, ήταν χειρότερο απο JVC σε αφρόντιστο χώρο, φανταστείτε πώς θα παιζει σε ένα τυπικό ελληνικό (λευκό) σαλόνι.
Το eshift 5 είναι αρκετα καλό, καλύτερο από το eshift 4, οπότε αν ΔΕΝ είχα PJ και θα έπαιρνα κάτι, μάλλον θα έπαιρνα JVC X7900 ή αν μπορουσα να κρατηθώ, θα αγοραζα του χρόνου, που θα υπήρχαν περισσότερες ή/και καλυτερες επιλογές.
Ο λόγος που το λέω αυτο είναι, διότι όπως προανέφερε και ο Γιώργος, είναι ότι με τους PJ, κάνουμε προσομοίωση του HDR, και στην καλύτερη, αυτό που επιτυγχάνεται με αυτόν τον τρόπο είναι να έχουμε ένα λίγο πιο διευρυμένο -σε επιπεδα δυναμικού εύρους- SDR.
Θα μπορουσα να το ονομάσω SDR+, ώστε να έχεις λίγο πιο φωτεινά highlights απο SDR. Κατα συνέπεια, χίλιες φορές να έχεις τα επιπεδα μαυρου του JVC, τουλάχιστον κατα την άποψη μου.
Α, και θεωρω πλέον ότι ειναι μονόδρομος η αγορά ALR οθόνης για θέαση UHD.
Δεν υπάρχει Epson 4Κ laser.θα πήγαινα σε 4k epson laser