Marantz SR7010 - SR7011

Reaction score
73
Με λίγα λόγια:
anthem: Κορυφή με ανάλογο κόστος.

Denon - Marantz: Κάνουν τα πάντα καλά με ποιότητα κατασκευής όμως ανάλογα με το ότι πληρώνεις παίρνεις. Από ήχο καλές και άνω του μέσου όρου.

Yamaha. Ποιοτικές κατασκευές με καλό επίσης ήχο, αλλά μόνο σε pure direct. Πολλά dsp με όχι όμως αληθοφανή αποτελέσματα, άρα για τους τελειομανείς, άχρηστα.

Pioneer. Διχάζονται οι γνώμες. Μάλλον πιο κάτω από Marantz - denon - yamaha.

Onkyo. Ποιοτικά μηχανήματα, αλλά με μεγαλύτερο κόστος από τον ανταγωνισμό, για αυτά που προσφέρουν. Τα οικονομικά της μοντέλα, παρουσιάζουν ελλείψεις συγκρινόμενα με τον ανταγωνισμό.
Ξέχασες Arcam!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Θα ηθελα να μάθω καποια στιγμή τα κριτήρια αξιολόγησης ενός AVR και πως με αυτά καταλήγει κάποιος σε συμπεράσματα τύπου να ακούει καλύτερα με τον ενα μια ταινία και όχι με τον άλλο και πως ορίζεται το κατώφλι του high end.
Eίναι απλό, κάποιος που διαβάζει avsite και χωρίς ν'ακούσει ξέρει ας πούμε οτι τα svs είναι τα καλύτερα σαμπ ,το ίδιο συμβαίνει με avr κτλ..;)

Reaction score
15.543
εσυ ειχες και το εδωσες ομως :fuckyou:

ασε που αν βρισκοσουν στην αμερικη δεν θα επαιρνες svs ;)

δεν ισχυει αυτο που λες .....μπερδεμενος και εσυ :p:D

Reaction score
6.208
Eίναι απλό, κάποιος που διαβάζει avsite και χωρίς ν'ακούσει ξέρει ας πούμε οτι τα svs είναι τα καλύτερα σαμπ ,το ίδιο συμβαίνει με avr κτλ..;)
Τα svs στον κοσμο του high end με το ζορι τα λες «καλα». Μαλλον στο μετρια προς καλα πανε. Στην Ελλαδα της κρισης εστω και με τιμη τριαντα τις εκατο απανω απο Αμερικη τε λεμε καλα διοτι ως εκει παει η τσεπη μας. Το να κανουμε διαλογο αν το anthem ακουγεται καλυτερα απο τα marantz ειναι απλα αστειο ας πουμε και δε χρειαζεται το avsite

melina

Cargo 200
Reaction score
43.460
Το να κανουμε διαλογο αν το anthem ακουγεται καλυτερα απο τα marantz ειναι απλα αστειο ας πουμε και δε χρειαζεται το avsite
στον ίδιο χώρο, ίδια ηχεία/στήσιμο με τους ίδιους τελικούς, ίδια ισοστάθμιση, πόσο καλύτερα θα ακούσεις την ταινία με τον anthem από ότι με τον marantz?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Τα svs στον κοσμο του high end με το ζορι τα λες «καλα». Μαλλον στο μετρια προς καλα πανε. Στην Ελλαδα της κρισης εστω και με τιμη τριαντα τις εκατο απανω απο Αμερικη τε λεμε καλα διοτι ως εκει παει η τσεπη μας. Το να κανουμε διαλογο αν το anthem ακουγεται καλυτερα απο τα marantz ειναι απλα αστειο ας πουμε και δε χρειαζεται το avsite
ξέρει ας πούμε οτι τα svs είναι τα καλύτερα σαμπ
Νομίζει ας πούμε οτι τα svs είναι τα καλύτερα σαμπ.
Fixed.:lolsign:

Reaction score
15.543
εγω συμφωνω παντως με τον φιλο.....ειναι καλυτερος ο marantz :)

παω για πιπικακα και θα τα πουμε :D

Reaction score
6.208
στον ίδιο χώρο, ίδια ηχεία/στήσιμο με τους ίδιους τελικούς, ίδια ισοστάθμιση, πόσο καλύτερα θα ακούσεις την ταινία με τον anthem από ότι με τον marantz?
Εξαρταται απο το χωρο και απο τα ηχεια. Οπως και να εχει ομως θα εχει διαφορα ακομα και με ενα θνητο συστημα. Οσο βεβαια ανεβαινει η κατηγορια των ηχειων και των τελικων (η απλα αν εχει ενεργα ηχεια καποιος) και αν ο χωρος ειναι ηδη φροντισμενος θα υπαρχει και μεγαλυτερη διαφορα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι αρκετο για να δικαιολογησει το κοστος του anthem για τη δικη μου τσεπη σε σχεση με του marantz και αυτα που προσφερει.

Reaction score
122
Yamaha. Ποιοτικές κατασκευές με καλό επίσης ήχο, αλλά μόνο σε pure direct. Πολλά dsp με όχι όμως αληθοφανή αποτελέσματα, άρα για τους τελειομανείς, άχρηστα.

την ιδια γνωμη εχω και εγω με το δικο μου γιαμαχα πλεον εχει αρχισει και με χαλαει ο ηχος του και δεν μου καθεται καλα στα αυτια μου οσω την παλεψω ακομα με pure direct εχει ενα καρο μενου αλλα τιποτα το ικανοποιητικο ...

Reaction score
15.543
η πρωτη εντυπωση απο τον sr7011 ειναι πολυ καλη....
....μπηκε στο δικτυο αναβαμιστηκε σε 21 λεπτα και μετα μου εβγαλε αν θελω να κανω αναβαθμιση σε auro3D :)

εγινε και η αναβαθμισ σε auro 3D :dance:
.....αν και μου εγινε διακοπη της συνδεσης για 10λεπτα οταν ειχε φτασει στο 85% !!!! >:(
μολις επανηλθε η συνδεση το κατεβασε απο την αρχη και ειμαστε aurita πλεον :party:

μοιλς στρωσει :D
....και βρω χρονο να ασχοληθω θα σας πω εντυπωσεις ;)

στα συν του το delay στα 500ms :dance2:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.366
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng