Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.006
Έτσι κι αλλιως εχει ήδη αγορασθεί. Είναι στο δρόμο.
Βαλτη μεσα στο σπιτι καλε, θα πιασει καμμια βροχη.:laugh:

Το Α!
...και πιασε και μερικα ncore ακομα, να υπαρχουνε!:)

Timaras

Reaction score
2.138
Μιας και δε σε βλέπω να τα κοιτάς τα JBL,ψηφίζω τα Golden Ear.
Πιστεύω ότι δεν έχουν καμμία επαφή με τα Adam.Τα δυναμικά τους πρέπει να είναι αλλού!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.881
θα άξιζε να εξετάσεις εναλλακτικώς μια τριάδα από Focal Trio 6 Be - διευθετούμενα τόσο οριζοντίως όσο και καθέτως - σε συνδυασμό με μικρότερα περιφερειακά - όπως τα Twin 6 Be - από τη σειρά ενεργών της Focal.Θεωρώ ότι πληρούν τις δυναμικές προδιαγραφές που θέτεις.
Σαφώς και εχει εξετασθεί η λύση που προτείνεις και ειναι αξιόλογη. Αλλα ειναι αρκετά ακριβότερη, εκτός διαθέσιμου μπατζετ.
[DOUBLEPOST=1511905164][/DOUBLEPOST]
92 με 100 ειναι μεγαλη η διαφορα. !!!! :roflmao:....ναλεγες 110+ το καταλαβαινω
Είμαι στα 84 τωρα, και αγόρασα 100. Αυτο κανει διαφορά. Δυστυχώς παραπανω ίντσες δημιουργούν απίστευτο χωροταξικο προβλημα. Οι 100 ειναι το max. Και βλέπω απο τα 2.80 μέτρα. Και ούτε αυτο αλλάζει.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.881
Μιας και δε σε βλέπω να τα κοιτάς τα JBL,ψηφίζω τα Golden Ear.
Τα κοίταξα. Οπως και τα αντιστοιχα B&W. Τα απέκλεισα για κάποιους λόγους, μεγάλη συζήτηση, αλλα κυριως γιατι ειναι πολυ φαρδιά. Και δυστυχώς ο χώρος ειναι πολυ ιδιαίτερος, δεν χωράει.

πάρε ένα καλό ζευγάρι ακουστικά για το βίτσιο σου και φτιάξε το σινεμαδάκι όπως πρέπει να γίνει η δουλίτσα.
Ο στόχος απο την αρχή ειναι ενα σύστημα, που να τα κάνει όλα πολύ καλά. Και ταινία, και μουσική (κλασική και όχι μόνο) και ΝΒΑ, και μπάλα. Ολα σε ενα. Ακόμα και αν κάπου γίνει κάποιος συμβιβασμός, ο στόχος ειναι η ενοποίηση της διασκέδασης αλλά σε πολύ καλό επίπεδο. Ας μην ειναι άριστο.

Και τα ακουστικά δεν τα μπορώ. Τα χρησιμοποιώ μόνο στο γυμναστήριο (in ear) και στα ταξίδια (noise cancelling). Στο σπίτι εξαιρετικά σπάνια.

Στο μεταξύ, όσο μιλάμε εμείς εδώ, ο ξάδερφος στη Βοστώνη ψωνισε αντίστοιχο -αλλά μικρότερο- σετάκι (μετά απο παρότρυνση μου). Τα κουβαλάει ΤΩΡΑ σπίτι του

C0AA96AE-9394-4EFE-89DB-74D71A9AD66A.jpeg

Του έκαναν και έκπτωση στις αναγραφόμενες τιμές, πήρε και δυο Svs sb12 nsd που ηταν προσφορά.
Και σιγά σιγά θα πάει για immersive Setup. Περιμενω εντυπώσεις και θα σας τις μεταφέρω.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.881
Τώρα όπως είσαι εχεις τις στάθμες που θέλεις στο δικαναλο;
Θα ήθελα λιιιιίγο ακόμα. Λιιίγο. Πες 3db.

Και θα ήθελα και λίγο headroom απο πάνω. Να εχω άπλα. Πες άλλα 6db. Να παω στα 115db δηλαδη περίπου.

Να πω επίσης πως αν παω στα GoldenEar σκοπεύω να παίξω δικάναλο χωρίς το svs :D. Εχουν απο ενα sub το καθε ηχείο, ειναι ημιενεργά.
Και στο πολυκάναλο θα τα δηλώσω Large!!! Και το svs θα παίζει μόνο LFE, center, surround. Μεχρι του χρόνου τετοια εποχή που θα πάρω κι εγω ενα σαν του @rose.athens (ζήλεψα) και θα τα δηλώσω small με κρος στους 40Hz.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.881
Εφοσον σου κάνουν δαύτα παρτα να τελειώνουμε και ξεκίνα να βάζεις φωτογραφίες. :D
Να μια φρέσκια φρέσκια. Αυτό βλέπω τωρα.
Bach, Brandenburg concertos, Claudio Abbado σε 5.1 BluRay

BA097D2B-63A7-485A-A2AC-440AAB07D69B.jpeg

GoldenEar next week

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.435
Γιατι, τα εδειξες και δεν εγκριθηκαν?
Μπορει να εκπλαγεις!
Δεν εχεις καταλαβει για τι waf μιλαμε. Παλευω να την πεισω για δυο ηχεια με τα αντιστοιχα δυο καλώδια ρευματος σε σχεση με το ενα ηχειο και το ενα καλωδιο του μουσο.
[DOUBLEPOST=1511939070][/DOUBLEPOST]Επισης εχω να δηλωσω οτι ο ντιμι μας δουλευει κανονικα. Μου εδειξε τι θα παρει και ειναι κλοπη!

A

AKARL

Guest
Μπα, είναι τεχνο-φρίκουλας, δεν εκτιμά την τέχνη.
Είσαι πολύ επιεικής... :angel:

Μάλλον ούλτρα-σκηροπυρηνικοπσηφιακός-στερεοκαταστασιακός-γρεζολάγνος-ρασιοναλιστής που δεν εκτιμά την τέχνη είναι. ;):D

Last edited by a moderator:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon